fonix232 írta:A chainfire egy driver-emulátor, ami átalakítja a különböző shader, stb hívásokat, így a Tegrára, Hummingbirdre tervezett játékok elfutnak Qualcomm processzorokon (és ez fordítva is igaz).
Ha Tegra játékokkal akarsz játszani:
/a, - Elindítod a Chainfire 3d alkalmazást
/b, - CF3D driver/install ------Újraindul a teló.
/c, - Ha újraindult ismét Chainfire 3d / Install Plugin[kb 3 percig keres] / Instalálod a 3 plugint.
/d, - A kiválasztott progit kikeresed ebben a progiban és beállítod, hogy melyik plugint használja. /Tegrás játéknál Nvidia. Ennyi.
a pluginokat a belsö mem-re teszed onnan látja.
Pontosan tudom hogy hogy kell használni
bdani94 írta:
Szoszo94 írta:
bdani94 írta:Zte Bladem Szervizbe került..nem tudom h gyakori-e a hiba de a kijelzö közepén egy igen széles vonalba eltünt a kijelzö... valaki járt esetleg rajtam kivül igy? Vagy csak az én Bladem egyedül ilyen?
Ilyenről még nem hallottam, nem kizárt, hogy egyedül Neked van ilyen problémád. Eredeti rendszer volt rajt? Mikori vétel? Melyik szolgáltatónál vetted?
Nem Piszkáltam hozzá a Szoftjához direkt ilyen szempontbol Telenor 2.3 Andorid volt rajta 2 hónapja kb.
Szervíz???? Úgy tudtam itthon nincs szervize, csakis cserélik akármi baja legyen!
ZTE Blade - CyanogenMod 7
Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Visszaérkezett... A Szoftvert Nullára tették Android 2.2.2 van rajta és a kijelzöm is kicseréltél.. Most Pöpec...Gondolkodozom a Fözött Romon...Tudtok valami jót ajánlani? Elkezdtem feltenni egy Recoveryt ez alapján http://hungariandroid.com/androidfans/v ... f=110&t=78 de megáll a zöld kis emberkénél..ötletek? :S
bdani94 írta:Visszaérkezett... A Szoftvert Nullára tették Android 2.2.2 van rajta és a kijelzöm is kicseréltél.. Most Pöpec...Gondolkodozom a Fözött Romon...Tudtok valami jót ajánlani? Elkezdtem feltenni egy Recoveryt ez alapján http://hungariandroid.com/androidfans/v ... f=110&t=78 de megáll a zöld kis emberkénél..ötletek? :S
töltsd le marketről a ROM Manager-t (ingyenes is jó). majd a legelső menüpontban ott a recovery 3.0.2.7 vagy újabb. én így csináltam és működik!
Fonix232:
Már egy ideje van szervíz, most fejből nem tudom, hogy melyik céggel kötöttek szerződést, de pár hónapja a telenor előszeretettel hordja oda a pengéket, volt egy srác aki nem rakta vissza rendesen a gyári rendszert és el is vesztette a gariját...a t-mobile inkább még most is cseréli, nem szórakozik szervizeltetéssel.
bdani94:
Biztos a hangerő mínuszt nyomod bekapcsolás közven, nem pedig a hangerő plusszot?
bdani94 írta:Akkor az a gond h Hangerö - nyomok nem +? UI: minuszt nyomok... megáll a zöld droidnál piros kis lámpa kigyullad és megáll..
adb -vel próbáld meg...
Az az érzésem, hogy rossz a recovery amit felrakott...Keresni kéne egy gen2-es recoveryt, és újra végigjátszani az egészet. Vagy a legegyszerűbb: Dani töltsd le ezt, telepítsd fel, rootold ideiglenesen a telefonod, majd nyisd meg ezt a programot és nyomj arra a nagy gombra amit majd kihoz, ennyi lenne
üdv mindenkinek! Szert tettem egy zte librára, és szűz vagyok android téren. Volt már kezemben android készülék, de még nagyon láma vagyok benne, annak ellenére hogy napok óta nyálazom a fórumokat, próbálom magamba szívni az alapokat. A készülék még teljesen gyári, még be sem költöztem, gyárilag 2.2.2 van rajta. Szeretném ezt még szűzen lementeni, mielőtt nagy lelkesedésemben belecsapok a lecsóba. Egyenlőre mást nem akarnék csak lementeni. Sok okosságot olvastam már itt a blade kapcsán, de most kicsit megzavarodtam. Szóval hogy is,és mit kéne tennem hogy a fent említett dolgot, mondjuk úgy, bolond biztosan megoldjam. Kösz mindenkinek.