Én is igy todom.minden frankó a telóval.gyerek telója,bement elhajtották.Nekem kell bemenni.nagy.renato írta:Be volt ázva? Van rajta nem gyárilag cserélt alkatrész (például üvegcsere)? Kijelzője fizikailag sérült (az üveg betört vagy megrepedt)? Módosított rom van rajta (vagy volt és nem lett helyesen visszaállítva a gyári állapot)?robrobzon írta:2 év garival jöttek anno a T-mobiles készülékek ugye? Usb csatlakozó kikopott? vagy sérült? semmi nem látszik,de nem tölt rendesen csak bizonyos állásban usb-n keresztül számítógép nem látja. Cserélik ? javítják? megpróbálnak kibújni? .....
Ha ezek a kérdések nemleges választ kaptak akkor garanciálisan javítják, amennyiben a garancia idő még nem járt le. Nem tudom, hogy cserélik e az egész készüléket.
ZTE Blade
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Nem: Férfi
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Re: ZTE Blade
OnePlus3
-
- 2. szint
- Készüléktípus: THL W200
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 44 times
Ezaz, ha valaki fiatal(abb), akkor megpróbálják lerázni...rámenősnek kell lenni, engem is próbáltak még anno a Sony k810i-mel lerázni, hogy csak "rosszul használom a kamera gombot, nincs annak semmi baja" (persze mivel sokat fotóztam, sz@rrá volt menve) de addig baszogattam őket, míg lám gariban megcsinálták.robrobzon írta:Én is igy todom.minden frankó a telóval.gyerek telója,bement elhajtották.Nekem kell bemenni.nagy.renato írta:Be volt ázva? Van rajta nem gyárilag cserélt alkatrész (például üvegcsere)? Kijelzője fizikailag sérült (az üveg betört vagy megrepedt)? Módosított rom van rajta (vagy volt és nem lett helyesen visszaállítva a gyári állapot)?robrobzon írta:2 év garival jöttek anno a T-mobiles készülékek ugye? Usb csatlakozó kikopott? vagy sérült? semmi nem látszik,de nem tölt rendesen csak bizonyos állásban usb-n keresztül számítógép nem látja. Cserélik ? javítják? megpróbálnak kibújni? .....
Ha ezek a kérdések nemleges választ kaptak akkor garanciálisan javítják, amennyiben a garancia idő még nem járt le. Nem tudom, hogy cserélik e az egész készüléket.
Valószínű cserélni fogják, ha van épp náluk valahol a sarokban, de a javítás sem kizárt, mert ugye szerződésben állnak az E-Care céggel. És igen, ha gyári állapotban van a telefon, KÖTELESEK megcsinálni/cserélni. Ne engedd Magad lerázni!

- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Valószínű cserélni fogják, ha van épp náluk valahol a sarokban, de a javítás sem kizárt, mert ugye szerződésben állnak az E-Care céggel. És igen, ha gyári állapotban van a telefon, KÖTELESEK megcsinálni/cserélni. Ne engedd Magad lerázni!
ZTE Blade (tesómnak adtam) => ZTE Skate
Szoszo94
Szóval én most láttam meg a telót ..Hát az usb töltö nyilás szét lett barmolva .Most pont a szervíznek volt igaza,hogy nem javít gariba.25-ért cseréltek volna újra...azt hiszem kérek árajánlatot javításra a szervíztől. De sanszos,hogy kuka lesz a telóval vagy hibásként eladva.
ZTE Blade (tesómnak adtam) => ZTE Skate
Szoszo94
Szóval én most láttam meg a telót ..Hát az usb töltö nyilás szét lett barmolva .Most pont a szervíznek volt igaza,hogy nem javít gariba.25-ért cseréltek volna újra...azt hiszem kérek árajánlatot javításra a szervíztől. De sanszos,hogy kuka lesz a telóval vagy hibásként eladva.
OnePlus3
-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32GB
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok!tomi937 írta:http://data.hu/get/3331280/z4root_1.3.0.apkivi10 írta:Sziasztok!
Egy ismerősöm kért meg, rootoljam a készülékét. Van valami egyszerű(esetleg kernelcserés, mint SGS típusoknál) megoldás? Első oldalon a Z4root nem tölthető.
Köszönöm!
ez a link működik, de javaslom a rom cserét mert a gyári nagyon gagyi. kernelt sem tudok hozzá.
Köszönöm a válaszokat! Csak infókat, programokat gyűjtök, a készüléken az eredeti rom lehet, ami kb 1 éves. A Z4Root minden romon működik? Telepítem, elindítom, telefon újraindítás, és ennyi? Milyen romot ajánlotok? Frissebb gyári, esetleg valami főzött? Elsősorban az egyszerűbb megoldások érdekelnének, nem akarom mélyen beleásni magam. Köszönöm!
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Utoljára, mikor használtam Z4Root-ot, ideiglenes root jogosultságra volt képes a pengén. Tehát újraindítást követően a rendszergazdai jog eltűnt.ivi10 írta:Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Csak infókat, programokat gyűjtök, a készüléken az eredeti rom lehet, ami kb 1 éves. A Z4Root minden romon működik? Telepítem, elindítom, telefon újraindítás, és ennyi? Milyen romot ajánlotok? Frissebb gyári, esetleg valami főzött? Elsősorban az egyszerűbb megoldások érdekelnének, nem akarom mélyen beleásni magam. Köszönöm!
Főzött romot javaslok. Előnyei: Root jog bármi egyéb program telepítése nélkül (nem tűnik el újraindításkor). Gyorsabb, jobban optimalizált.
Két lehetőséged van: Vagy a hivatalosan kiadott (országunkban nem hivatalos) 2.3-ra épülőt választasz vagy valamelyiket az ezernyi Cyanogenmod 7 módosításból.
Nézz körül itt. Ezen a helyen számon tartják az összes "elismertebb szakács főzetét". Magyar fejlesztések itt nincsenek, a romok telepítés után angolul szólnak hozzád, de a legtöbben van magyar nyelv. Hozzáteszem rég találkoztam már jó magyar fejlesztéssel, az utóbbi időben minden nagyobb hazai fejlesztő lecserélte készülékét.
- These users thanked the author nagy.renato for the post:
- ivi10 (2012-06-28 csüt. 22:50:50)
- Rating: 2.63%
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- 2. szint
- Készüléktípus: THL W200
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 44 times
1, Mikor pengém volt, "véglegesen" is lehetett root-olni! Csak mindig mindenkinek az ideiglenes lett mondva, mert a gari miatt az könnyen eltűntethető volt (na nem mintha a z4root-ban a végleges root nem lett volna könnyen eltávolítható - unroot és reboot). Asszem valami permanent root vagy ilyesmi volt a neve az úgymond maradandó rootnak.nagy.renato írta:Utoljára, mikor használtam Z4Root-ot, ideiglenes root jogosultságra volt képes a pengén. Tehát újraindítást követően a rendszergazdai jog eltűnt.ivi10 írta:Sziasztok!
Főzött romot javaslok. Előnyei: Root jog bármi egyéb program telepítése nélkül (nem tűnik el újraindításkor). Gyorsabb, jobban optimalizált.
Két lehetőséged van: Vagy a hivatalosan kiadott (országunkban nem hivatalos) 2.3-ra épülőt választasz vagy valamelyiket az ezernyi Cyanogenmod 7 módosításból.
Nézz körül itt. Ezen a helyen számon tartják az összes "elismertebb szakács főzetét". Magyar fejlesztések itt nincsenek, a romok telepítés után angolul szólnak hozzád, de a legtöbben van magyar nyelv. Hozzáteszem rég találkoztam már jó magyar fejlesztéssel, az utóbbi időben minden nagyobb hazai fejlesztő lecserélte készülékét.
2, Előnyök: gyorsabb, optimalizáltabb, úgymond felhasználóbarátabb a rendszer, jobban testreszabható, sok felesleges alkalmazástól mentes és még sorolhatnám.
3, CM forrású romok javasoltak leginkább (ide tartoznak a CM alapú nem CM-nevű romok - magyarok közül lp az Ice Armor sorozat /Kelzsoca/), illetve van most egy CM alapú rom, ami eléggé más mind kinézetileg, mind funkcionalitásban, ez pedig a Mokee. Én személy szerint ezt ajánlom most, elég stabil, Blade-en és Skate-en is ez van most, annyi vele a plusz meló, hogy utólag kell felrakni a magyar nyelvet, eredetileg csak az angol és kínai nyelvek szerepelnek benn.

Mielőtt rendszert cserélnél, nem árt, ha tisztában vagy a következőkkel:
- Szükséged lesz egy recoveryre, ahonnan a rendszereket tudod cserélgetni, illetve van pár egyéb funkciója is. OneClickRecovery-vel a legegyszerűbb felrakni, aztán a hangerő le + menü + bekapcs gomb kombóval tudsz belépni (hosszan kell nyomni ezeket bekapcsolásnál)
- Miután telepítesz bármit recoveryből (pl rom, majd szeretnéd a gapps csomagot is) újra KELL indítani a telefont, illetve be- aztán kikapcsolni minden telepítés után, mert összeakadhatnak a telepített dolgok és abból sok jó nem sül ki.
- Az eredeti rendszerről sem árt egy backup (mentés) amit ha valami gond van, vissza lehet állítani.
Remélem tudtam segíteni

-
- 1. szint
- Készüléktípus: E 66 ZTE Blade Motorola Razr
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok kipróbáltam én is, jónak mutatkozik, de a wifi vagy fc-zik vagy nem csinál semmit. Kereséskor nem talál semmit, vagy nem is keres, a saját routeremet sem látja. Már háromszor újraraktam. Tud valaki valami megoldást?nagy.renato írta:
http://www.modaco.com/topic/354511-romp ... ted-to-v2/
Youtube bemutató:
http://www.youtube.com/watch?v=w3IwHq1sI-0
Köszi
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Próbálj másik romot, sajnos nem minden készülék reagál ugyan úgy a különféle főzetekre. Itt egy jó, most ezt használom.nedudgi78 írta: Sziasztok kipróbáltam én is, jónak mutatkozik, de a wifi vagy fc-zik vagy nem csinál semmit. Kereséskor nem talál semmit, vagy nem is keres, a saját routeremet sem látja. Már háromszor újraraktam. Tud valaki valami megoldást?
Köszi
http://blade.az.pl/index.php/others-rom ... e-zip.html
- These users thanked the author nagy.renato for the post:
- nedudgi78 (2012-07-01 vas. 22:35:26)
Nokia Lumia 625
-
- Újonc
- Készüléktípus: zte blade 4.1 CM10
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
Üdv, az lenne a problémám, hogy a telefon akkuja iszonyat gyorsan lemerül és viszonylag gyorsan fel is töltődik. . . Ilyenkor mi a teendő? 4.0-as rom van rajta, de a gondok akkor kezdődtek mikor gyári romról legelőször átváltottam 2.3.7-re(CM7). Elég zavaró dolog. A válaszokat előre is köszi!