Google Nexus 6
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Google Nexus 6
Gondoltam beleírok a "blogodba" ne csak magaddal beszélgessreddoors írta:Holnap után elvileg itt a PREVIEW 3 -->ANDROID M

Na jó viccet félretéve örülünk hogy jön a frissebb M csak nincs Nexusunk de várjuk a tesztet

- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Sajna úgy veszem észre itt a fórumon a blogolásnak is örülni kellene annyira siralmas az aktivitás . Ez az oldal gyakorlatilag szinte áll kihaló félben van...Segal írta:Gondoltam beleírok a "blogodba" ne csak magaddal beszélgessreddoors írta:Holnap után elvileg itt a PREVIEW 3 -->ANDROID M![]()
![]()
Na jó viccet félretéve örülünk hogy jön a frissebb M csak nincs Nexusunk de várjuk a tesztet

Huawei MATE 9 Android 7
-
- 3. szint
- Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 16 times
Bocs kicsit off lesz az első felereddoors írta:Sajna úgy veszem észre itt a fórumon a blogolásnak is örülni kellene annyira siralmas az aktivitás . Ez az oldal gyakorlatilag szinte áll kihaló félben van...Segal írta:Gondoltam beleírok a "blogodba" ne csak magaddal beszélgessreddoors írta:Holnap után elvileg itt a PREVIEW 3 -->ANDROID M![]()
![]()
Még mikor s2-m s3-am volt sokat jártam ide akkor még élt az oldal, mostmár csak nagyritkán tévedek ide, n5 fórum sem volt valami jó, most oneplusom van azt sem tudom van e fóruma itt :/ ...
Egyébként lassan váltanék megint de nemtudom mire :/ itt jött ugye a Oneplus 2 de sok dolog nem jön be, a legnagyobb fájdalmam a cm support elvesztése amit az oxygen váltana, ezért nagyon a nexus felé hajlok /nethunter support miatt be vagyok korlátolva/ megint szóval a 6al kapcsolatban lenne néhány kérdésem: mennyire melegszik, ha nagyon nyomkodod mennyit bír az akksi, usb csati milyen? /szoros/laza/pont jó/félni kell hogy eltöri az ember véletlen?/ vezeték nélküli töltést használsz? ha igen mennyi időbe telik felnyomnia? esetleg valami negatívumot ki tudnál emelni a készülékkel kapcsolatban?
Ja és wifi antennáját milyennek tartod?
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban
/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012

Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Talán 3,5 hónapja használom negatívumot nem tudok mondani
az én igényeimnek tökéletesen megfelel. Az eddigi legjobb telefonom.
Ha nagyon szigorú szeretnék lenni akkor talán az eseményjelző led hiányát tudom felróni hiányosságként . Pontosabban van benne led csak nem aktív, root után működik . Alapban tiltva van , az okát ne kérdezd.
Nem vettem észre , hogy nagyon melegedne pedig elég sűrűn és folyamatosan van terhelve.
Snapdragon 805-ös proci nem sok telefonban van (note 4 edge , G3 KOREA , meg még 1-2 készülék) , ez az utolsó 4 magos eddig nem tudok negatívumot mondani. Gyors ,megbízható.
Vezeték nélküli töltőt nem használok, a gyári töltővel a töltési idő kb. 100 perc android 5.1.1 alatt , de android M alatt ez kevesebb.
Kb. folyamatos nyomkodás , internet , zenehallgatás stb. olyan 4 óra kijelzőidőt bírhat .
Sajnos pontos értéket nem tudok mondani mert nálam napi 8 órában USB internetmegosztás wifi hálózatról a fő feladata(kisebb nagyobb szünetekkel) és ugye( így folyamatosan töltődik is ), természetesen közben szinkronizál 4 gmail fiókot , mennek a közösségi programok napi 24 órában (facebook , kakao, viber stb) ezen felül a sima hívások is.
Ha nem dolgozom , folyamatos LTE hálózaton van (5gb előfizum van ), és utazás közben online zene (play zene stream ) egy kis internettel kiegészítve .
Naponta 2-szer töltöm , este rakom fel és mikor beérek munkába (USB-re) .
A csati remélem bírni fogja mert napi szinten legalább 8-10 szer van csatlakoztatva a kábel , vagy a számítógéphez vagy a töltőhöz.
Nem túl szoros a csati , két oldalt üreges , szerintem ezért mozog kicsit benne.
Szerintem átlag használat mellett simán kibírna egy hosszú napot de így soha nem próbáltam .
A wifi tök jó , stabilan tartja a jelet 2.4 és 5 ghz-en is ha mindkét elérés van akkor az 5 ghz-et választja , az antenna érzékenysége teljesen jó. Az LG G3-ban gyengébb (van egy a családban).
Elvileg holnap PREVIEW 3 , ki is próbálom azonnal , szerintem ez már a mindennapi használatnak is megfelel. A kettő is jó volt már , kisebb hibák vannak benne. Sok az újdonság
Szerintem nagyon jó választás a telefon , ha megnézzük a napjainkban megjelenő középkategóriás samsung vagy akár más gyártó készüléket amiért elkérnek 150-200 ezret ,sajna már a kínai telefonokért is , akkor gyorsan kiderül , hogy a NEXUS 6 EGY nagyon jó ár /érték készülék.

