ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

Nalatok mukodik az applanet?
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
gtcat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS III + ZTE V970
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gtcat »

Sziasztok,
Memkari vásárlás előtt állok és kérdezném, hogy a Blade -ben üzembiztosan max. hány GB -os memkari használható?
A Kingstone Class 6 típussal hallottam, hogy vannak gondok, tapasztalt ilyet vki?
Elsősorban tapasztalatok érdekelnének, hogy milyen típust ajánlotok.
Előre is köszönöm!
N95 + ZTE BLADE (2.2-T.Mobil)
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

maggi_1886 írta:Nalatok mukodik az applanet?
már jó ideje nem... de guglizz erre: blapkmarket...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

maggi_1886 írta:Nalatok mukodik az applanet?
Nem, kb. 1 hónapja nem már...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

gtcűat írta:Sziasztok,
Memkari vásárlás előtt állok és kérdezném, hogy a Blade -ben üzembiztosan max. hány GB -os memkari használható?
A Kingstone Class 6 típussal hallottam, hogy vannak gondok, tapasztalt ilyet vki?
Elsősorban tapasztalatok érdekelnének, hogy milyen típust ajánlotok.
Előre is köszönöm!
Tudom ajánlani a srácot, tőle rendeltem 8 gigásat, class10-es kártya, gyors, megbízható, teszi a dolgát ahogy kell, miután ráraktam a srác számlájára a pénzt, elsőbbségivel fel is adta és másnap már a kezemben volt a kártya plusz az usb-s olvasó amit ajándékba kértem. Korrekt kártya, korrekt üzlet, tényleg csak ajánlani tudom, és még olcsó is a cuccos :)
Kép
gtcat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS III + ZTE V970
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gtcat »

Köszönöm az infót! :)
N95 + ZTE BLADE (2.2-T.Mobil)
Tommy_Angelo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Omnia7+BB 9700+E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tommy_Angelo »

Sziasztok! Par napja kerdezoskodtam a rootrol meg backuprol! Na vegul a Mybackup root progival sikerult a memo kartyara full backupot csinalnom, majd frissitettem a telot gyari T-s 2.2-re. Majd a z4root utan a Mybackup root progival sikerult is mindent visszaallitani. De most a telefon nem lat egy csomo csengohangot, ertesitohangot, ebresztohangot amit eddig igen, de meg a gyariak 90%-at sem latja, sot van amit meg viszont 2x... Ez mitol lehet? Pedig a system/media/audio... mappaba benne vannak! 5let? Koszonom elore is!
Motorola V2288;Siemens C35;Nokia 3310;3330;3510i;3650;N-Gage;SE S700i;Alcatel S853;6680;E50;K800i;N82;HTC Touch Diamond;N95 8GB;iPhone 3G;6650 T-Mobile;3GS;N900;X6-00;Milestone
Szoszo94
2. szint
2. szint
Készüléktípus: THL W200
Has thanked: 13 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: Szoszo94 »

Tommy_Angelo írta:Sziasztok! Par napja kerdezoskodtam a rootrol meg backuprol! Na vegul a Mybackup root progival sikerult a memo kartyara full backupot csinalnom, majd frissitettem a telot gyari T-s 2.2-re. Majd a z4root utan a Mybackup root progival sikerult is mindent visszaallitani. De most a telefon nem lat egy csomo csengohangot, ertesitohangot, ebresztohangot amit eddig igen, de meg a gyariak 90%-at sem latja, sot van amit meg viszont 2x... Ez mitol lehet? Pedig a system/media/audio... mappaba benne vannak! 5let? Koszonom elore is!
Szerintem a mybackuppro kevert ott be neked mindent...fogggalmam sincs hogy hogyan, de összeutyulta a rendszert, úgyhogy az lenne a legtisztább, ha raknál rá egy másik romot, vagy keresnél egy recoveryből telepíthető téset, aztán tisztán raknád vissza a cuccokat...én most használtam a Titaniumot, ha azt ésszel használja az ember nem okoz gubancot. Ott ki lehetett jelölni, hogy miről csináljon backupot, na a rendszeralkalmazásokról NEM szabad, mert akkor fogja bekutyulni az egészet. Én azt csináltam, hogy appmonsterrel is lementettem az apk-kat, majd az új romon a Titaniummal visszaállítattam a programok 90%-át (többit nem tudta), a maradékot visszaraktam appmonsterrel, utána pedig csak a mentéseket állítottam vissza azokhoz a programokhoz amiket nem tudott felrakni. így tökéletesen működik minden.
Kép
geniuszf
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: geniuszf »

A CM már teljesen stabil nálam. 70es nightly környékén volt hogy naponta ki bekapcs, de mostmár semmi. Rádió, USB tethering megy, új DSP_MANAGER tök jó.
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

olvastam ezt a cikket Nokia N9 és a piac legfürgébb kamerája.

hát nekem a legújabb kiszivárgott gigerbread rommal + kernellel 2.404 másodperc altt fókuszál és lövi el a képet + a mentés.igaz sokkal gyengébb a kamerája de azért nem semmi :D
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”