Az az egy idegesített hogy egyfolytában nekiállt célozni, mikor futni kellett volna, elrakni a fegyvert meg már nem olyan egyszerű.
...asphalt 6 elmegy bladen? :O kaphatok egy verziószámot, vagy linket? mert én nem találtam működőt. előre is köszi.
Novának melyik verzióját tudtad elindítani?Szoszo94 írta:Amikkel játszottam pl: Assassins Creed, NFS Shift, Asphalt 5/6, MC Sandstorm, Dead Space, FMX Riders, Eternal Legacy, HAWX, MSM Pro, Nova, PES2011, sims3, stb...meg egy rakás marketesmaggi_1886 írta:amugy ki milyen jatekokkal jatszik a telon?
Nézted az oldalt, amit linkeltem? Mert akkor nem kérdeznéd.maggi_1886 írta:Novának melyik verzióját tudtad elindítani?Szoszo94 írta:Amikkel játszottam pl: Assassins Creed, NFS Shift, Asphalt 5/6, MC Sandstorm, Dead Space, FMX Riders, Eternal Legacy, HAWX, MSM Pro, Nova, PES2011, sims3, stb...meg egy rakás marketesmaggi_1886 írta:amugy ki milyen jatekokkal jatszik a telon?
Bocs hogy beleszólok, de ha jól tudom cyanogenmod. én is azt használom és nekem is megy, de megy gsf,en és sweet dearms-on is, lényeg hogy 2.3-as android legyen, bár régebben nekem elindult 2.2-es rls4-el is, annyi különbséggel hogy a videónál hibát ír, de utána továbblépett.maggi_1886 írta:melyik rommal használod a játékokatnekem a Hawx kilép.
Tomi jól tudodtomi937 írta:Bocs hogy beleszólok, de ha jól tudom cyanogenmod. én is azt használom és nekem is megy, de megy gsf,en és sweet dearms-on is, lényeg hogy 2.3-as android legyen, bár régebben nekem elindult 2.2-es rls4-el is, annyi különbséggel hogy a videónál hibát ír, de utána továbblépett.maggi_1886 írta:melyik rommal használod a játékokatnekem a Hawx kilép.
Eszerint csináltad?maggi_1886 írta:melyik rommal használod a játékokatnekem a Hawx kilép.
igen.alapbol olyan rom van fent amiben atvan irva.gangstarbol talaltatok mar esetleg textura hiba mentest?Szoszo94 írta:Eszerint csináltad?maggi_1886 írta:melyik rommal használod a játékokatnekem a Hawx kilép.
1, Root Explorer megnyitása
2, System mappába belépés
3, Jobb felső sarokban a szürke gomb feliratának ellenőrzése - r/o (ha nem ez van, nyomj rá)
4, A build.prop fájl hosszan nyomás alatt tartása - a felugró menüben alul az Edit választása
5, A ro.product.manufacturer sor végén a ZTE-t HTC-re való átírása
6, Készülék újraindítása
7, Játék fájlainak letöltése