Nokia Lumia 820
- kisfityos
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia Lumia 820
Voltam a t-mobilnál a szervizben,hogy esetleg szoftverfrissítés vagy valami,de már ott elakadtunk,hogy a gyerek arra rácsodálkozott,h. lumiába memóriakártya???próbáltam felvilágosítani,de csak kötötte az ebet a karóhoz.Aztán arról sem tudtam meggyőzni,hogy a wp8 az teljesen más rendszer mint a wp7. úgyhogy ezzel nem jutottam előrébb összvissz annyit tudott mondani,hogy próbáljam meg a nokiával felvenni a kapcsolatot.Na köszi sokat segítettél!
- jossy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 15 times
Ennyit a servizről.kisfityos írta:Voltam a t-mobilnál a szervizben,hogy esetleg szoftverfrissítés vagy valami,de már ott elakadtunk,hogy a gyerek arra rácsodálkozott,h. lumiába memóriakártya???próbáltam felvilágosítani,de csak kötötte az ebet a karóhoz.Aztán arról sem tudtam meggyőzni,hogy a wp8 az teljesen más rendszer mint a wp7. úgyhogy ezzel nem jutottam előrébb összvissz annyit tudott mondani,hogy próbáljam meg a nokiával felvenni a kapcsolatot.Na köszi sokat segítettél!
Nekem 2 soft is volt már a telon és mind a 2 tökéletesen kezelte a kártyát. Valami nevesincs 8 gigásom van nekem is és semmi baja.
A diagnozis szerint pedig kártya hiba lehet. (vagy a telefon kártyaolvasoja de azt nem is merem gondolni mert az durva.)
A kártya ntfs-re van formázva?? Ha összedugod a géppel akkor a sajátgépen se tudsz vele semmit csinálni??
- kisfityos
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
ntfs-et nem fogadja el felajánlja a formázást,de aztán sem jó,fényképezés és videózás után gondolkodik egy kicsit aztán kilép a főmenübe.Gépen működik még a dvd lejátszó is látja és kezeli is!nem a kártyával van a bibi az tuti!
- Bandika0927
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 5 times
Én ilyen tokor használok, feketét, teljesen korrekt:hohand írta:Tokot ti használtok?Gondolkodom, hogy venni kellene állót.
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltel ... 12429.html
üdv,
- jossy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 15 times
Már másodszor csinált olyat a telo hogy elinditom a kamerát és csak zöld kép fogad... Valkinek ilyet csinál??
Ha kicsit meggyötröm és nyomkodom mint örült egyszercsak lefagy és ujraindul..... Tapasztalatok????
Ha kicsit meggyötröm és nyomkodom mint örült egyszercsak lefagy és ujraindul..... Tapasztalatok????
- Bandika0927
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 5 times
Nekem olyat csinált egyszer, h amikor videózni akartam, átvettem fényképező módról videó módra és lefagyott, de telefon ki-be kapcs után tökéletesen működött és működik azóta is.jossy írta:Már másodszor csinált olyat a telo hogy elinditom a kamerát és csak zöld kép fogad... Valkinek ilyet csinál??
Zöld kép nem volt... üdv
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Nekem hasonló dolgokat produkált egyszer egy kártya. Aztán egyre lassabb és nehézkesebb volt a hozzáférés, majd már a kártyaolvasó is hol látta, hol nem, végül teljesen kuka lett: egy műanyagdarab egy kis réz, és minimális szilicium és arany társaságában ...kisfityos írta:ntfs-et nem fogadja el felajánlja a formázást,de aztán sem jó,fényképezés és videózás után gondolkodik egy kicsit aztán kilép a főmenübe.Gépen működik még a dvd lejátszó is látja és kezeli is!nem a kártyával van a bibi az tuti!