Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
hohand
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Apple iPhone 6
Has thanked: 10 times
Been thanked: 7 times

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: hohand »

molbal írta:
hohand írta:
skyrush7 írta:Hát igen, azért pörög jobban a 920 mert ugye most az a tuti meg a trandi csúcsmobil. A 820 gyengepontja az ára, ezért szerintem nem lesz tömegmobil:/ 90 környékén még megvenném, de 100 fölött már nem éri meg nekem.
Én szerdán vettem, T-nél Dominóval. Gondolkodtam a 920-on, de nem ért nekem +40E-et a kamera és a kijelző. Fontosabbnak tartom, hogy bővíthető legyen a memóriája. Persze a 32GB is bőven elég, de ha akarom, akkor veszek ebbe is 32GB-os microSD-t. A proci,ram meg ugyan az. A fényképező nem érdekel, van egy Canon EOS 400D-m, azzal csattogtatok ha kell. Szóval én ezért választottam 820-at. Egyelőre meg vagyok elégedve vele, vannak apróbb dolgai, amit majd javítani kell, de jónak tűnik. Az bosszantana, ha mondjuk ebben az évben megjelenne a WP9 mondjuk és ezek nem lennének frissíthetők rá...
Mégegyszer nem fogják "resetelni" a platformot, az egymás után már nagyon húzós lenne. (Windows Mobile 6.x > Windows Phone 7 > WP8 )
Hát remélem! Jó lenne ha nem 6hónap után újabb telefont kellene venni.
hohand
1. szint
1. szint

Amit észrevettem, hogy az autómban lévő Nokia CK-7W bluetooth kihangosítóval összekapcsolva a Lumia 820-at, elég rossz minőségű lesz a hívás. Más próbált már kiahngosítót?
Bandika0927
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Bandika0927 »

hohand írta:Amit észrevettem, hogy az autómban lévő Nokia CK-7W bluetooth kihangosítóval összekapcsolva a Lumia 820-at, elég rossz minőségű lesz a hívás. Más próbált már kiahngosítót?
Szia, én csak bluetooth headsettel próbáltam de ott tökéletesen működik. üdv,
hohand
1. szint
1. szint

Bandika0927 írta:
hohand írta:Amit észrevettem, hogy az autómban lévő Nokia CK-7W bluetooth kihangosítóval összekapcsolva a Lumia 820-at, elég rossz minőségű lesz a hívás. Más próbált már kiahngosítót?
Szia, én csak bluetooth headsettel próbáltam de ott tökéletesen működik. üdv,
Köszi az infót, majd még tovább tesztelem a dolgot!
ntamas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LUMIA 820 N97 N71
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ntamas »

Szia!
Nekem is ilyen kihangosító van az autóban. Az első használatnál nálam is problémák voltak de azóta működik. Ami zavaró benne, hogy ha hívnak akkor kihangosító és a telefon is csörög persze más csengőhangon.
Bandika0927
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Bandika0927 »

ntamas írta:Szia!
Nekem is ilyen kihangosító van az autóban. Az első használatnál nálam is problémák voltak de azóta működik. Ami zavaró benne, hogy ha hívnak akkor kihangosító és a telefon is csörög persze más csengőhangon.
Szia, igen , sajna ez nálam is ugyanez, más csengőhang szól egyszerre. üdv,
jossy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: jossy »

Sziasztok.

Nekem is a CK-7W van és én még nem tapasztaltam a hibátokat. Nekem szuper a minöség és a csengés is ugyanaz mint a telefononn.

Valakinek megvolt már a frissités?? Portico PR1.1 re gondolok.

Szombat ota vagyok lumia 820 tulajdonos. Direkt nem irtam hogy "boldog" mert egyenlöre visszalépésnek tartom a Nokia N8 után.
De bizom benne hogy azt a rengeteg hibát ami vann benne folyamatosan javitják:)
És remélem hogy a kedves programozok is beindulnak mert ez az áruházi "free" programok kikészitenek :)
Jo lenne valami app a win8 hoz is:)

Na majd még jelentkezem:)
Üdv
hohand
1. szint
1. szint

Nektek hogy néz ki a "főmenü", ahol az összes program megtalálható?ABC szerinti lista van folyamatosan, vagy hasonlóan a Kapcsolatokhoz, az ABC betűi beékelődnek a programnevek közé? Eddig nekem a Kapcsolatokhoz hasonló volt, de ma csináltam egy gyári visszaállítást és azóta folyamatosan van a lista, nincsenek az ABC betűi köztük!Érdekes! A kihangosítót még én is kipróbálom, hátha én bénáztam! :shifty:
hohand
1. szint
1. szint

jossy írta:Sziasztok.

Nekem is a CK-7W van és én még nem tapasztaltam a hibátokat. Nekem szuper a minöség és a csengés is ugyanaz mint a telefononn.

Valakinek megvolt már a frissités?? Portico PR1.1 re gondolok.

Szombat ota vagyok lumia 820 tulajdonos. Direkt nem irtam hogy "boldog" mert egyenlöre visszalépésnek tartom a Nokia N8 után.
De bizom benne hogy azt a rengeteg hibát ami vann benne folyamatosan javitják:)
És remélem hogy a kedves programozok is beindulnak mert ez az áruházi "free" programok kikészitenek :)
Jo lenne valami app a win8 hoz is:)

Na majd még jelentkezem:)
Üdv
Hello!

Üdv a klubban! Nekem még nincs frissítés, de várom, hogy mit okosítottak benne.
Én iPhone 4S-ről váltottam, meguntam azt. Androidot is próbáltam, de hasonló... szóval ez legalább új, másabb, ezért is tetszik.
A programok tényleg kis számban elérhetők még, de remélem én is, hogy belehúznak. Meglátjuk!
jossy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: jossy »

Nekem is átváltott a ABC-s menüre. De szerintem az az app-ok mennyiségétöl függ. Ha már tul sok van igy választja szét hogy gyorsabban tudj keresni. Nem kell görgetni fél orát hanem rányomsz a betüre és odaugrik.

A frissités sok mindent megold az biztos, mert én egyenlöre még csak bosszankodom:)
Én is azzal vigasztalom magam hogy még uj rendszer és "tesztelö" vagyok:)

A CK-7W kihangositó akkor csinálja ezt a bib..bib...bib...(bocs :) csengést mikor hivnak téged és a telefon már csöng mikor párositod a kihangositoval...
These users thanked the author jossy for the post:
Bullseye75 (2013-07-04 csüt. 23:07:32)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”