és igen, visszatértem újra közétek

Engem érdekel, és az is, hogy ha nem pannonos verziót teszek fel, akkor azt vissza lehet később állítani úgy, hogy ne lehessen észrevenni, hogy hozzá lett nyulva?Szoszo94 írta:Na szóval. Először is, NINCS hivatalos 2.2-es rendszer a telenornál, nem tudni hogy lesz-e vagy sem. Ha rendszert cseréltek, akkor (mégha csak az alap rendszer visszaállításáig is, de) a garancia elveszik! Ha ezek után is tudni szeretnétek, hogy mit hogyan kell csinálni, akkor jelezzétek és leírom.
Pannonos verzió nincs is a hivataloson kívülSienthe írta:Engem érdekel, és az is, hogy ha nem pannonos verziót teszek fel, akkor azt vissza lehet később állítani úgy, hogy ne lehessen észrevenni, hogy hozzá lett nyulva?Szoszo94 írta:Na szóval. Először is, NINCS hivatalos 2.2-es rendszer a telenornál, nem tudni hogy lesz-e vagy sem. Ha rendszert cseréltek, akkor (mégha csak az alap rendszer visszaállításáig is, de) a garancia elveszik! Ha ezek után is tudni szeretnétek, hogy mit hogyan kell csinálni, akkor jelezzétek és leírom.
hát nem muszáj, de ha rajt hagyod mentés előtt, akkor ha vinnéd gariztatni nem kéne elfelejteni hogy rajta van...de ha letörlöd, akkor tuti nem lesz benn a mentésben a progiSienthe írta:Rootoláson már túl vagyok. Az universal androot megoldotta ezt a problémát. Viszont gondolom mielőtt mentem a rendszert, ezt nem ártana lekapni ugye?
melyik módszerrel raktad fel a recoveryt? próbáld a oneclickrecovery-s módszert!Sienthe írta:Nekem sehogy se akar a recovery bejönni, ha menüvel indítom, ha csak a hangerő + bekapcs gompokkal, semmi. Csak a droid embléma bukkan fel amíg meg nem unom, ha elengedem a gombokat bebootol.