Idáig én is eljutottam, de ott nincs sim-re másolás. Csak bt, sd és mail.geniuszf írta:Névjegyek->menü->export/importHorti írta:Sziasztok!
Hogyan lehet telefonmemóriából SIM kártyára másolni a neveket? Nem találok sehol ilyen lehetőséget.
Köszi a segítséget.
Gondolom tudod, de azért leírom: export kiment, import bemásol.
ZTE Blade
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Re: ZTE Blade
- Rating: 2.63%
Cyanogenmod N85 lite
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
És nincs SD-kártyád a készülékben? Elég egy 64 MB-os is. Akkora csak van valahol...Horti írta:Idáig én is eljutottam, de ott nincs sim-re másolás. Csak bt, sd és mail.geniuszf írta:Névjegyek->menü->export/importHorti írta:Sziasztok!
Hogyan lehet telefonmemóriából SIM kártyára másolni a neveket? Nem találok sehol ilyen lehetőséget.
Köszi a segítséget.
Gondolom tudod, de azért leírom: export kiment, import bemásol.
SD-ről importnál úgy tudom, rákérdez, hová mentse.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
De van. De én SIM-re szeretném menteni, hogy áttegyem a kártyámat egy Nokiába, és ne kelljen egyenként a névjegyeket létrehozni.
Cyanogenmod N85 lite
- Macika
- 6. szint
A Nokia képes szinkronizálni a Google fiókkal (feltéve, hogy symbianos). Sokkal egyszerűbb, mint a névjegyzék lebutítása rövidebbé és ékezet nélkülivé...Horti írta:De van. De én SIM-re szeretném menteni, hogy áttegyem a kártyámat egy Nokiába, és ne kelljen egyenként a névjegyeket létrehozni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: zte blade 4.1 CM10
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
Üdv,
Olyan gondolom lenne, hogy a telefonnak kb. 1 hónapja be-be fagy a képernyője és nem reagál semmire. Előfordul néha, hogy ha reagál is akkor úgy érzékeli mintha állandóan a jobb oldalát nyomkodnám a képernyőnek... Ezek a problémák csak néha jönnek elő, de telefonálás, sms-írás, netezés közben elég zavaróak!
Olyan gondolom lenne, hogy a telefonnak kb. 1 hónapja be-be fagy a képernyője és nem reagál semmire. Előfordul néha, hogy ha reagál is akkor úgy érzékeli mintha állandóan a jobb oldalát nyomkodnám a képernyőnek... Ezek a problémák csak néha jönnek elő, de telefonálás, sms-írás, netezés közben elég zavaróak!
-
- 1. szint
Nem symbianos. X2. Apukámé, csak idegesíti, hogy 6 óra alatt lemerül, ha rádiót hallgat rajta. Szerintem is elég kevésnek tűnik, így most elkértem tőle, hátha csak valamit rosszul csinál, bár nem tudom mit lehet elrontani. Max a töltéseket rontja el, hogy akkor is töltőre dobja, ha még teli van.... Visszavittem tegnap T-hez, hogy ez normális? Azt mondták, hogy az is lehet. De nem hiszek nekik. Kollégáknak se mondanak igazat... Szánalom.
Nem okostelefon. Egy sima S40 fut rajt. Extreme digital-ba is feltettem a kérdést, és ott a srác azt mondta, hogy 3-szor ennyit kellene bírnia. 2 hetes telefon kb. Minden nap van töltve ezáltal.
Bocsi az OFF-ért.
Nem okostelefon. Egy sima S40 fut rajt. Extreme digital-ba is feltettem a kérdést, és ott a srác azt mondta, hogy 3-szor ennyit kellene bírnia. 2 hetes telefon kb. Minden nap van töltve ezáltal.
Bocsi az OFF-ért.
Cyanogenmod N85 lite
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Azon van bluetooth. Oda át tod küldeni nem?Horti írta:Nem symbianos. X2. Apukámé, csak idegesíti, hogy 6 óra alatt lemerül, ha rádiót hallgat rajta. Szerintem is elég kevésnek tűnik, így most elkértem tőle, hátha csak valamit rosszul csinál, bár nem tudom mit lehet elrontani. Max a töltéseket rontja el, hogy akkor is töltőre dobja, ha még teli van.... Visszavittem tegnap T-hez, hogy ez normális? Azt mondták, hogy az is lehet. De nem hiszek nekik. Kollégáknak se mondanak igazat... Szánalom.
Bocsi az OFF-ért.
CM-et használok: névjegyek->menü->import/export->látható névjegyek megosztása->bluetooth
Elvileg mennie kéne.
-
- 1. szint
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Milyen Romot használsz? Ha eredeti t-s 2.1 vagy 2.2, akkor én visszavinném a szervizbe.razor100 írta:Üdv,
-
- 1. szint
geniusz!
Van bt, próbáltam, de úgy csak egy névjegyet küld át. És random valamelyiket. Nem lehet kiválasztani, melyiket küldje.
Van bt, próbáltam, de úgy csak egy névjegyet küld át. És random valamelyiket. Nem lehet kiválasztani, melyiket küldje.
Cyanogenmod N85 lite
- Macika
- 6. szint
De, ki lehet választani, csak kicsit sokáig tartana egyenként átküldözgetni...Horti írta:geniusz!
Az android gyári rendszer (nem szanaszét főzött ROM-mal természetesen) tudná küldeni egyben is BT-n, de sajnos a Nokia nem alkalmas az egyben fogadására.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill