ZTE Blade
- Sienthe
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Sola
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re: ZTE Blade
Nekem is elkelne egy kis segítség. Játékról van szó, mégpedig a Gangstar 2 Miami Vindication az alany. A menüje betölt utánna totál fagyás az egész. Próbáltam már többféle verzióval, eredmény ugyanaz.. esetleg egy biztosan futó változatot privátban megköszönnék. A ro.product.manufactrurer=HTC természetesen átírva. A rom Two Face V, de Sweet Dreams III. Remastered esetében is ugyanaz a vége.
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
ezt jó tudni.fonix232 írta:A procihúzás változó, van akinek elmegy 806-ig, másoknak már 729-en összeomlik...

Viszont van egy nagy gondom vele: a játékok szinte mind hibásan futnak: pl az angry birds néha a madarakat, vagy éppen a majmokat és stb.. nem jeleníti meg, erre van vmi megoldás?
előre is köszi.

- tomi937
- 2. szint
Ha van én is kérek!Sienthe írta:Nekem is elkelne egy kis segítség. Játékról van szó, mégpedig a Gangstar 2 Miami Vindication az alany. A menüje betölt utánna totál fagyás az egész. Próbáltam már többféle verzióval, eredmény ugyanaz.. esetleg egy biztosan futó változatot privátban megköszönnék. A ro.product.manufactrurer=HTC természetesen átírva. A rom Two Face V, de Sweet Dreams III. Remastered esetében is ugyanaz a vége.

- Sienthe
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Sola
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Re:
Van: Root explorert megnyitod és ott elnavigálsz a system mappába ahol megtalálod a build.prop nevű fájlt. Ha ez megvan akkor hosszan rányomsz és kiválasztod az open in text editor-t. (arra figyelj hogy root explorer-ben a jobb fenti sarokban a mout r/o gombocska át legyen állítva mount r/w -re). Szóval ha megnyitottad a build.prop fájlt text editor-ban ott keresel egy olyan sort hogy ro.manufacturer=ZTE. Na ezt a fájlt átírod erre: ro.manufacturer=HTC Ha ez megven a root explorerből való kilépéskor megkérdezi hogy mented-e a módosítás és felül írod-e, rányomsz hogy igen. Ezután újraindítod a telót. Így már futnia kell grafikai hiba nélkül a játékoknak.tomi937 írta:ezt jó tudni.710-ig húztam max eddig svéd rls4-el volt, hogy ~690MHz-en újraindult a telefon, cm7-nél nem tapasztaltam + 600MHz-en is gyorsabb.
Viszont van egy nagy gondom vele: a játékok szinte mind hibásan futnak: pl az angry birds néha a madarakat, vagy éppen a majmokat és stb.. nem jeleníti meg, erre van vmi megoldás?
előre is köszi.
- Rating: 2.63%
- tomi937
- 2. szint
Re: Re:
ez alapSienthe írta:Van: Root explorert megnyitod...tomi937 írta:...

- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Ki milyen módszert használ a processzor beállításainak változtatására? Én no frills CPU-t, de ezen nincs lehetőség OC-re. Milyen megoldások vannak? A verzióm az aláírásomban.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Az SDIII nem támogatja a cpu húzást, tegyél CM romot azzal megy és van is benne beépített app...nagy.renato írta:Ki milyen módszert használ a processzor beállításainak változtatására? Én no frills CPU-t, de ezen nincs lehetőség OC-re. Milyen megoldások vannak? A verzióm az aláírásomban.
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Akkor inkább hagyom, legalábbis egy időre. Az SDIII nekem is az álmomistnag írta: Az SDIII nem támogatja a cpu húzást, tegyél CM romot azzal megy és van is benne beépített app...

Nokia Lumia 625
- tomi937
- 2. szint
Re: Re:
nem pont az rosz, és ami a fura hogy pl asphalt5-ben a menü hibás, a verseny meg megy rendesen. szal nem értem...Sienthe írta:Nálam működött, bár épp az Angry birds nincs fenn. Próbaként azért letesztelem.tomi937 írta:ez alapmegcsináltam de semmi.
am köszi..
am neked pontosan milyen romod van?
szerk: bocs +van már látom..