Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
molbal
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9 16GB + Lumia800 + N8 Silver
Nem: Férfi
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times
Kapcsolat:

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: molbal »

djzolko írta:
molbal írta:Mondjuk valahogy jobban kezeli a mobilnetet mint eddig akármi. Az N8 ha mobilneten volt, hamar merült, szintúgy az N9 is. Ez meg mobilneten mindig fent tanyázik és az akksi bírja :)
Meddig bírja? Illetve az átlag üzemidő hogy viszonyul az N8-hoz a te szokásaidnak megfelelően? Már nagyon várom, hogy összejöjjön ez a 800... :smartass:

Illetve a toggle programokat próbálgattad már?
Toggle programok vannak fent, de nem hülyéskedem a mobilnettel egyszerűen nem érdemes kapcsolgatni be meg ki (Olyan Android-érzést ad :shifty: ) Az N8-hoz képest az üzemidő sokkal kevesebb, dehát az N8 tovább bírta mint az N97 Mini, tovább, mint az N9 és tovább mint a Lumia800. Ezek közül valahogy így írnám fel üzemindő szinten N8 > Lumia800 > N9 > N97 Mini
3410 > 3650 > 6600 > N95 > N97 Mini > N8 > N950 > N9 16GB Black & Lumia 800 | Alkalmazásaim: http://store.ovi.com/publisher/molbal/ | http://molbal.co.cc | http://bit.ly/search4wp7
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

molbal írta: Toggle programok vannak fent, de nem hülyéskedem a mobilnettel egyszerűen nem érdemes kapcsolgatni be meg ki (Olyan Android-érzést ad :shifty: ) Az N8-hoz képest az üzemidő sokkal kevesebb, dehát az N8 tovább bírta mint az N97 Mini, tovább, mint az N9 és tovább mint a Lumia800. Ezek közül valahogy így írnám fel üzemindő szinten N8 > Lumia800 > N9 > N97 Mini
Mobilnetet én sem kapcsolom szinte sose ki-be, csak nagy ritkán, ha már merülőfélben van és nincs mellettem áramforrás. Viszont a wifit azt kapcsolom ki-be, ha olyan helyen vagyok, nem szeretem, ha folyamatosan megy. Viszont, ha ezt könnyen meg lehet oldani a toggle alkalmazásokkal, akkor semmi gáz. :)

N8 nálam 1 nap masszív használattal. Ha 2-3 órát netezek rajta + telefonálok is, email szinkronizálás 0-24 megy és az accuweather is folyamatosan megy. Bízom benne, hogy ilyen használattal a 800 is elmegy egy napot.
nagygabornet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 800 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: nagygabornet »

Tudja valaki, hogy a facebook chat mért nem megy? 500-as hibát ír.
Jó dolog ez a people hub alatti facebook updates, de az üzeneteket nem látom. (Facebook appot most ne vegyük figyelembe)

Pontosítok, a chat megy, csak a Privát üzeneteket nem tudom olvasni.
storm
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 710 - 5800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: storm »

Sziasztok! az itteni windows phone forumokat átolvastam, de ezeken felül szívesen olvasnék pl blogokat új hírekről programokról.
Androidból millió van bezzeg..
Tudtok valamit ajánlani ?
nagygabornet
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 800 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: nagygabornet »

storm írta:Sziasztok! az itteni windows phone forumokat átolvastam, de ezeken felül szívesen olvasnék pl blogokat új hírekről programokról.
Androidból millió van bezzeg..
Tudtok valamit ajánlani ?
wp7.hu mondjuk.
molbal
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9 16GB + Lumia800 + N8 Silver
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: molbal »

nagygabornet írta:Tudja valaki, hogy a facebook chat mért nem megy? 500-as hibát ír.
Jó dolog ez a people hub alatti facebook updates, de az üzeneteket nem látom. (Facebook appot most ne vegyük figyelembe)

