én most n70-et raktam fel egy sikeres gen2-esítés után a modacos exévelHorti írta:ööööö.
Igen. Kár, hogy te sem olvasol! A 2.3.4 csak gen2-re telepíthető!
Felraktam a fingerprintet.... Nekem valamiért nem bejövős... Nem tudom miért.... Megy vissza a 2.3.4
ZTE Blade
-
- 2. szint
- Készüléktípus: THL W200
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 44 times
Re: ZTE Blade
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Hát.... Én ezt már nem tudom követni...
Sok verzió van már. De nekem eddig legjobban az RLS3 jött be. CM is jó lesz valamikor szerintem, sok benne a lehetőség. Bár van benne pár (szerintem) hiba mármint a 2.3.4-ben.
Pl. én BT-vel telefonálok. Ha kimegyek a hatókörből, akkor nem csatlakozik újból. Gyári böngészőben nincs kilépés. Hívás után nem lesz aktív a kijelző.
Egyenlőre ennyit véltem felfedezni....
Sok verzió van már. De nekem eddig legjobban az RLS3 jött be. CM is jó lesz valamikor szerintem, sok benne a lehetőség. Bár van benne pár (szerintem) hiba mármint a 2.3.4-ben.
Pl. én BT-vel telefonálok. Ha kimegyek a hatókörből, akkor nem csatlakozik újból. Gyári böngészőben nincs kilépés. Hívás után nem lesz aktív a kijelző.
Cyanogenmod N85 lite
-
- 2. szint
- Készüléktípus: THL W200
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 44 times
én csak ezt az n70-et dobtam fel, a 2.3.4-et nem, de már az n39-nél sem volt gondom a proximitivelHorti írta:Hát.... Én ezt már nem tudom követni...
bt-ről nincs ilyen tapasztalatom
gyári böngészőt nem nagyon használok, de nem is kell sztem rá kilépés
-
- 1. szint
- Készüléktípus: zte blade
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziasztok
felraktam egy blue témát
-install zipp-ként csak ezt az egy lépést de semmi nem változik
mit kellene csinálnom?
köszi
ati
felraktam egy blue témát
-install zipp-ként csak ezt az egy lépést de semmi nem változik
mit kellene csinálnom?
köszi
ati
- dobi003
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
- Has thanked: 2 times
1.Az eredeti T-Mobile-os 2.2-on mennek a Fingerprint-es témák?? ez igaz lehet csak gondolom előszőr root-olni kell meg feltenni a gen 2-eshez jo recoveryt http://logout.hu/bejegyzes/kelzsoca/zte ... _1-50.html szerint.
2.már belaktam a készüléket ,ha témát telepítek valóban célszerű teljesen friss és kopasz rom-ra tenni a témát vagy ,ha már van fent progi akkor minden apk-át törölni és aztán a témát ,mert bootloop lehet ,ha nem így teszek?
THX
2.már belaktam a készüléket ,ha témát telepítek valóban célszerű teljesen friss és kopasz rom-ra tenni a témát vagy ,ha már van fent progi akkor minden apk-át törölni és aztán a témát ,mert bootloop lehet ,ha nem így teszek?
THX
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Tud valaki jó áron szilikon vagy keménytokot ZTE-Blade-hoz? Asztalos kollégám telefonja lesz, és eléggé fontos lenne egy védelem a készüléknek.
Köszönöm a segítséget.
Tud valaki jó áron szilikon vagy keménytokot ZTE-Blade-hoz? Asztalos kollégám telefonja lesz, és eléggé fontos lenne egy védelem a készüléknek.
Köszönöm a segítséget.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: zte blade
2.3.4
igen ennél a vrziónál már nekem is meggyűlt a bajom a BT-vel mert nem csatlakozott automatikusan az auto rádiójához
a Fingerprint rom után hogyan tudom felrakni a témát?mert felrakom recoveryből és semmi változás
köszi
ati
igen ennél a vrziónál már nekem is meggyűlt a bajom a BT-vel mert nem csatlakozott automatikusan az auto rádiójához
a Fingerprint rom után hogyan tudom felrakni a témát?mert felrakom recoveryből és semmi változás
köszi
ati
- kisatis
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade + E65
- Has thanked: 5 times
Fingerprint-et próbálta már valaki????
Vélemény? Tapasztalat?
Köszi[/quote]
Próbáltam a vodás szoftot és nem volt vele semmi baj, egy napig használtam, különbséget nem láttam ez és a MIUI féle rls5 között.A számomra etalon GT racing motor academy szaggatás nélkül ment, ellentétben az előző, flb-r8-al, ehhez képest az aksiból is klasszisokkal kevesebb fogyott. Most ilyen cserebere hangulatban vagyok keresem az igazit és megtaláltam ! 2.3.4-es tűnik a legjobbnak! Pazar beállítások sokasága, nagyon kütyü , valami ilyesmit képzeltem el, amikor droidos telefont vettem. Gyors és még stabil...
Vélemény? Tapasztalat?
Köszi[/quote]
Próbáltam a vodás szoftot és nem volt vele semmi baj, egy napig használtam, különbséget nem láttam ez és a MIUI féle rls5 között.A számomra etalon GT racing motor academy szaggatás nélkül ment, ellentétben az előző, flb-r8-al, ehhez képest az aksiból is klasszisokkal kevesebb fogyott. Most ilyen cserebere hangulatban vagyok keresem az igazit és megtaláltam ! 2.3.4-es tűnik a legjobbnak! Pazar beállítások sokasága, nagyon kütyü , valami ilyesmit képzeltem el, amikor droidos telefont vettem. Gyors és még stabil...
Apeelme customROM
- dobi003
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
- Has thanked: 2 times
sziasztok,T-Mobilos 2.2-es frissítés után IMEI szám teljesen más lett 0000********,négy nulla és számok ,teljesen más mint az eredeti volt,ez gond lehet ,másnál is produkálta ezt a frissítés,
szerintetek mi a teendő ?THX
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Csak és CSAKIS a gyári T-mobilos ROM ment rá?dobi003 írta:sziasztok,T-Mobilos 2.2-es frissítés után IMEI szám teljesen más lett 0000********,négy nulla és számok ,teljesen más mint az eredeti volt,ez gond lehet ,másnál is produkálta ezt a frissítés,
Semmi más mókolás nem volt?
Nehezen hihető...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill