Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Sly65
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: Sly65 »

Még az érdekelne, hogy legfrissebb, szoftal a lumiám a szervíz kódra ##634# re az akksinál csak a % ot írja ki, és hogy mennyi mA-t fogyaszt éppen. Az akksi kapacitását miért nem írja, mint ahogy a videókon láttam? :evil:
gn05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: lumia 920 lumia 925
Nem: Férfi
Has thanked: 20 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: gn05 »

Én körbejártam a témát, vagy az invisible-t teszed rá, vagy a többinek eláll a széle mivel a kijelző,sarkai kerekítettek, az invisible shield viszont nem olcsó. Kb. 1-hónapja használom,de semmi sem látszik rajta. Mindegyik fólia ront a kijelzőn nem érdemes használni, de ezt mindenki maga dönti el. :D

quote="Sly65"]Sziasztok, olvastam hogy a ház polikarbonátból van ( polycarbonate) ez mennyire strapabíró anyag? Karcok ellen hogy áll?

Kijelzője az tudom hogy gorilla glass, deee mégis, az mennyire érdemes védeni külön fóliával?

Előlapi kamera >>> Nokia :stupid:

Jaa marteking :) majd a 900 ba kiskancsók...[/quote]
molbal
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9 16GB + Lumia800 + N8 Silver
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: molbal »

gn05 írta:Én körbejártam a témát, vagy az invisible-t teszed rá, vagy a többinek eláll a széle mivel a kijelző,sarkai kerekítettek, az invisible shield viszont nem olcsó. Kb. 1-hónapja használom,de semmi sem látszik rajta. Mindegyik fólia ront a kijelzőn nem érdemes használni, de ezt mindenki maga dönti el. :D

quote="Sly65"]Sziasztok, olvastam hogy a ház polikarbonátból van ( polycarbonate) ez mennyire strapabíró anyag? Karcok ellen hogy áll?

Kijelzője az tudom hogy gorilla glass, deee mégis, az mennyire érdemes védeni külön fóliával?

Előlapi kamera >>> Nokia :stupid:

Jaa marteking :) majd a 900 ba kiskancsók...
[/quote]

Borzasztó strapabíró, a régi fajta nagy Ikarus buszon kiverte egy vén bany... khm, idős hölgy a kezemből és lepattogott a legalsó lépcsőfokra, ahol gyorsan ráléptem, nehogy kidöccenjen a résen az ajtó alatt. Képernyője makulátlan, hátulján sem látszik semmi komoly. (Pár mikrokarcolás). Előlapi kamera hiánya nem zavaró szerencsére :)
3410 > 3650 > 6600 > N95 > N97 Mini > N8 > N950 > N9 16GB Black & Lumia 800 | Alkalmazásaim: http://store.ovi.com/publisher/molbal/ | http://molbal.co.cc | http://bit.ly/search4wp7
Dzsosy
1. szint
1. szint
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

molbal írta: Borzasztó strapabíró, a régi fajta nagy Ikarus buszon kiverte egy vén bany... khm, idős hölgy a kezemből és lepattogott a legalsó lépcsőfokra, ahol gyorsan ráléptem, nehogy kidöccenjen a résen az ajtó alatt. Képernyője makulátlan, hátulján sem látszik semmi komoly. (Pár mikrokarcolás). Előlapi kamera hiánya nem zavaró szerencsére :)
Uhh.. Én öltem volna ezért.. :D
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
Sly65
1. szint
1. szint

Hűű én is öltem volna érte !! Viszont szerintem az ilyen helyzetekre találták ki azt a kis tokocskát amit adnak mellé ;) minden karcolható felületet eltakar a közvetlen behatásoktól. 5* os.

Melyik fogyaszt kevesebbet?

WiFi, vagy a mobiladatforgalom?

Itthonról netezek akkor melyikkel érdemesebb, melyikkel bírja tovább?
Sly65
1. szint
1. szint

Mai nap felfedeztem két darab Z alakú karcot a bal felső sarokban. - az üvegen ( igen a híres gorilla glasson)

Fémhez sohasem ért. Mindig farmer zsebben hordtam. A farmer anyaga megkarcolta volna ennyire???

Garanciában cserélik? Mert szerintem ez nem vall nagyon a GGlass ra. SGS I. en is Gorilla Glass volt és egyáltalán nem volt karcos....1év után sem! Ez meg 4 nap után??
sanyi970
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Has thanked: 13 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sanyi970 »

lucio05 írta:Sziasztok urak a már ilyen telóval rendelkezőktől kérdeznék pár dolgot .
Végigolvastam mind a 13oldalt, de maradtak bennem kételyek. Nagyon szemezek ezzel a telóval n8után de félek a testreszabhatóságtól. egyedi hivásképek csengőhangok több főképernyő ugye megszokott egy bellén de itt olyanokat olvasok h csengőhangnak nem lehet beállítani csak 40mp es zenét. ez most komoly? személyre szabható csengőhang sms hang naptárhan g, ébresztőhang ez mind gyári vagy ez is ilyen 40mpes beállítható valami van csak?
Illetve nagyon sokat használom a jelenlegi telóm zenehallgatásra de ettől a zune-tól is tartok, nem értem miért nem jó a csak rádugod az usb kábelt és másolsz a tárhelyre dolog... widgetezésről nem is beszélve ezt az ömlesztett menüt lehet azért valamennyire testreszabni? sok videót néztem a youtubon de valéahogy ugy érzem h alig testreszabható teló ez, és nem akarok csalódni
Hali.
Nem rossz kis teló. De a csengőhangal kapcsolatos kétely sajnos igaz. Ha már 40 másodperces akkor nem fogadja el. A 39 mp-es még jó.Ébresztőhang állítható ha raksz rá csengőhangokat.Emlékeztető és naptárhang csak gyári.Legalábbis én nem tudom hogyan ill. hol lehet.
sanyi970 aki csak kicsit ért a számítástechnikához.
Köszönöm.csaó
Dzsosy
1. szint
1. szint

Sly65 írta:Mai nap felfedeztem két darab Z alakú karcot a bal felső sarokban. - az üvegen ( igen a híres gorilla glasson)

Fémhez sohasem ért. Mindig farmer zsebben hordtam. A farmer anyaga megkarcolta volna ennyire???

Garanciában cserélik? Mert szerintem ez nem vall nagyon a GGlass ra. SGS I. en is Gorilla Glass volt és egyáltalán nem volt karcos....1év után sem! Ez meg 4 nap után??
Szerintem bírnia kéne, hisz a GG az GG, mindegy, hogy samsung,szifon vagy épp Nokia. Meg a teszteken is jól szerepelt. Szeribtem vidd be egy Nokia szervízbe, aztán mondanak rá valamit. ;)
megtudod
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n86

Hozzászólás Szerző: megtudod »

Hello. Valaki tudna abban segíteni, hogyan tudom szinkronizálni a névjegyzékemet gmail fiókomra? Köszönöm előre is!
Dzsosy
1. szint
1. szint

megtudod írta:Hello. Valaki tudna abban segíteni, hogyan tudom szinkronizálni a névjegyzékemet gmail fiókomra? Köszönöm előre is!
szerk.: bocs, elolvastam.. :D
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”