ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

hát én holnap viszem vissza megint mert előjött megint a hangszóró probléma.remélem gen2-nél már jobb minőségű hangszóró van és nem megy tönkre 1 hónap alatt
Pris
1. szint
1. szint
Készüléktípus: zte blade
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Pris »

gen 2-őn hogy tudom elérni a recovery modot? mert ez a módszer nem jött be...amit leszedtem második apk az nem indul el:/ http://hungariandroid.com/androidfans/v ... f=110&t=78
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

Pris írta:gen 2-őn hogy tudom elérni a recovery modot? mert ez a módszer nem jött be...amit leszedtem második apk az nem indul el:/ http://hungariandroid.com/androidfans/v ... f=110&t=78
akkor csináld azt, hogy marketről letöltöd a rom manager-t, belépsz (persze a root jogot előtte a z4roottal engedélyezni kell, ahogy a leírásban is látod), majd ezt telepíted, mintha rom lenne (install rom from sd card menüpont) és ha végzett, minden okés

Szerk.: hülye vagyok, most látom, hogy nincs még recoveryd...akkor viszont a legelső menüpontra menj, a flash recovery nevűre, és aztán csináld meg a recovery frissítését, ha gondolod, mert ugye azt írtam le először, de javítottam, szval a flasheléssel kezdj, vagyis root -utána flash - aztán recovery frissítés, ami végülis nem is muszáj annyira ;)
Kép
Pris
1. szint
1. szint

Szoszo94 írta:
Pris írta:gen 2-őn hogy tudom elérni a recovery modot? mert ez a módszer nem jött be...amit leszedtem második apk az nem indul el:/ http://hungariandroid.com/androidfans/v ... f=110&t=78
akkor csináld azt, hogy marketről letöltöd a rom manager-t, belépsz (persze a root jogot előtte a z4roottal engedélyezni kell, ahogy a leírásban is látod), majd ezt telepíted, mintha rom lenne (install rom from sd card menüpont) és ha végzett, minden okés

Szerk.: hülye vagyok, most látom, hogy nincs még recoveryd...akkor viszont a legelső menüpontra menj, a flash recovery nevűre, és aztán csináld meg a recovery frissítését, ha gondolod, mert ugye azt írtam le először, de javítottam, szval a flasheléssel kezdj, vagyis root -utána flash - aztán recovery frissítés, ami végülis nem is muszáj annyira ;)

rájöttem a hibámra...kimaradt a hibakereső bekapcsolása:P
Pris
1. szint
1. szint

gyári 2.2 akkuja nagyooooon jó az eddigiekhez képest:O:O :shock:

olvastam h irta vki h megprobált több romot de nagyon húzta az aksit..ebböl mi lehet igaz? télleg a romtól függ az akku idő?
mert amugy cserélném...de tényleg durván jóóó az elöző 2 bladehoz képest és ez elég fontos nekem:/ eléggé undorító látvány volt h lekapcsoltam töltőröl,2 perc és már hiányzott az akku tölt.szintből pedig hozzá se nyultam(most mondjátok meg,úgye h 1 undórító dolog?!:D) bezzeg ennél..reggel 6kor szedtem le azóta telefonáltam 20 percet meg piszkáltam és még mindig tele a jelzés!!! :taps4: :yeah: fuck yeah :whaaa:
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Telefonfüggő is, pl nekem a régi Blade-em CM alatt nem bírta annyira, ez jobban bírja. Sőt, az FLB romokat sem szerette, viszont a Kallt_Kaffee félékkel sosem volt baj.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Pris
1. szint
1. szint

fonix232 írta:Telefonfüggő is, pl nekem a régi Blade-em CM alatt nem bírta annyira, ez jobban bírja. Sőt, az FLB romokat sem szerette, viszont a Kallt_Kaffee félékkel sosem volt baj.

a Kallt_Kaffee az milyen? még nem hallottam róluk:I
kisatis
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade + E65
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: kisatis »

Pris írta:
fonix232 írta:Telefonfüggő is, pl nekem a régi Blade-em CM alatt nem bírta annyira, ez jobban bírja. Sőt, az FLB romokat sem szerette, viszont a Kallt_Kaffee félékkel sosem volt baj.

a Kallt_Kaffee az milyen? még nem hallottam róluk:I
Az ő nevéhez fűződik a Japan Jellyfish és a Svéd romok, de itt egy remek oldal a romok fejlődéstörténetére:

http://logout.hu/bejegyzes/tonchi/zte_b ... _1-50.html
Apeelme customROM
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

na én is megkaptam a 3-ik blademet viszont ez is gen1-es.az viszont érdekes hogy a fasboot-ba ennél már bekapcs+hangerő fel+menu gombbal kell belépni.tudom hogy vannak készülékek amikkel így lehet belépni de vajon ez valamivel újabb kiadású lehet mint amelyikkek a bekepacs+hangerő fel gombbal kell blépni?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

dilajoska írta:na én is megkaptam a 3-ik blademet viszont ez is gen1-es.az viszont érdekes hogy a fasboot-ba ennél már bekapcs+hangerő fel+menu gombbal kell belépni.tudom hogy vannak készülékek amikkel így lehet belépni de vajon ez valamivel újabb kiadású lehet mint amelyikkek a bekepacs+hangerő fel gombbal kell blépni?
Azigen, nagyfogyasztó lettél! ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”