Pontosítok, a chat megy, csak a Privát üzeneteket nem tudom olvasni.
Várj, az 500 error az "Internal Server Error" tehát valszeg valahol valami épp újraindul vagy adatbázist tisztít. Az esetek 90%-ban átmeneti hiba csak :) Valszeg következő alkalommal menni fog. (Márha Apache-hibaüzenet!)
3410 > 3650 > 6600 > N95 > N97 Mini > N8 > N950 > N9 16GB Black & Lumia 800 | Alkalmazásaim: http://store.ovi.com/publisher/molbal/ | http://molbal.co.cc | http://bit.ly/search4wp7
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

Sziasztok! Ez:
MQgus írta:....Navigáció:KATASZTRÓFA!!!!!Nem lehet átállítani a földutakat meg az autópálya/fizetős utat!Barangoláskor nem tudsz navigációt indítani ha nincs netkapcsolat.Képernyőre kirakott jelölőponttól nem tudsz elindulni navigálni.Offline nem tudsz helyeket keresni hiába van letöltve a térkép,sőt nem tudsz online/offline átkapcsolást sem.Szóval szerintem ez a navigációt csak beleszarták hogy legyen valami!
mennyire igaz? :hmm2: Más sem tud semmit sem kezdeni ezekkel a problémákkal? Pl.: Offline keresés, net nélküli navigálás barangoláskor, offline/online átkapcsolás. Épp e telefon vásárlása előtt állok, de "feleslegesen" nem "dobnám" ki rá a pénzt. Előre is köszi a segítséget bárkitől, aki válaszol.

Illetve nem tudja valaki, hogy kipróbálni merre lehet Eger közelében, vagy Miskolcon? Pl.: MediaMarkt, Szinvapark stb....
luciuscornelius
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: luciuscornelius »

sihumens írta:Sziasztok! Ez:
MQgus írta:....Navigáció:KATASZTRÓFA!!!!!Nem lehet átállítani a földutakat meg az autópálya/fizetős utat!Barangoláskor nem tudsz navigációt indítani ha nincs netkapcsolat.Képernyőre kirakott jelölőponttól nem tudsz elindulni navigálni.Offline nem tudsz helyeket keresni hiába van letöltve a térkép,sőt nem tudsz online/offline átkapcsolást sem.Szóval szerintem ez a navigációt csak beleszarták hogy legyen valami!
mennyire igaz? :hmm2: Más sem tud semmit sem kezdeni ezekkel a problémákkal? Pl.: Offline keresés, net nélküli navigálás barangoláskor, offline/online átkapcsolás. Épp e telefon vásárlása előtt állok, de "feleslegesen" nem "dobnám" ki rá a pénzt. Előre is köszi a segítséget bárkitől, aki válaszol.

Illetve nem tudja valaki, hogy kipróbálni merre lehet Eger közelében, vagy Miskolcon? Pl.: MediaMarkt, Szinvapark stb....
Vagy nézd meg a Telenor legnagyobb üzletében, van esély arra, hogy ki van rakva és nincs messze a Szinvaparktól. :D
These users thanked the author luciuscornelius for the post:
sihumens (2012-02-09 csüt. 17:45:15)
Rating: 2.63%
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

luciuscornelius írta:
sihumens írta:Sziasztok! Ez:

Vagy nézd meg a Telenor legnagyobb üzletében, van esély arra, hogy ki van rakva és nincs messze a Szinvaparktól. :D
Én is telenor boltra szavazok, mert legalábbis szegeden minden boltban ki van rakva 1-1 (710-800)! Én is ott próbálgattam őket!
pedit76
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia lumia 800
Nem:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pedit76 »

Halihó! A kérdésem a következő! Hol tudom bekapcsolni(ha van egyáltalán)a hívásvárakoztatást? nekem t-s a kicsike és ha beszélek és hív vki akkor sms-eket kapok a t-től!
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”