Sly65 írta:Mai nap felfedeztem két darab Z alakú karcot a bal felső sarokban. - az üvegen ( igen a híres gorilla glasson)
Fémhez sohasem ért. Mindig farmer zsebben hordtam. A farmer anyaga megkarcolta volna ennyire???
Garanciában cserélik? Mert szerintem ez nem vall nagyon a GGlass ra. SGS I. en is Gorilla Glass volt és egyáltalán nem volt karcos....1év után sem! Ez meg 4 nap után??
Szerintem bírnia kéne, hisz a GG az GG, mindegy, hogy samsung,szifon vagy épp Nokia. Meg a teszteken is jól szerepelt. Szeribtem vidd be egy Nokia szervízbe, aztán mondanak rá valamit.
Ha voltál vele esetleg szervizben jelezd légy'szi hogy mi történt. Ahogy olvasgattam itt a fórumot megnéztem alaposan én is a készüléket, és igen, van rajta egy karcolás, középen. Valszeg elég mély, mert a műkörmömmel is érzem
Valaki tudna nekem segíteni Lumia 800 unlockolásával kapcsolatban?PM-ben írjatok,köszönöm ;-)
Kapcsold ki a telefonod... Tartsd nyomva a hangerő fel gombot, közben kapcsold be még rezzenik, majd dugd gépre és engedd el a hangerő gombot. Elkezd drivereket keresni és telepíteni, ha:
Nokia DLOAD, nem unlockolható,
Qualcomm, akkor nyertél, tudunk segíteni
These users thanked the author farkas-laci for the post:
Valaki tudna nekem segíteni Lumia 800 unlockolásával kapcsolatban?PM-ben írjatok,köszönöm ;-)
Kapcsold ki a telefonod... Tartsd nyomva a hangerő fel gombot, közben kapcsold be még rezzenik, majd dugd gépre és engedd el a hangerő gombot. Elkezd drivereket keresni és telepíteni, ha:
Csak ezzel a módszerrel lehet megállapítani,hogy unlockolható-e a telefon?Valamint ha azt írja,hogy nem unlockolható akkor van rá esetleg vmi megoldás,hogy az legyen?
Csak ezzel a módszerrel lehet megállapítani,hogy unlockolható-e a telefon?Valamint ha azt írja,hogy nem unlockolható akkor van rá esetleg vmi megoldás,hogy az legyen?
800-asnál úgy tudom még várni kell a megoldásra, 710-esen már megy a nyitás zárás oda-vissza.
ne nagyon dobáljátok ezt a telót, barátnőmnek sikerült úgy leejteni csupán fél méterről, hogy valahogy pont a kijelző jobb alsó sarkára esett, és konkrétan beszakadt a kijelző... gorilla glass powa.
Andy1210 írta:ne nagyon dobáljátok ezt a telót, barátnőmnek sikerült úgy leejteni csupán fél méterről, hogy valahogy pont a kijelző jobb alsó sarkára esett, és konkrétan beszakadt a kijelző... gorilla glass powa.
A gorilla glass is csak üveg. Nem arra van kihegyezve, hogy törhetetlen legyen. Sajnos tud úgy esni, hogy szilánkosra törjön.
Sly65 írta:Hűű én is öltem volna érte !! Viszont szerintem az ilyen helyzetekre találták ki azt a kis tokocskát amit adnak mellé minden karcolható felületet eltakar a közvetlen behatásoktól. 5* os.
Melyik fogyaszt kevesebbet?
WiFi, vagy a mobiladatforgalom?
Itthonról netezek akkor melyikkel érdemesebb, melyikkel bírja tovább?
egyértelműen wifi...wifi kártya laptopokban is max 100mW általában, a gsm viszont max 2watt