Nokia Lumia 710

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Geeking
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Nokia Lumia 710

Hozzászólás Szerző: Geeking »

Sziasztok!

A nővéremnek van egy Lumia 710 telója. Nekem droidos készülékem van, a symbiannal még megbirkózok, de a WP-t nem igazán ismerem és nem az Ő telefonján szeretnék kísérletezni, úgyhogy előre is elnézést a buta kérdésért. Szoftvert szeretnék neki rajta frissíteni a Zune-on keresztül. A kérdésem az lenne, hogy a frissítés után megmaradnak-e a telefon beállításai illetve a telefonkönyvben tárolt névjegyek. A névjegyzék tartalma nagyon fontos! Amennyiben a frissítés után gyári lenne a készülék, akkor segítsetek már abban, hogy a névjegyzéket hogyan tudom lementeni (nem akarok Outlokkal szinkronizálni). Nem találtam a Zune-ban olyan lehetőséget, hogy a névjegyzéket is szinkronizálja. Persze lehet, hogy figyelemetlen voltam... Előre is köszönöm a segítséget!
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Geeking írta:Sziasztok!

A nővéremnek van egy Lumia 710 telója. Nekem droidos készülékem van, a symbiannal még megbirkózok, de a WP-t nem igazán ismerem és nem az Ő telefonján szeretnék kísérletezni, úgyhogy előre is elnézést a buta kérdésért. Szoftvert szeretnék neki rajta frissíteni a Zune-on keresztül. A kérdésem az lenne, hogy a frissítés után megmaradnak-e a telefon beállításai illetve a telefonkönyvben tárolt névjegyek. A névjegyzék tartalma nagyon fontos! Amennyiben a frissítés után gyári lenne a készülék, akkor segítsetek már abban, hogy a névjegyzéket hogyan tudom lementeni (nem akarok Outlokkal szinkronizálni). Nem találtam a Zune-ban olyan lehetőséget, hogy a névjegyzéket is szinkronizálja. Persze lehet, hogy figyelemetlen voltam... Előre is köszönöm a segítséget!
Megmarad minden ha a Zune-on keresztül frissítesz, frissítés előtt csinál magának mentést, a névjegy megoldás pedig a szinkronizálás, nekem például googl-ba vannak mentve a névjegyek és tökéletesen szinkronizálja, szerintem ez a legjobb megoldás,
These users thanked the author hun_milo for the post:
Geeking (2012-08-27 hétf. 14:44:43)
Rating: 2.63%
Geeking
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Geeking »

hun_milo írta:
Geeking írta:Sziasztok!

Megmarad minden ha a Zune-on keresztül frissítesz, frissítés előtt csinál magának mentést, a névjegy megoldás pedig a szinkronizálás, nekem például googl-ba vannak mentve a névjegyek és tökéletesen szinkronizálja, szerintem ez a legjobb megoldás,
Köszönöm szépen a segítséget!
fabiandaniel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: fabiandaniel »

Üdv

Van ez a leírás: http://wpseven.blog.hu/2012/05/25/rom_c ... mia_710-re

Az a gondom vele hogy írja hogy kell aktiváló kód a microsoft -tól. De ha megnyitom a linket nem az jön be: http://support.microsoft.com/contactus/?ln=hu

Erre egyáltalán van szükség? Mert addig nem akarok nekiállni míg nem tudom biztosan
meszipeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meszipeti »

fabiandaniel írta:Üdv

Az a gondom vele hogy írja hogy kell aktiváló kód a microsoft -tól. De ha megnyitom a linket nem az jön be: http://support.microsoft.com/contactus/?ln=hu

Erre egyáltalán van szükség? Mert addig nem akarok nekiállni míg nem tudom biztosan
Megnyitod a "Microsoft ügyfélszolgálat - segítség általános kérdésekben" menüt és abban találod a "Csevegés az ügyfélszolgálattal", ott kell elindítani a csevegést az ügyfélszolgálati idő alatt.
Én is megkértem az aktiváló kódot, telepítésnél nem kérte, de olvastam már olyat, hogy valakinek jóval később kérte ezt a kódot. Nem kérdeznek semmit, csak lediktálják a kódot
These users thanked the author meszipeti for the post:
fabiandaniel (2012-08-31 pén. 08:30:51)
Rating: 2.63%
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
fabiandaniel
Újonc
Újonc

tehát akkor telefonon is hívnom kell őket? ott fogják lediktálni? Gondolom angol nyelven kell kérni ugye?
fabiandaniel
Újonc
Újonc

meszipeti írta:
fabiandaniel írta:Üdv

Megnyitod a "Microsoft ügyfélszolgálat - segítség általános kérdésekben" menüt és abban találod a "Csevegés az ügyfélszolgálattal", ott kell elindítani a csevegést az ügyfélszolgálati idő alatt.
Én is megkértem az aktiváló kódot, telepítésnél nem kérte, de olvastam már olyat, hogy valakinek jóval később kérte ezt a kódot. Nem kérdeznek semmit, csak lediktálják a kódot

Kösz a segítséget, megkaptam a kódot. Igaz rákérdeztek mihez kell de annyit mondtam kéri a telefon és nélküle nem tudom használni és szó nélkül kiadták.
meszipeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meszipeti »

Érdekes, tőlem nem kérdezték, mihez kell, bár én beírtam nekik,hogy a telefon aktiválásáért kérem a kódot. Na mindegy, a lényeg, hogy megkaptad.
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
pushalias
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 710
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pushalias »

Úgy néz ki, mostantól az aktiváláshoz egyből a Microsoft Customer Care Centert kell hívni. A szám a megszokott: +36 1 267 4636.
fabiandaniel
Újonc
Újonc

sziasztok

Rom cserénél elakadtam. Ez a leírás alapján csináltam: http://wpseven.blog.hu/2012/05/25/rom_c ... mia_710-re

De az nss nem ismeri fel csak három lemezmeghajtót.
Valamit rosszul csinálok mert már 4 gépen próbáltam és mindegyiken ugyan ez a helyzet pedig mindegyik gépen más operációs rendszer volt.

Ezt csinálom: nss indít, telefon kikapcs, hangerő fel megnyom, kábel bedug, telefon rezeg, gomb elenged, formázás elutasít.

AZ nss ezt írja: http://kepfeltoltes.hu/view/120831/hiba ... es.hu_.jpg
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”