Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
nagygabornet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 800 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times
Kapcsolat:

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: nagygabornet »

belasanyi írta:csak professional edition vagy feletti windowsnál működik, home editionnel nem megy
Ja igen, ezt kifelejtettem.

Más. Hogy tudok a telefon kijelzőjéről screenshotot készíteni?
jany17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6650
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jany17 »

pedit76 írta:Halihó! Felraktam és műkszik :) Kicsit féltem tőle,de szépen simán ment minden. Az eredmény pedig kézzel- ill. füllelfogható :D Köszi szépen

szia,

hogy tudom felrakni ezt a frissítést, mert nekem se telon se a zune-ban nem mutatja hogy kenne elérhető frissítés??!!
pedit76
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia lumia 800
Nem:
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: pedit76 »

Szia! http://nokiagadgets.com/2012/03/08/forc ... our-phone/ itt találod a leírást! A 24. oldalon Bandika0927 osztotta ezt meg velünk és nálam működik igaz angolul van :(
nagygabornet
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

pedit76 írta:Szia! http://nokiagadgets.com/2012/03/08/forc ... our-phone/ itt találod a leírást! A 24. oldalon Bandika0927 osztotta ezt meg velünk és nálam működik igaz angolul van :(
Nem bonyolult, google translattel is le tudod fordítani, de ha nem boldogulsz, akkor lefordítom szívesen.
These users thanked the author nagygabornet for the post:
jany17 (2012-03-24 szomb. 00:26:06)
Rating: 2.63%
DonZorro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LUMIA 800
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: DonZorro »

Srácok, az SMS-hez is lehet valahogy saját hangot varázsolni? Az ébresztéshez és a csngetéshez már sikerült...
nagygabornet
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Pár nap távlatából azt kell hogy mondjam, hogy nem javított semmit sem a frissítés az aksiidőn. Nekem ugyan úgy reggel lehúzom a töltőről, de éjfélkor már teszem is vissza, mert vernyog, hogy merül. Egyedüli értelmes dolog ebben a frissítésben az, hogy végre nem úgy szól a zene, mint egy sokol rádióból.
Cáfolja meg valaki :D
DonZorro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LUMIA 800
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: DonZorro »

nagygabornet írta:Pár nap távlatából azt kell hogy mondjam, hogy nem javított semmit sem a frissítés az aksiidőn. Nekem ugyan úgy reggel lehúzom a töltőről, de éjfélkor már teszem is vissza, mert vernyog, hogy merül. Egyedüli értelmes dolog ebben a frissítésben az, hogy végre nem úgy szól a zene, mint egy sokol rádióból.
Azt hittem ez csak nekem probléma de látom más is észrevette. Akkor ez nem "az" a frissítés volt??? :hmm2: :hmm2: :hmm2:
nagygabornet
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

DonZorro írta:
nagygabornet írta:Pár nap távlatából azt kell hogy mondjam, hogy nem javított semmit sem a frissítés az aksiidőn. Nekem ugyan úgy reggel lehúzom a töltőről, de éjfélkor már teszem is vissza, mert vernyog, hogy merül. Egyedüli értelmes dolog ebben a frissítésben az, hogy végre nem úgy szól a zene, mint egy sokol rádióból.
Azt hittem ez csak nekem probléma de látom más is észrevette. Akkor ez nem "az" a frissítés volt??? :hmm2: :hmm2: :hmm2:
Az is lehet, hogy a koreai csomag csak valami kiszivárogtatott beta szarság, vagy valami főzött dolog. lehet visszaállítom a francba a gyárira, aztán várok, hogy mikor jön ki. MErt lehet most azon a verziószámon vagyunk, amire az európai frissítés is tenné a készüléket, ezért nem fog már frissülni, de simán előfordulhat, hogy az európai csomag másabb, mint amit mi feltettünk.

Várjuk meg mit mondanak az okosok, meg mik lesznek a tapasztalatok a rendes frissítés után a többieknek.
sst17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7

Hozzászólás Szerző: sst17 »

Ez a szingapúri update ugyanaz, amit mi is meg fogunk kapni. az Egyesült királysásgban már elérhető, abban is benne van a hangerő bug: http://discussions.europe.nokia.com/t5/ ... -p/1353045
Az akku időnek pedig növekednie kellett volna (nekem jobb és már 2 hete fent van) Csinálj egy hard resetet az lehet megoldja!
Bandika0927
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Bandika0927 »

sst17 írta:Ez a szingapúri update ugyanaz, amit mi is meg fogunk kapni. az Egyesült királysásgban már elérhető, abban is benne van a hangerő bug: http://discussions.europe.nokia.com/t5/ ... -p/1353045
Az akku időnek pedig növekednie kellett volna (nekem jobb és már 2 hete fent van) Csinálj egy hard resetet az lehet megoldja!
Sziasztok,

Én is csak megcáfolni tudom, akksi időm minimum 2 szeresére nőtt, tehát biztos hogy jó frissítés volt.(természetesen mindenkinek szíve, joga eldönteni mit tesz :D

üdv,
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”