ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

Hátha valaki még nem látta hungariandroid-on. :D
N.O.V.A. 2 HD v1.0.3 szépen fut 2.3-as romon, többen is írták! nekem még a "795 MB"-os SD letöltésével gondok vannak, de talán holnapra sikerül letöltenem :D
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

tomi937 írta:Hátha valaki még nem látta hungariandroid-on. :D
N.O.V.A. 2 HD v1.0.3 szépen fut 2.3-as romon, többen is írták! nekem még a "795 MB"-os SD letöltésével gondok vannak, de talán holnapra sikerül letöltenem :D
Naneee :D én már ezeregy verziót próbáltam, a legjobb eredmény amit elértem az az, hogy negyed óra alatt sikerült behozni a menüt, aztán ennyi :D amúgy oc kell? vagy az a chainfire vagy micsoda? :D dobsz pü-ben egy linket az apk-ról ha szépen megkérlek? :Notworty:
Kép
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

A chainfire egy driver-emulátor, ami átalakítja a különböző shader, stb hívásokat, így a Tegrára, Hummingbirdre tervezett játékok elfutnak Qualcomm processzorokon (és ez fordítva is igaz).
These users thanked the author fonix232 for the post:
Szoszo94 (2011-08-26 pén. 20:29:01)
Rating: 2.63%
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

fonix232 írta:A chainfire egy driver-emulátor, ami átalakítja a különböző shader, stb hívásokat, így a Tegrára, Hummingbirdre tervezett játékok elfutnak Qualcomm processzorokon (és ez fordítva is igaz).
és itt meg is találod

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... t=0&page=1

és igy teszed fel

Ha Tegra játékokkal akarsz játszani:
/a, - Elindítod a Chainfire 3d alkalmazást
/b, - CF3D driver/install ------Újraindul a teló.
/c, - Ha újraindult ismét Chainfire 3d / Install Plugin[kb 3 percig keres] / Instalálod a 3 plugint.
/d, - A kiválasztott progit kikeresed ebben a progiban és beállítod, hogy melyik plugint használja. /Tegrás játéknál Nvidia. Ennyi.

a pluginokat a belsö mem-re teszed onnan látja.
These users thanked the author Limahl for the post:
Szoszo94 (2011-08-26 pén. 20:28:31)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
tomi937
2. szint
2. szint

Szoszo94 írta:
Naneee :D én már ezeregy verziót próbáltam, a legjobb eredmény amit elértem az az, hogy negyed óra alatt sikerült behozni a menüt, aztán ennyi :D amúgy oc kell? vagy az a chainfire vagy micsoda? :D dobsz pü-ben egy linket az apk-ról ha szépen megkérlek? :Notworty:
Azt írják 600Mhz-en próbálták és szépen fut. én holnapig biztos, hogy nem tudom kipróbálni, a sz@r netem miatt. chainfir-ről nem írtak szóval szerintem az nem kell, am annak van valami haszna? ezen a telefonon?
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

tomi937 írta:
Szoszo94 írta:
Azt írják 600Mhz-en próbálták és szépen fut. én holnapig biztos, hogy nem tudom kipróbálni, a sz@r netem miatt. chainfir-ről nem írtak szóval szerintem az nem kell, am annak van valami haszna? ezen a telefonon?
a tegras játékoknál igen nem is kicsi , de fentebb irtam mindent.
Samsung galaxy s7 edge
tomi937
2. szint
2. szint

Limahl írta: a tegras játékoknál igen nem is kicsi , de fentebb irtam mindent.
értem, :) csak azért volt fura mert a letöltéseknél legtöbbször ott volt a proci igény: 1GHz. Bladeben viszont csak 600MHz-en ketyeg.
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

fonix232 írta:A chainfire egy driver-emulátor, ami átalakítja a különböző shader, stb hívásokat, így a Tegrára, Hummingbirdre tervezett játékok elfutnak Qualcomm processzorokon (és ez fordítva is igaz).
Tudom hogy mi ez, csak a nevére nem emlékeztem pontosan :) Volt is a mobilomon, de nem láttam értelmét, hogy tovább maradjon, mert nem volt olyan játék amihez kellett volna a plugin (pontosabban nekem tetsző játek nem volt :) ). De köszönöm Neked és Limahlnak az infókat/linket :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szoszo94 2011-08-26 pén. 22:17:26-kor.
Kép
csiziktomi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csiziktomi »

Sziasztok!

Szeretnék információt kérni,konkrétan az érdekelne ,hogy milyen gyártótól van a blade felső hangszórója,ill a mikrofonja.Én csak a kihangosító csörgőt tudom az nokia n95 hangszóró.(csak n95 -el jobban szól).Szeretném kicserélni a mikrofont éshát kellene a kompatibilis eszközök nevei.
Köszönöm szépen ha valaki megtisztel válasszal.
bdani94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia P
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: bdani94 »

Szoszo94 írta:
bdani94 írta:Zte Bladem Szervizbe került..nem tudom h gyakori-e a hiba de a kijelzö közepén egy igen széles vonalba eltünt a kijelzö... valaki járt esetleg rajtam kivül igy? Vagy csak az én Bladem egyedül ilyen?
Ilyenről még nem hallottam, nem kizárt, hogy egyedül Neked van ilyen problémád. Eredeti rendszer volt rajt? Mikori vétel? Melyik szolgáltatónál vetted?

Nem Piszkáltam hozzá a Szoftjához direkt ilyen szempontbol :) Telenor 2.3 Andorid volt rajta :) 2 hónapja kb. :)
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”