Hát nem tudjuk pontosan, de a lényeg, hogy csak töltőről működik és ha kihúzzuk, egyből jön a kikapcs anim!mgTerminator írta:De hogy ment tönkre? Elég friss még ahhoz szerintem…rydair írta:Sziasztok. ismerősömnek olyan gondja támadt, hogy behalt az akksi. és ugye cserélni sem lehet szóval tulképp kuka csak gondoltam leirom..
Samsung P1000 Galaxy Tab
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Re: Samsung P1000 Galaxy Tab
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Ha nincs rajta gari én a helyetekben mindent megpróbálnék! Pl szoftcsere, ha ez nem jön be akkor szétkapni és megnézni az aksit. Lehet hogy leesett a csatlakozókábel az alaplapról vagy ilyesmi...rydair írta:Hát nem tudjuk pontosan, de a lényeg, hogy csak töltőről működik és ha kihúzzuk, egyből jön a kikapcs anim!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Igen a szoftver csere is megoldhatja ezt a problémát valahol már olvastam hasonló bajrólmgTerminator írta:Ha nincs rajta gari én a helyetekben mindent megpróbálnék! Pl szoftcsere, ha ez nem jön be akkor szétkapni és megnézni az aksit. Lehet hogy leesett a csatlakozókábel az alaplapról vagy ilyesmi...rydair írta:Hát nem tudjuk pontosan, de a lényeg, hogy csak töltőről működik és ha kihúzzuk, egyből jön a kikapcs anim!
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge Samsung T815
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de usb van rajta? Vagy csak valamilyen saját átalakítóval? Pendrive beledugható?
Köszi!
Norbi
Lehet hülye kérdés, de usb van rajta? Vagy csak valamilyen saját átalakítóval? Pendrive beledugható?
Köszi!
Norbi
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Nem dugható bele. Iphone szerű csatlakozó van rajta (de nem pont ugyanaz), PC-be természetesen bedugható adatátvitel módban.nmolnar írta:Sziasztok!
Köszi!
Norbi
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet