ZTE Blade
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
Re: ZTE Blade
Valahogy nem igazán megy a szoftverfrissítés. z4rootot felraktam elvileg az működik is, felraktam kártyára az image mappát a fájlokkal, teló kikapcs, kártya kivesz, utána menü+hanerő fel+bekapcs és ugyanúgy elindul mintha semmi sem történt volna.
Valaki megtudná mondani, hogy mit csinálok rosszul, vagy mit hagytam ki? mert eléggé kezdő vagyok.
előre is köszi.
Valaki megtudná mondani, hogy mit csinálok rosszul, vagy mit hagytam ki? mert eléggé kezdő vagyok.
előre is köszi.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Várj egy kicsit..Mit szeretnél csinálni pontosan? Mi szeretnél felrakni,mi van most rajt..?tomi937 írta:Valahogy nem igazán megy a szoftverfrissítés. z4rootot felraktam elvileg az működik is, felraktam kártyára az image mappát a fájlokkal, teló kikapcs, kártya kivesz, utána menü+hanerő fel+bekapcs és ugyanúgy elindul mintha semmi sem történt volna.
előre is köszi.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: zte blade
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
z4 rootal nem ezt kell csinálnod... z4root felrakod+ recovery managert+ 1 clockword fájt,
z4rootban tempr. root ha kész kilépsz be a rec.man.be ott felteszed a clock.ot és ott rebootolsz recoveryben és behozza a telo inditása után magátol nem kell semmilyen hangerőt nyomkodni..az régebbi módszer.
z4rootban tempr. root ha kész kilépsz be a rec.man.be ott felteszed a clock.ot és ott rebootolsz recoveryben és behozza a telo inditása után magátol nem kell semmilyen hangerőt nyomkodni..az régebbi módszer.
-
- 4. szint
T-mobilos? Ha igen,akkor a t oldaláról szedd le a frissítőt és nyomasd neki:tomi937 írta:gyári 2.1-es rom (telenoros) és pl egy tört 2.2-est szeretnék felrakni.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszul ... te_blade_2
Így lesz egy hivatalos froyod...Utána rootolod z4root -al valahol fent van itt is,hogy melyik kell.Nem indítsd újra még...
Letöltöd a marketről a Rommanager-t azzal felteszed a recovery-t onnantól kezdve,meg már egyszerű a rom telelpítés.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Been thanked: 7 times
telenoros... írta is:D Bocs, hogy belekötök és nem írok választ, de nem érek most rá nagyon. :S De am a helyzet ugyan az, csak olyan romot kell keresni, ami telenoron megy.istnag írta:T-mobilos? Ha igen,akkor a t oldaláról szedd le a frissítőt és nyomasd neki:tomi937 írta:gyári 2.1-es rom (telenoros) és pl egy tört 2.2-est szeretnék felrakni.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszul ... te_blade_2
Így lesz egy hivatalos froyod...Utána rootolod z4root -al valahol fent van itt is,hogy melyik kell.Nem indítsd újra még...
Letöltöd a marketről a Rommanager-t azzal felteszed a recovery-t onnantól kezdve,meg már egyszerű a rom telelpítés.
-
- 4. szint
Hát ezt nem kicsit néztem be...geniuszf írta:
telenoros... írta is:D Bocs, hogy belekötök és nem írok választ, de nem érek most rá nagyon. :S De am a helyzet ugyan az, csak olyan romot kell keresni, ami telenoron megy.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Been thanked: 7 times
cm_n93 nagyon gyors, nekem bejön
Uccsó n85 volt nekem a bekapcsolási idő kevesebb, mint fele. Persze, az ember nem bekapcsolásra használja a telefonját, de mégis.

- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
megint én vagyok utána néztem pár dolognak, most már azt is tudom, hogy gen1-es a teló, z4root működik, de tovább nem jutottam. az 1. oldalon lévő recovery-clockwork-el nem tudom mit kell kezdenem, hogy működjön. valaki nem tudja elmagyarázni? pls.