nem tom van e ncore-od de ott van igo,navitel 5,aura is és mind crackelt és nagyon jók bladera,nem szaggatnaktibusz írta:tudnátok küldeni privátba v.mi Igot v más profi naivgáló progot térképpel? Hálásan köszönöm!
ZTE Blade
-
- 1. szint
- Készüléktípus: zte blade
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: ZTE Blade
-
- 1. szint
nálam is most a harmadik van,de remélem több nem lesz.Mikor beszéltem a javitóval mondta h amíg van raktáron csak ilyenre cserélik de max 1 hónap és nem fogják már árusítani,ha kapsz egy negyediket is vigyázz rá aztán ha már nem lehet kapni add el:Ddilajoska írta:hát nagyon megjártam a bladekkel.ez már a 4-ik nálam de ennek meg a külső hangszórója nagyon gerjed ráadásul még mindig gen1 android 2.1-el.jövőhéten már máshova viszem és reklamálok hogy most már egy normálisat adjanak.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Been thanked: 7 times
Aura-t használok... jó, mert 2 ikon van és az egyik egy térképletöltő alkalmazás. Googleba rákeresel lejön szentem.Pris írta:nem tom van e ncore-od de ott van igo,navitel 5,aura is és mind crackelt és nagyon jók bladera,nem szaggatnaktibusz írta:tudnátok küldeni privátba v.mi Igot v más profi naivgáló progot térképpel? Hálásan köszönöm!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Én nem értem,miért külditek el az oldalról,mikor itt is fent van minden:geniuszf írta:Aura-t használok... jó, mert 2 ikon van és az egyik egy térképletöltő alkalmazás. Googleba rákeresel lejön szentem.Pris írta:nem tom van e ncore-od de ott van igo,navitel 5,aura is és mind crackelt és nagyon jók bladera,nem szaggatnaktibusz írta:tudnátok küldeni privátba v.mi Igot v más profi naivgáló progot térképpel? Hálásan köszönöm!
viewforum.php?f=141
kivétel IGO,de arról meg ment pü.
- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
csak akkor azt nem értem minek adnak rá 2 év garanciát.addig kötelesek javítani(de nem javítják) vagy cserélni szerintem , vagy esetleg típus csere.Pris írta:nálam is most a harmadik van,de remélem több nem lesz.Mikor beszéltem a javitóval mondta h amíg van raktáron csak ilyenre cserélik de max 1 hónap és nem fogják már árusítani,ha kapsz egy negyediket is vigyázz rá aztán ha már nem lehet kapni add el:Ddilajoska írta:hát nagyon megjártam a bladekkel.ez már a 4-ik nálam de ennek meg a külső hangszórója nagyon gerjed ráadásul még mindig gen1 android 2.1-el.jövőhéten már máshova viszem és reklamálok hogy most már egy normálisat adjanak.
- fonix232
- 5. szint
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Hülyeség, a T még legalább egy évig tervezi forgalmazni. Nem tudom milyen javítóval beszéltél, de megkérdeztem a T-s ismerősömet, és szó sincs ilyenről. Viszont arról igen, hogy jön a következő szállítmány a Blade-ből, és már elég sokat eladtak.Pris írta:nálam is most a harmadik van,de remélem több nem lesz.Mikor beszéltem a javitóval mondta h amíg van raktáron csak ilyenre cserélik de max 1 hónap és nem fogják már árusítani,ha kapsz egy negyediket is vigyázz rá aztán ha már nem lehet kapni add el:Ddilajoska írta:hát nagyon megjártam a bladekkel.ez már a 4-ik nálam de ennek meg a külső hangszórója nagyon gerjed ráadásul még mindig gen1 android 2.1-el.jövőhéten már máshova viszem és reklamálok hogy most már egy normálisat adjanak.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- 1. szint
- Been thanked: 7 times
Az se lenne baj ha egy Skate-t kapnánk cserébe.fonix232 írta:Hülyeség, a T még legalább egy évig tervezi forgalmazni. Nem tudom milyen javítóval beszéltél, de megkérdeztem a T-s ismerősömet, és szó sincs ilyenről. Viszont arról igen, hogy jön a következő szállítmány a Blade-ből, és már elég sokat eladtak.Pris írta:nálam is most a harmadik van,de remélem több nem lesz.Mikor beszéltem a javitóval mondta h amíg van raktáron csak ilyenre cserélik de max 1 hónap és nem fogják már árusítani,ha kapsz egy negyediket is vigyázz rá aztán ha már nem lehet kapni add el:Ddilajoska írta:hát nagyon megjártam a bladekkel.ez már a 4-ik nálam de ennek meg a külső hangszórója nagyon gerjed ráadásul még mindig gen1 android 2.1-el.jövőhéten már máshova viszem és reklamálok hogy most már egy normálisat adjanak.

- fonix232
- 5. szint
Én azért egy Huawei X6-nak jobban örülnékgeniuszf írta: Az se lenne baj ha egy Skate-t kapnánk cserébe.

- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- fonix232
- 5. szint
Én azért egy Huawei X6-nak jobban örülnékgeniuszf írta: Az se lenne baj ha egy Skate-t kapnánk cserébe.

-
- 1. szint
t-pontos szervizessel beszéltem, ő mondta.fonix232 írta:Én azért egy Huawei X6-nak jobban örülnékgeniuszf írta: Az se lenne baj ha egy Skate-t kapnánk cserébe.Az új tabletem nagy elvárásokat támasztott a következő telefonok felé.