Samsung P1000 Galaxy Tab
- Yethi
- Újonc
- Készüléktípus: i8910HD [+Palm TX]
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Samsung P1000 Galaxy Tab
Hello,
köszi a gyors választ...
Mit lehet arról tudni h. ezek a kódok mit jelentenek? Hasonló mint a i8910nél, év hónap stb. jelölések?
Web áruházból rendelés felejtős, mert "zsákba macska", csak otthon derül ki h. melyik ROM van rajta :-(
hát ez még egy ellenérv h. "mégsem kell" ez a kütyű, mert mindenképpen 2.3al szeretném használni...
Yethi
köszi a gyors választ...
Mit lehet arról tudni h. ezek a kódok mit jelentenek? Hasonló mint a i8910nél, év hónap stb. jelölések?
Web áruházból rendelés felejtős, mert "zsákba macska", csak otthon derül ki h. melyik ROM van rajta :-(
hát ez még egy ellenérv h. "mégsem kell" ez a kütyű, mert mindenképpen 2.3al szeretném használni...
Yethi
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Yethi írta:Hello,
köszi a gyors választ...
Yethi
megnéztem ezek mind 2010 novemberi és decemberi 2.2-es romok. De hát ha rendelsz ki tudja mi van rajta ugye?
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- Yethi
- Újonc
Hello,
köszi, ez azé jó hír, több mint fél évvel ezek után van remény h. nem ilyet talál az "emberfia"
Yethi
köszi, ez azé jó hír, több mint fél évvel ezek után van remény h. nem ilyet talál az "emberfia"
Yethi
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Nem kell azért meg ijedni ettől,mert Én is és Moco is ha jól tudom a Samfirmware-en elérhető lkegfrissebb 2.3.3 at és semmi probléma a rom -al és a tabbal eddigi legjobb rom ami létezik Tab ra szerintem. Root olható flash -elhető meg minden szerintem nincs hátránya neki. Nagyon király gyors és folyamatos lag és bug mentes a rom nálam. Szóval ne ez legyen a döntő a vásárlásnál . Tovbábbi szép napot.Yethi írta:Hello,
Yethi
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
- Yethi
- Újonc
Nagyon köszi!gyotam20 írta:
Nem kell azért meg ijedni ettől,mert Én is és Moco is ha jól tudom a Samfirmware-en elérhető lkegfrissebb 2.3.3 at és semmi probléma a rom -al és a tabbal eddigi legjobb rom ami létezik Tab ra szerintem. Root olható flash -elhető meg minden szerintem nincs hátránya neki. Nagyon király gyors és folyamatos lag és bug mentes a rom nálam. Szóval ne ez legyen a döntő a vásárlásnál . Tovbábbi szép napot.
Ez is nagyon segít dönteni, minden eshetőséggel szeretnék tisztában lenni...
Az i8910 helyett (mellett?) és laptop mellett használnám, és melohoz is kéne (email, office, pdf, képnézegető stb.)
"terepen" mobilabb mint a lapi, de nem egérmozi mint az OmniaHD
Yethi
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Megy a Videóhívás a Tab on is SKYPE al tudtátok ezt ?
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
- Yethi
- Újonc
Hello,gyotam20 írta:Megy a Videóhívás a Tab on is SKYPE al tudtátok ezt ?
húúú ez jó hír, még egy érv a "beszerzés" mellett
Köszi
Yethi
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
Sziasztok! Szert tettem egy ilyen készülékre, és van egy kis próblémám az internet használatával. Mivel ez egy második készülékként van használva, nem akarnék hozzá plussz sim kártyát, ezért adott volt az elképzelés, hogy egy N8 mobil netét megosztom, mikor nincs wlan a közelben, csak arra nem számítottam hogy a zseniális android az ad-hoc hálózatokat nem látja (számomra érthetetlen). Azt már megtaláltam, hogy root segítségével megoldható a próbléma, de ezt egyenlőre kerülném, két okból kifolyólag. Egy, hogy még kicsit láma vagyok az android lelkivilágához, kettő, mivel céges az eszkőz, nem dijjaznák ha valami nem úgy alakulna, hogy a gari próblémás lenne, akár az első okból kifolyólag. Tehát kérdés, megosztást hogy lehetne megoldani más módon? Progi ( akár symbiánon, (Joiku csak ad-hoc-ot tud?)), vagy bluetooth, vagy kábel, vagy egyébb?
-
- 2. szint
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 12 times
A hetvegen vegre feltettem a samfirmware.com-on talalhato legfrisebb romot (2.3.3 majus 4-i release).Fantasztikus.Mint a villam olyan lett tole a Tab. Elotte gyari 2.2.2 volt fent,de az uton ut felen akadt/fagyott minden baja volt(a redony is 3-4 akadassal csuszott csak le,mindegy volt hogy eppen mi futott a hatterben).Helybol raszantam magam a cucc rootolasara is( a garinak mar ugyis mind...),ez a Chainfire 3D,valami eszeveszett jo talalmany a Tegras jatekok meg a Gameloftospkat is hazavagjak(pedig azert valljuk be hogy azok sem semmik).Ha masert nem mar ezert megerte rootolni a kuytumet.Egyre jobban imadom(plane most hogy ilyen gyors) mindig talalok benne valami ujat amivel fel lehet dobni egy kicsit ha valami nagyon megszokotta valik.Bazi jo ez az android
(ui.: bocsanat az ekezetekert,de most is a Tab-rol irok,es a gyari billentyuzet a kedvencem,pedig mar sokat kiprobaltam,dr ezen ugyebar nimcsenek ekezetek :/ )
(ui.: bocsanat az ekezetekert,de most is a Tab-rol irok,es a gyari billentyuzet a kedvencem,pedig mar sokat kiprobaltam,dr ezen ugyebar nimcsenek ekezetek :/ )
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Ha rajta tartod az ujjad a betűkön, akkor sem jönnek elő az ékezetesek?t.benedek92 írta:(ui.: bocsanat az ekezetekert,de most is a Tab-rol irok,es a gyari billentyuzet a kedvencem,pedig mar sokat kiprobaltam,dr ezen ugyebar nimcsenek ekezetek :/ )