Na ez érdekes. Asphalt 5 induláskor fekete képernyő, majd kilép home screenre. Elküldenéd a tiédnek a linkjét privátban?tomi937 írta: nem pont az rosz, és ami a fura hogy pl asphalt5-ben a menü hibás, a verseny meg megy rendesen. szal nem értem...
am neked pontosan milyen romod van?
szerk: bocs +van már látom..
ZTE Blade
- Sienthe
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Sola
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re: Re:
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Pont a legjobb játékot hagyod ki? Isten lássa lelkem nem nagyon szeretek játszani telón,de az Angry Birds kiakasztott párszor,nem hagyott nyugodni...Sienthe írta:bár épp az Angry birds nincs fenn. Próbaként azért letesztelem.

- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Re: ZTE Blade
Az Angry Birds nem függ a manufacturer sortól, ott max annyi a hiba hogy kevés a RAM. Próbáld meg (CM alatt) bejelölni a Beállítások-Cyanogenmod Beállítások-Teljesítmény alatt az Assets purging-et, illetve indítsd újra a telefont, hátha!
- Rating: 2.63%
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- Sienthe
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Sola
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Engem nem nagyon hozott lázba, de hát ízlések és pofonokistnag írta:Pont a legjobb játékot hagyod ki? Isten lássa lelkem nem nagyon szeretek játszani telón,de az Angry Birds kiakasztott párszor,nem hagyott nyugodni...

- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
az alap játékért én sem vagyok oda (unaloműzőnek jó). Rio viszont tetszik, már várom a fríssítéseket mert kijátszottam.Sienthe írta:Engem nem nagyon hozott lázba, de hát ízlések és pofonokistnag írta:Pont a legjobb játékot hagyod ki? Isten lássa lelkem nem nagyon szeretek játszani telón,de az Angry Birds kiakasztott párszor,nem hagyott nyugodni...

-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
CM-et használok és gyorsan elnyomom a videót:DSienthe írta:Na ez érdekes. Asphalt 5 induláskor fekete képernyő, majd kilép home screenre. Elküldenéd a tiédnek a linkjét privátban?tomi937 írta: nem pont az rosz, és ami a fura hogy pl asphalt5-ben a menü hibás, a verseny meg megy rendesen. szal nem értem...
am neked pontosan milyen romod van?
szerk: bocs +van már látom..
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Írtam nekik... annyi a baj hogy nem ad áramot a kábelre:D valahonnan szerzek USB hub-ot, konnektorosat, és majd azzal próbálom.jokerkiller írta:Hali ! Az lenne a kérdésem hogy sikerült e valami eredményt elérni az OTG-vel kapcsolatban ? nagyon jó lenne ha menne !geniuszf írta:Valaki próbálta már a CM7-et az USB OTG funkciót? Most fogok káblet rendelni... 750FT ingyen házhoz szállítással, és elvileg támogatja(link). Kipróbálom, majd írok, hogy milyen sikerrel jártam.hajrá !!!!
És még egy kérésem lenne. Nem tudom kik használnak Sweet Dreams 3-as romot de valaki lenne olyan kedves hogy feltenne egy videót arról hogy milyen gyors ez a ROM ? THX
Na és a 3. kérdés: szerintetek egy Blade procija meddig húzható biztonságosan, (esetleges károsodás nélkül) mondjuk egy akármijen 2.3.4-es ROM-on ?
köszi a válaszokat előre is !![]()
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
szuper:D köszi az infót!istnag írta:Már frissítheted is...tomi937 írta: az alap játékért én sem vagyok oda (unaloműzőnek jó). Rio viszont tetszik, már várom a fríssítéseket mert kijátszottam.

-
- 3. szint
- Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 16 times
Hát remélem sikerül ! legalább is ha meglesz akkor azt hiszem veszek is egy blade-et "játszani" ez lenne az első androidos telóm és megdöbbentőnek találom hogy mennyi mindent kihoztak ebből a kis kínai csodából !geniuszf írta:Írtam nekik... annyi a baj hogy nem ad áramot a kábelre:D valahonnan szerzek USB hub-ot, konnektorosat, és majd azzal próbálom.jokerkiller írta:Hali ! Az lenne a kérdésem hogy sikerült e valami eredményt elérni az OTG-vel kapcsolatban ? nagyon jó lenne ha menne !geniuszf írta:Valaki próbálta már a CM7-et az USB OTG funkciót? Most fogok káblet rendelni... 750FT ingyen házhoz szállítással, és elvileg támogatja(link). Kipróbálom, majd írok, hogy milyen sikerrel jártam.hajrá !!!!
És még egy kérésem lenne. Nem tudom kik használnak Sweet Dreams 3-as romot de valaki lenne olyan kedves hogy feltenne egy videót arról hogy milyen gyors ez a ROM ? THX
Na és a 3. kérdés: szerintetek egy Blade procija meddig húzható biztonságosan, (esetleges károsodás nélkül) mondjuk egy akármijen 2.3.4-es ROM-on ?
köszi a válaszokat előre is !![]()

Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban
/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012

Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012