Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

hadam34 írta:
p00t írta:Sziasztok,

a nokia cuccok nekem is eltűnt...
A kérdésem azonban a következő lenne: A 12070 frissítés óta nektek is furán viselkedik a hangerő? Csöngéskor hangosan kezdi, majd rögtön le is halkül, és az alkalmazások hangjai is sokszor meg vannak keveredve.
Imádom ezt a telefont, de a Microsoft-ot az ki nem állhatom! Valamit kijavítanak, de cserébe ingyen el is csesznek valamit, mintha azt akarnák, hogy a PC-s windózokon tapasztalt élmények itt is visszaköszönjenek...

p00t
Sajnos több külföldi fórumon is jelezték már ezt a problémát. Elvileg a Nokia tud róla és ki fogja javítani. Az 12070-es frissítés egyik hibája!
http://discussions.nokia.co.uk/t5/Nokia ... -p/1346225 (angol tudás szükséges hozzá)
Csengőhangnál nekem nincs gondom (legalábbis nem tűnt fel), de játékoknál ha próbálok halkítani, akkor tényleg előfordul, hogy helyenként tényleg halkabb, de pl új pálya kezdéskor meg 1 pillanatra felhangosodik..
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
p00t
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: p00t »

Dzsosy írta:
hadam34 írta:
p00t írta:Sziasztok,

a nokia cuccok nekem is eltűnt...
A kérdésem azonban a következő lenne: A 12070 frissítés óta nektek is furán viselkedik a hangerő? Csöngéskor hangosan kezdi, majd rögtön le is halkül, és az alkalmazások hangjai is sokszor meg vannak keveredve.
Imádom ezt a telefont, de a Microsoft-ot az ki nem állhatom! Valamit kijavítanak, de cserébe ingyen el is csesznek valamit, mintha azt akarnák, hogy a PC-s windózokon tapasztalt élmények itt is visszaköszönjenek...

p00t
Sajnos több külföldi fórumon is jelezték már ezt a problémát. Elvileg a Nokia tud róla és ki fogja javítani. Az 12070-es frissítés egyik hibája!
http://discussions.nokia.co.uk/t5/Nokia ... -p/1346225 (angol tudás szükséges hozzá)
Csengőhangnál nekem nincs gondom (legalábbis nem tűnt fel), de játékoknál ha próbálok halkítani, akkor tényleg előfordul, hogy helyenként tényleg halkabb, de pl új pálya kezdéskor meg 1 pillanatra felhangosodik..
Frankó, hogy egy frissítésnek hibája van... Egyet előre, kettőt hátra...

Beszéltem a Nokiával, mondta az emberke, hogy tudnak a dologról, nem minden telónál fordul elő, dolgoznak rajta. Elkezdi állítsam vissza az előző verziót Zune-val. :o Nézegettem, de nem találtam ilyen menüpontot. Azt mondta csak ott lehet, ahol frissítettem. :)
Megkérdeztem tőle, hogy akkor most ezért a hibáért pl. ki a felelős? A nokia vagy a microsoft? Erre meg kitérő választ adott. Nekem ez nem hardveres hibának tűnik, bár biztosan persze nem tudhatom. Ha meg az, akkor cseréljék ki a telefonom olyanra, amelyiken ez nem jelentkezik. Ma megint beszélni fogok velük. :)

Jeleztem azt is, hogy ha egy emilre válaszolsz amit először nyitsz meg, akkor nem jelöli olvasottnak a válasz elküldése után. Úgy látszik ez csak engem zavar és egy üzletiként is reklámozott telefon esetében ez teljesen normális. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p00t 2012-04-25 szer. 12:09:41-kor.
Tojci1990
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 800

Hozzászólás Szerző: Tojci1990 »

Sziasztok!
Hogy lehet lefrissíteni a Nokia drtive-t, hogy offline módban is navigáljon?
Köszi!
husyboy89
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: husyboy89 »

Sziasztok!
Nem tapasztaltatok olyat h a 12070-es frissétés óta az internet nagyon,de nagyon lassú lett?? Több perc mire betölt egy oldalt,és ha frissítem akkor kiirja h a lap nem jeleníthető meg,majd ujboli frissítésnél meg behozza az oldal.. :( :( :( Wifivel tökéletesen működik.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