Ha nagyon szigorú szeretnék lenni akkor talán az eseményjelző led hiányát tudom felróni hiányosságként . Pontosabban van benne led csak nem aktív, root után működik . Alapban tiltva van , az okát ne kérdezd.
Nem vettem észre , hogy nagyon melegedne pedig elég sűrűn és folyamatosan van terhelve.

Snapdragon 805-ös proci nem sok telefonban van (note 4 edge , G3 KOREA , meg még 1-2 készülék) , ez az utolsó 4 magos eddig nem tudok negatívumot mondani. Gyors ,megbízható.
Vezeték nélküli töltőt nem használok, a gyári töltővel a töltési idő kb. 100 perc android 5.1.1 alatt , de android M alatt ez kevesebb.
Kb. folyamatos nyomkodás , internet , zenehallgatás stb. olyan 4 óra kijelzőidőt bírhat .
Sajnos pontos értéket nem tudok mondani mert nálam napi 8 órában USB internetmegosztás wifi hálózatról a fő feladata(kisebb nagyobb szünetekkel) és ugye( így folyamatosan töltődik is ), természetesen közben szinkronizál 4 gmail fiókot , mennek a közösségi programok napi 24 órában (facebook , kakao, viber stb) ezen felül a sima hívások is.
Ha nem dolgozom , folyamatos LTE hálózaton van (5gb előfizum van ), és utazás közben online zene (play zene stream ) egy kis internettel kiegészítve .
Naponta 2-szer töltöm , este rakom fel és mikor beérek munkába (USB-re) .
A csati remélem bírni fogja mert napi szinten legalább 8-10 szer van csatlakoztatva a kábel , vagy a számítógéphez vagy a töltőhöz.
Nem túl szoros a csati , két oldalt üreges , szerintem ezért mozog kicsit benne.
Szerintem átlag használat mellett simán kibírna egy hosszú napot de így soha nem próbáltam .
A wifi tök jó , stabilan tartja a jelet 2.4 és 5 ghz-en is ha mindkét elérés van akkor az 5 ghz-et választja , az antenna érzékenysége teljesen jó. Az LG G3-ban gyengébb (van egy a családban).
Elvileg holnap PREVIEW 3 , ki is próbálom azonnal , szerintem ez már a mindennapi használatnak is megfelel. A kettő is jó volt már , kisebb hibák vannak benne. Sok az újdonság

Szerintem nagyon jó választás a telefon , ha megnézzük a napjainkban megjelenő középkategóriás samsung vagy akár más gyártó készüléket amiért elkérnek 150-200 ezret ,sajna már a kínai telefonokért is , akkor gyorsan kiderül , hogy a NEXUS 6 EGY nagyon jó ár /érték készülék.

Huawei MATE 9 Android 7
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Akinek van lehetősége próbálja ki, nagyon jónak tűnik.
Innen: https://developer.android.com/preview/overview.html
majdnem végleges rendszer !!!

Innen: https://developer.android.com/preview/overview.html
majdnem végleges rendszer !!!

Huawei MATE 9 Android 7
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Most akció hivatalos forrásból akár utánvétellel is !
Érdemes most rendelni aki ilyet szeretne:
Google Nexus 6
verzió: 64GB, Midnight Blue, kék kuponkód érvényesítéssel 133 414 Ft (szállítással előreutalás ) , utánvétel 140 854 FT
http://www.expansys.hu/phablets/
Nexus 6 32Gb 120 796 Ft előreutalással 128 236 Ft utánvétel .
Érdemes most rendelni aki ilyet szeretne:
Google Nexus 6
verzió: 64GB, Midnight Blue, kék kuponkód érvényesítéssel 133 414 Ft (szállítással előreutalás ) , utánvétel 140 854 FT
http://www.expansys.hu/phablets/
Nexus 6 32Gb 120 796 Ft előreutalással 128 236 Ft utánvétel .
Huawei MATE 9 Android 7
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
Megérkezett a 6.0.1 , letölthető 6.0.1 (MMB29K)
6.0.1 (MMB29K) https://developers.google.com/android/n ... akjujwr66v
6.0.1 (MMB29K) https://developers.google.com/android/n ... akjujwr66v
Huawei MATE 9 Android 7