Nokia Lumia 800
-
- Újonc
- Készüléktípus: E7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Lumia 800
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy valóban igaz lehet-e az a technikai adat a 800-ról, miszerint a videó hangrögzítési bitrátája 47 kbit/s? A többi Lumia ezzel szemben 134 kbit/s tud.
Youtube-n nézegettem videókat, ahol a videót és a hangfelvételt tesztelték, és valóban eléggé tompának, és mosottnak tűnt a hangfelvétel, ami alátámaszthatja az igen alacsonynak mondható hangminőségi adatot.
Ehhez jött-e ki esetleg valamilyen update, vagy változtattak-e már ezen,vagy lehet hogy hagyják így a 800-ast ilyen hangminőséggel rögzíteni?
Zoli.
Olyan kérdésem lenne, hogy valóban igaz lehet-e az a technikai adat a 800-ról, miszerint a videó hangrögzítési bitrátája 47 kbit/s? A többi Lumia ezzel szemben 134 kbit/s tud.
Youtube-n nézegettem videókat, ahol a videót és a hangfelvételt tesztelték, és valóban eléggé tompának, és mosottnak tűnt a hangfelvétel, ami alátámaszthatja az igen alacsonynak mondható hangminőségi adatot.
Ehhez jött-e ki esetleg valamilyen update, vagy változtattak-e már ezen,vagy lehet hogy hagyják így a 800-ast ilyen hangminőséggel rögzíteni?
Zoli.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97
Hello
unlockolással kapcsolatban tudnátok segíteni? nyomva tartom a bekapcs és a hangerö fel gombot, rezzen , utána rádugom gépre eddig megvan. Utána elkezdi a drivert keresni, DLOAD-ot dobja fel, de azt nemtudja telepíteni, utána meg nemcsinál semmit, telefon meg normálisan bekapcsol. Mit csinálok rosszul?:S mert se DLOAD-ot se qualcommot nem rak fel.
Ha vki leírná ide v privátba az unlockolás menetét az nagyon sokat segítene:D
unlockolással kapcsolatban tudnátok segíteni? nyomva tartom a bekapcs és a hangerö fel gombot, rezzen , utána rádugom gépre eddig megvan. Utána elkezdi a drivert keresni, DLOAD-ot dobja fel, de azt nemtudja telepíteni, utána meg nemcsinál semmit, telefon meg normálisan bekapcsol. Mit csinálok rosszul?:S mert se DLOAD-ot se qualcommot nem rak fel.
Ha vki leírná ide v privátba az unlockolás menetét az nagyon sokat segítene:D
- eXtern
- Újonc
- Készüléktípus: iPhone 4S - Galaxy S3
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Ebben nekem is segíthetne valaki. Elég zavaros a kép, XDA-n is elég szükszavú leírások vannak
- eXtern
- Újonc
- Készüléktípus: iPhone 4S - Galaxy S3
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Hát látom, eléggé halott egy kozösség a Lumiásoké. Inkább eladom ezt a Lumiát, ennyire zárt rendszerrel még nem találkoztam (ezek után bárki szidhatja az iPhone-t, kiröhögöm)
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 50#p336191eXtern írta:Ebben nekem is segíthetne valaki. Elég zavaros a kép, XDA-n is elég szükszavú leírások vannak
-
- Újonc
- Készüléktípus: lumina 800
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudom beállítani a hívásvárakoztatást lumina 800 on?
Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudom beállítani a hívásvárakoztatást lumina 800 on?
- Bandika0927
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 5 times
Szia,Miska írta:Sziasztok!
nekem be van állítva alapból a hívásvárakoztatás, telenoros vagyok !!
üdv,
- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Telenoros Lumia 800-amra pár nappal ezelőtt megjött a frissítés, így már van net megosztás..
Viszont a Camera extras nevű alkalmazás nem jelent meg a piactéren.. 

Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- Újonc
- Készüléktípus: N900
Sziasztok!
Van itt valaki T-s fekete 800-assal?
A barátnőm a pinkre már több mint egy hete megkapta a frissítést, nekem meg még mindig semmi.
Nálatok mi a helyzet?
Van itt valaki T-s fekete 800-assal?

-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 950 [E7]
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 2 times