ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
Sienthe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia Sola
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: Re:

Hozzászólás Szerző: Sienthe »

tomi937 írta: nem pont az rosz, és ami a fura hogy pl asphalt5-ben a menü hibás, a verseny meg megy rendesen. szal nem értem...
am neked pontosan milyen romod van?
szerk: bocs +van már látom..
Na ez érdekes. Asphalt 5 induláskor fekete képernyő, majd kilép home screenre. Elküldenéd a tiédnek a linkjét privátban?
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

Sienthe írta:bár épp az Angry birds nincs fenn. Próbaként azért letesztelem.
Pont a legjobb játékot hagyod ki? Isten lássa lelkem nem nagyon szeretek játszani telón,de az Angry Birds kiakasztott párszor,nem hagyott nyugodni... :D
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Az Angry Birds nem függ a manufacturer sortól, ott max annyi a hiba hogy kevés a RAM. Próbáld meg (CM alatt) bejelölni a Beállítások-Cyanogenmod Beállítások-Teljesítmény alatt az Assets purging-et, illetve indítsd újra a telefont, hátha!
These users thanked the author fonix232 for the post:
tomi937 (2011-07-20 szer. 19:59:08)
Rating: 2.63%
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Sienthe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia Sola
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Sienthe »

istnag írta:Pont a legjobb játékot hagyod ki? Isten lássa lelkem nem nagyon szeretek játszani telón,de az Angry Birds kiakasztott párszor,nem hagyott nyugodni... :D
Engem nem nagyon hozott lázba, de hát ízlések és pofonok :)
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

Sienthe írta:
istnag írta:Pont a legjobb játékot hagyod ki? Isten lássa lelkem nem nagyon szeretek játszani telón,de az Angry Birds kiakasztott párszor,nem hagyott nyugodni... :D
Engem nem nagyon hozott lázba, de hát ízlések és pofonok :)
az alap játékért én sem vagyok oda (unaloműzőnek jó). Rio viszont tetszik, már várom a fríssítéseket mert kijátszottam. :D
geniuszf
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: geniuszf »

Sienthe írta:
tomi937 írta: nem pont az rosz, és ami a fura hogy pl asphalt5-ben a menü hibás, a verseny meg megy rendesen. szal nem értem...
am neked pontosan milyen romod van?
szerk: bocs +van már látom..
Na ez érdekes. Asphalt 5 induláskor fekete képernyő, majd kilép home screenre. Elküldenéd a tiédnek a linkjét privátban?
CM-et használok és gyorsan elnyomom a videót:D
geniuszf
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: geniuszf »

jokerkiller írta:
geniuszf írta:Valaki próbálta már a CM7-et az USB OTG funkciót? Most fogok káblet rendelni... 750FT ingyen házhoz szállítással, és elvileg támogatja(link). Kipróbálom, majd írok, hogy milyen sikerrel jártam.
Hali ! Az lenne a kérdésem hogy sikerült e valami eredményt elérni az OTG-vel kapcsolatban ? nagyon jó lenne ha menne ! :D hajrá !!!!

És még egy kérésem lenne. Nem tudom kik használnak Sweet Dreams 3-as romot de valaki lenne olyan kedves hogy feltenne egy videót arról hogy milyen gyors ez a ROM ? THX

Na és a 3. kérdés: szerintetek egy Blade procija meddig húzható biztonságosan, (esetleges károsodás nélkül) mondjuk egy akármijen 2.3.4-es ROM-on ?
köszi a válaszokat előre is ! :D :D
Írtam nekik... annyi a baj hogy nem ad áramot a kábelre:D valahonnan szerzek USB hub-ot, konnektorosat, és majd azzal próbálom.
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

tomi937 írta: az alap játékért én sem vagyok oda (unaloműzőnek jó). Rio viszont tetszik, már várom a fríssítéseket mert kijátszottam. :D
Már frissítheted is... ;)
These users thanked the author istnag for the post:
tomi937 (2011-07-21 csüt. 20:39:39)
Rating: 2.63%
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

istnag írta:
tomi937 írta: az alap játékért én sem vagyok oda (unaloműzőnek jó). Rio viszont tetszik, már várom a fríssítéseket mert kijátszottam. :D
Már frissítheted is... ;)
szuper:D köszi az infót! ;)
jokerkiller
3. szint
3. szint
Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
Has thanked: 150 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: jokerkiller »

geniuszf írta:
jokerkiller írta:
geniuszf írta:Valaki próbálta már a CM7-et az USB OTG funkciót? Most fogok káblet rendelni... 750FT ingyen házhoz szállítással, és elvileg támogatja(link). Kipróbálom, majd írok, hogy milyen sikerrel jártam.
Hali ! Az lenne a kérdésem hogy sikerült e valami eredményt elérni az OTG-vel kapcsolatban ? nagyon jó lenne ha menne ! :D hajrá !!!!

És még egy kérésem lenne. Nem tudom kik használnak Sweet Dreams 3-as romot de valaki lenne olyan kedves hogy feltenne egy videót arról hogy milyen gyors ez a ROM ? THX

Na és a 3. kérdés: szerintetek egy Blade procija meddig húzható biztonságosan, (esetleges károsodás nélkül) mondjuk egy akármijen 2.3.4-es ROM-on ?
köszi a válaszokat előre is ! :D :D
Írtam nekik... annyi a baj hogy nem ad áramot a kábelre:D valahonnan szerzek USB hub-ot, konnektorosat, és majd azzal próbálom.
Hát remélem sikerül ! legalább is ha meglesz akkor azt hiszem veszek is egy blade-et "játszani" ez lenne az első androidos telóm és megdöbbentőnek találom hogy mennyi mindent kihoztak ebből a kis kínai csodából ! :D :D :D :D :D :D
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban :D/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”