Tojci1990 írta:Sziasztok!
Hogy lehet lefrissíteni a Nokia drtive-t, hogy offline módban is navigáljon?
Köszi!
Piactér, rákeresel, hogy: Nokia Autóval és fel fogja ajánlani a frissítést.
Ha már esetleg befrissítettél, akkor a programon belül a beállításokban le tudod tölteni a térképeket.
guriga74
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 800
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: guriga74 »

husyboy89 írta:Sziasztok!
Nem tapasztaltatok olyat h a 12070-es frissétés óta az internet nagyon,de nagyon lassú lett?? Több perc mire betölt egy oldalt,és ha frissítem akkor kiirja h a lap nem jeleníthető meg,majd ujboli frissítésnél meg behozza az oldal.. :( :( :( Wifivel tökéletesen működik.
Próbáld így beállítani:

"Kapcsolat neve: web'n'walk
(Internet)
Hozzáférési pont neve: wnw
minden más üresen marad
(MMS)
MMS hozzáférési pont neve: mms
Proxy címe: 212.51.126.10
Proxy portja: 8080
Felhasználónév: mms
Jelszó: mms
MMSC-cím: http://mms.t-mobile.hu/sevlets/mms"

Nekem is ezzel segített.

Hálozatbeállítás -t letöltöd a Nokia Collections -ből, és felveszel egy új APN -t, és ott tudod beállítani.
These users thanked the author guriga74 for the post:
husyboy89 (2012-04-28 szomb. 01:13:48)
Rating: 2.63%
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

Sziasztok urak a már ilyen telóval rendelkezőktől kérdeznék pár dolgot .
Végigolvastam mind a 13oldalt, de maradtak bennem kételyek. Nagyon szemezek ezzel a telóval n8után de félek a testreszabhatóságtól. egyedi hivásképek csengőhangok több főképernyő ugye megszokott egy bellén de itt olyanokat olvasok h csengőhangnak nem lehet beállítani csak 40mp es zenét. ez most komoly? személyre szabható csengőhang sms hang naptárhan g, ébresztőhang ez mind gyári vagy ez is ilyen 40mpes beállítható valami van csak?
Illetve nagyon sokat használom a jelenlegi telóm zenehallgatásra de ettől a zune-tól is tartok, nem értem miért nem jó a csak rádugod az usb kábelt és másolsz a tárhelyre dolog... widgetezésről nem is beszélve ezt az ömlesztett menüt lehet azért valamennyire testreszabni? sok videót néztem a youtubon de valéahogy ugy érzem h alig testreszabható teló ez, és nem akarok csalódni
DonZorro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LUMIA 800
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: DonZorro »

Mit tudtok a 7.5 verzióról Srácok? Közeleg már??? :pislog:

Itten láttam valamit:
http://windowsteamblog.com/windows_phon ... t-you.aspx
husyboy89
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: husyboy89 »

guriga74 írta:
husyboy89 írta:Sziasztok!
Próbáld így beállítani:

"Kapcsolat neve: web'n'walk
(Internet)
Hozzáférési pont neve: wnw
minden más üresen marad
(MMS)
MMS hozzáférési pont neve: mms
Proxy címe: 212.51.126.10
Proxy portja: 8080
Felhasználónév: mms
Jelszó: mms
MMSC-cím: http://mms.t-mobile.hu/sevlets/mms"

Nekem is ezzel segített.

Hálozatbeállítás -t letöltöd a Nokia Collections -ből, és felveszel egy új APN -t, és ott tudod beállítani.

Köszi szépen a segítséget,hát így már sokkal jobb :) :) az a vicc az egészben h se a nokiások,se a t-mobilba nem tudtak vele mit kezdeni,röhej.. még egyszer köszike :)
Bandika0927
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Bandika0927 »

Sziasztok,

Nem tudja valaki véletlenül, hogyan lehet eltüntetni a menüből azokat a betűket amiket abc sorrendben ír ki, és minden betű alá rendelni név szerint az alkalmazásokat.
Azt szeretném elérni, hogy egymás alatt legyenek az alkalmazások, hézagok és betűk nélkül.

Köszi, üdv, :D
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”