Hát remélem! Jó lenne ha nem 6hónap után újabb telefont kellene venni.molbal írta:Mégegyszer nem fogják "resetelni" a platformot, az egymás után már nagyon húzós lenne. (Windows Mobile 6.x > Windows Phone 7 > WP8 )hohand írta:Én szerdán vettem, T-nél Dominóval. Gondolkodtam a 920-on, de nem ért nekem +40E-et a kamera és a kijelző. Fontosabbnak tartom, hogy bővíthető legyen a memóriája. Persze a 32GB is bőven elég, de ha akarom, akkor veszek ebbe is 32GB-os microSD-t. A proci,ram meg ugyan az. A fényképező nem érdekel, van egy Canon EOS 400D-m, azzal csattogtatok ha kell. Szóval én ezért választottam 820-at. Egyelőre meg vagyok elégedve vele, vannak apróbb dolgai, amit majd javítani kell, de jónak tűnik. Az bosszantana, ha mondjuk ebben az évben megjelenne a WP9 mondjuk és ezek nem lennének frissíthetők rá...skyrush7 írta:Hát igen, azért pörög jobban a 920 mert ugye most az a tuti meg a trandi csúcsmobil. A 820 gyengepontja az ára, ezért szerintem nem lesz tömegmobil:/ 90 környékén még megvenném, de 100 fölött már nem éri meg nekem.
Nokia Lumia 820
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Re: Nokia Lumia 820
- hohand
- 1. szint
Amit észrevettem, hogy az autómban lévő Nokia CK-7W bluetooth kihangosítóval összekapcsolva a Lumia 820-at, elég rossz minőségű lesz a hívás. Más próbált már kiahngosítót?
- Bandika0927
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 5 times
Szia, én csak bluetooth headsettel próbáltam de ott tökéletesen működik. üdv,hohand írta:Amit észrevettem, hogy az autómban lévő Nokia CK-7W bluetooth kihangosítóval összekapcsolva a Lumia 820-at, elég rossz minőségű lesz a hívás. Más próbált már kiahngosítót?
- hohand
- 1. szint
Köszi az infót, majd még tovább tesztelem a dolgot!Bandika0927 írta:Szia, én csak bluetooth headsettel próbáltam de ott tökéletesen működik. üdv,hohand írta:Amit észrevettem, hogy az autómban lévő Nokia CK-7W bluetooth kihangosítóval összekapcsolva a Lumia 820-at, elég rossz minőségű lesz a hívás. Más próbált már kiahngosítót?
-
- Újonc
- Készüléktípus: LUMIA 820 N97 N71
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Szia!
Nekem is ilyen kihangosító van az autóban. Az első használatnál nálam is problémák voltak de azóta működik. Ami zavaró benne, hogy ha hívnak akkor kihangosító és a telefon is csörög persze más csengőhangon.
Nekem is ilyen kihangosító van az autóban. Az első használatnál nálam is problémák voltak de azóta működik. Ami zavaró benne, hogy ha hívnak akkor kihangosító és a telefon is csörög persze más csengőhangon.
- Bandika0927
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 5 times
Szia, igen , sajna ez nálam is ugyanez, más csengőhang szól egyszerre. üdv,ntamas írta:Szia!
- jossy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
- Been thanked: 15 times
Sziasztok.
Nekem is a CK-7W van és én még nem tapasztaltam a hibátokat. Nekem szuper a minöség és a csengés is ugyanaz mint a telefononn.
Valakinek megvolt már a frissités?? Portico PR1.1 re gondolok.
Szombat ota vagyok lumia 820 tulajdonos. Direkt nem irtam hogy "boldog" mert egyenlöre visszalépésnek tartom a Nokia N8 után.
De bizom benne hogy azt a rengeteg hibát ami vann benne folyamatosan javitják:)
És remélem hogy a kedves programozok is beindulnak mert ez az áruházi "free" programok kikészitenek
Jo lenne valami app a win8 hoz is:)
Na majd még jelentkezem:)
Üdv
Nekem is a CK-7W van és én még nem tapasztaltam a hibátokat. Nekem szuper a minöség és a csengés is ugyanaz mint a telefononn.
Szombat ota vagyok lumia 820 tulajdonos. Direkt nem irtam hogy "boldog" mert egyenlöre visszalépésnek tartom a Nokia N8 után.
És remélem hogy a kedves programozok is beindulnak mert ez az áruházi "free" programok kikészitenek
Üdv
- hohand
- 1. szint
Nektek hogy néz ki a "főmenü", ahol az összes program megtalálható?ABC szerinti lista van folyamatosan, vagy hasonlóan a Kapcsolatokhoz, az ABC betűi beékelődnek a programnevek közé? Eddig nekem a Kapcsolatokhoz hasonló volt, de ma csináltam egy gyári visszaállítást és azóta folyamatosan van a lista, nincsenek az ABC betűi köztük!Érdekes! A kihangosítót még én is kipróbálom, hátha én bénáztam!
- hohand
- 1. szint
Hello!jossy írta:Sziasztok.
Üdv
Üdv a klubban! Nekem még nincs frissítés, de várom, hogy mit okosítottak benne.
Én iPhone 4S-ről váltottam, meguntam azt. Androidot is próbáltam, de hasonló... szóval ez legalább új, másabb, ezért is tetszik.
A programok tényleg kis számban elérhetők még, de remélem én is, hogy belehúznak. Meglátjuk!
- jossy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
- Been thanked: 15 times
Nekem is átváltott a ABC-s menüre. De szerintem az az app-ok mennyiségétöl függ. Ha már tul sok van igy választja szét hogy gyorsabban tudj keresni. Nem kell görgetni fél orát hanem rányomsz a betüre és odaugrik.
A frissités sok mindent megold az biztos, mert én egyenlöre még csak bosszankodom:)
Én is azzal vigasztalom magam hogy még uj rendszer és "tesztelö" vagyok:)
A CK-7W kihangositó akkor csinálja ezt a bib..bib...bib...(bocs csengést mikor hivnak téged és a telefon már csöng mikor párositod a kihangositoval...
A frissités sok mindent megold az biztos, mert én egyenlöre még csak bosszankodom:)
Én is azzal vigasztalom magam hogy még uj rendszer és "tesztelö" vagyok:)
A CK-7W kihangositó akkor csinálja ezt a bib..bib...bib...(bocs csengést mikor hivnak téged és a telefon már csöng mikor párositod a kihangositoval...
- These users thanked the author jossy for the post:
- Bullseye75 (2013-07-04 csüt. 23:07:32)
- Rating: 2.63%