Ja igen, ezt kifelejtettem.belasanyi írta:csak professional edition vagy feletti windowsnál működik, home editionnel nem megy
Más. Hogy tudok a telefon kijelzőjéről screenshotot készíteni?
Ja igen, ezt kifelejtettem.belasanyi írta:csak professional edition vagy feletti windowsnál működik, home editionnel nem megy
pedit76 írta:Halihó! Felraktam és műkszikKicsit féltem tőle,de szépen simán ment minden. Az eredmény pedig kézzel- ill. füllelfogható
Köszi szépen
Nem bonyolult, google translattel is le tudod fordítani, de ha nem boldogulsz, akkor lefordítom szívesen.pedit76 írta:Szia! http://nokiagadgets.com/2012/03/08/forc ... our-phone/ itt találod a leírást! A 24. oldalon Bandika0927 osztotta ezt meg velünk és nálam működik igaz angolul van
Azt hittem ez csak nekem probléma de látom más is észrevette. Akkor ez nem "az" a frissítés volt???nagygabornet írta:Pár nap távlatából azt kell hogy mondjam, hogy nem javított semmit sem a frissítés az aksiidőn. Nekem ugyan úgy reggel lehúzom a töltőről, de éjfélkor már teszem is vissza, mert vernyog, hogy merül. Egyedüli értelmes dolog ebben a frissítésben az, hogy végre nem úgy szól a zene, mint egy sokol rádióból.
Cáfolja meg valaki
Az is lehet, hogy a koreai csomag csak valami kiszivárogtatott beta szarság, vagy valami főzött dolog. lehet visszaállítom a francba a gyárira, aztán várok, hogy mikor jön ki. MErt lehet most azon a verziószámon vagyunk, amire az európai frissítés is tenné a készüléket, ezért nem fog már frissülni, de simán előfordulhat, hogy az európai csomag másabb, mint amit mi feltettünk.DonZorro írta:Azt hittem ez csak nekem probléma de látom más is észrevette. Akkor ez nem "az" a frissítés volt???nagygabornet írta:Pár nap távlatából azt kell hogy mondjam, hogy nem javított semmit sem a frissítés az aksiidőn. Nekem ugyan úgy reggel lehúzom a töltőről, de éjfélkor már teszem is vissza, mert vernyog, hogy merül. Egyedüli értelmes dolog ebben a frissítésben az, hogy végre nem úgy szól a zene, mint egy sokol rádióból.
Cáfolja meg valaki![]()
![]()
Sziasztok,sst17 írta:Ez a szingapúri update ugyanaz, amit mi is meg fogunk kapni. az Egyesült királysásgban már elérhető, abban is benne van a hangerő bug: http://discussions.europe.nokia.com/t5/ ... -p/1353045
Az akku időnek pedig növekednie kellett volna (nekem jobb és már 2 hete fent van) Csinálj egy hard resetet az lehet megoldja!