Nokia Lumia 710
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Re: Nokia Lumia 710
Nem, csak háttérképeket a készenléti kijelzőre.gabus1978 írta:Nem is lehet letölteni rá témákat?
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Kérlek szépen, az 5230 régi sz_r, de a pénztárcám nem engedi meg, hogy gyakran vásároljak telefont. A 710 úgy elavult, és a 7.8 után már nem lesz új rendszer, csak nokiás alkalmazások. Nekem hosszútávra kéne telefon. Nem nézem le a 710, el is fogadnám szívesen ha lenne rá lehetőség, csak engem nagyon foglalkoztat a készülék szoftveres "jövője". Nem vitatkozni akartam. Ha féreérthetően fogalmaztam akkor bocsánat
- hun_milo
- 3. szint
Értem, annyira azért nem elavult, még egy darabig fejleszteni fognak rá, gondolj csak a symbian-ra, a Bellét még mindig nyomják pedig már egy éve temették, igen jó telefonnak tartom, én a tavasszal vettem, két év rablánccal de csöppet sem bántam meg, ha szeptemberbe kijön a wp8 az biztos jobb lesz de az ára is, mire lejár a hűség addigra kiforrja magát, úgyhogy ez még egy jó darabig elgurul, nagyon jó teléefon én csak ajánlani tudom, a pár hibája ellenére is.skyrush7 írta:Kérlek szépen, az 5230 régi sz_r, de a pénztárcám nem engedi meg, hogy gyakran vásároljak telefont. A 710 úgy elavult, és a 7.8 után már nem lesz új rendszer, csak nokiás alkalmazások. Nekem hosszútávra kéne telefon. Nem nézem le a 710, el is fogadnám szívesen ha lenne rá lehetőség, csak engem nagyon foglalkoztat a készülék szoftveres "jövője". Nem vitatkozni akartam. Ha féreérthetően fogalmaztam akkor bocsánat
- hun_milo
- 3. szint
Igen de azok csak unlockolt telefonra mennek fel ami garanciavesztéssel jár, nekem jó így ahogy van gyárilag, és ősszel jön a 7.8 frissítés ami kicsit átszabja a felületet.gabus1978 írta:Mobile 9 oldalán találtamrá témákat.
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Hát néhány hiba nem is hiba, ha az iPhone-hoz hasonlítjuk. A gördülékenységét remélem a 8 is viszi magával tovább.hun_milo írta:Értem, annyira azért nem elavult, még egy darabig fejleszteni fognak rá, gondolj csak a symbian-ra, a Bellét még mindig nyomják pedig már egy éve temették, igen jó telefonnak tartom, én a tavasszal vettem, két év rablánccal de csöppet sem bántam meg, ha szeptemberbe kijön a wp8 az biztos jobb lesz de az ára is, mire lejár a hűség addigra kiforrja magát, úgyhogy ez még egy jó darabig elgurul, nagyon jó teléefon én csak ajánlani tudom, a pár hibája ellenére is.skyrush7 írta:Kérlek szépen, az 5230 régi sz_r, de a pénztárcám nem engedi meg, hogy gyakran vásároljak telefont. A 710 úgy elavult, és a 7.8 után már nem lesz új rendszer, csak nokiás alkalmazások. Nekem hosszútávra kéne telefon. Nem nézem le a 710, el is fogadnám szívesen ha lenne rá lehetőség, csak engem nagyon foglalkoztat a készülék szoftveres "jövője". Nem vitatkozni akartam. Ha féreérthetően fogalmaztam akkor bocsánat
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
sziasztok
Szeretnék vásárolni egy nokia bh-111 headsetet. Ez komaptibilis a nokia lumia 710 -el ? Illetve az írták hogy a zenehallhatásra és telefonálásra használható, akkor gondolom filmnézésre is ugye?
Szeretnék vásárolni egy nokia bh-111 headsetet. Ez komaptibilis a nokia lumia 710 -el ? Illetve az írták hogy a zenehallhatásra és telefonálásra használható, akkor gondolom filmnézésre is ugye?
- hun_milo
- 3. szint
Igen, a nokiákkal kompatibilis de szerintem az összes telefonnalfabiandaniel írta:sziasztok