ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
biga
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: biga »

biga írta:
Macika írta:
biga írta:Ööö ez elég lenne , de ha így próbálom akkor az exe indítás után csak hibaüzenetet kapok . C:\windows\sysdy\\driverinstaller.exe
Win 7 alatt 2 gépen is .
Eddig 8 ZTE-t frissítettem, W7 starter alól, netbookról. Mind hibátlanul lement.

Ez nem mobiltelefonos probléma, hiszen telepíteni/elindítani nem tudod a letöltött programot, addig le sem jut, hogy megszólítsa a mobilt ezek szerint..
Ha megpróbálod letölteni még egyszer, akkor sem megy?
Nincs lehetőséged másik gépen kipróbálni?
Próbáltam már ! Letöltöttem TC-el kicsomagoltam egy külön mappába . Kaptam egy exe file-t és ez a hibaüzenet jön. Asztali gépen és laptopon is .
Ma megpróbáltam más módszerrel és sikerült ! Hurrá !
Nem TC alól indítottam hanem futtatásként az exe-t . Kiírta a hibaüzenetet de rákérdezett , hogy rendszergazda jogokkal ismét megpróbálom e . Le okéztam és sikerült.
Nem értem mivel rendszergazdaként és jogokkal vagyok mindkét gépen . Lényeg a siker.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

biga írta:Ma megpróbáltam más módszerrel és sikerült ! Hurrá !
Nem TC alól indítottam hanem futtatásként az exe-t . Kiírta a hibaüzenetet de rákérdezett , hogy rendszergazda jogokkal ismét megpróbálom e . Le okéztam és sikerült.
Nem értem mivel rendszergazdaként és jogokkal vagyok mindkét gépen . Lényeg a siker.
Mondtam én, hogy sima Windows probléma...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kerek07
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS 2
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: kerek07 »

Horti írta:Kerek07!!

Akkuidő: Ma reggel vettem le a töltőről, strandon voltunk, szal nem extrém igénybevétel, de kb fél órás telefonálás után most 89%-on áll az akku. Szerintem nagyon jól teljesít....

robrobzon!!

Kipróbáltam a wifi hotspotot! Hát egy darabig jól ment laptoppal, majd ahogy megfigyeltem kijelző kikapcs után ledobta a gépemet wifiről. Nem tudom mi a megoldás, de szerintem ez bugos még..... De lehet én csinálok valamit rosszul...
Köszi szépen! Ha a mai nightly-ban is csalódok akkor ki fogom próbálni.
Én úgy tudom minden cm7-ben lekapcsol a wifi hot-spot ha a képernyő is.bugos.
Minek Neked ész? Van számítógéped!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

kerek07 írta: Köszi szépen! Ha a mai nightly-ban is csalódok akkor ki fogom próbálni.
Én úgy tudom minden cm7-ben lekapcsol a wifi hot-spot ha a képernyő is.bugos.
Hülyeség, a wifi hotspot nem kapcsol be... Legalábbis ha a beépítettet használod.
A CM szinte teljesen bugmentes, egy pár apróság maradt csak (pl FM rádió hiánya).
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

Nekem is ez volt a problémám ha a képernyő kikapcsolt eldobja a hot-spot a kapcsolatot. A gyári 2.2 nem .
Annyi csavar azért van nálam,ha laptoppal kapcsolódom akkor nem ,de ha csak a Nokiámmal akkor igen.
HA mindkettővel egyszerre használom a hot spot-ot akkor is aktív marad a kapcsolat.
Sokszor viszont csak a Nokiával szeretném használni a ZTE hot-spotját...na ekkor szakad meg a kapcsolat ha a képernyő lekapcsol.
Ezért nem tudom ezeket a romokat feltenni. HA erre lenne megoldás.....akkor 2.3.4 lenne a telón.
OnePlus3
kisatis
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade + E65
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: kisatis »

Ha ezen múlik, akkor dugd töltőre és ne engedd lekapcsolni a képernyőt! Értesítések menübe be tudod rakni a képernyő kikacsolás kapcsolót. Hülye ötlet, egynek jó... :bolond2:
Apeelme customROM
gelmar
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia M2
Has thanked: 57 times
Been thanked: 14 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gelmar »

Hali! Az miért van hogy ha felteszek egy cm romot akkor a recoveryben rendesen lemegy de a robotnál megáll és nem megy tovább? A 2.2-nél nincs ilyen probléma de a 2.3.4-esek vagy a cm-ek nem települnek rendesen.
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

kisatis írta:Ha ezen múlik, akkor dugd töltőre és ne engedd lekapcsolni a képernyőt! Értesítések menübe be tudod rakni a képernyő kikacsolás kapcsolót. Hülye ötlet, egynek jó... :bolond2:
Az a baj ,hogy pont akkor tudnám kihasználni a funkciót amikor gyalog úton vagyok.
OnePlus3
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

robrobzon írta:
kisatis írta:Ha ezen múlik, akkor dugd töltőre és ne engedd lekapcsolni a képernyőt! Értesítések menübe be tudod rakni a képernyő kikacsolás kapcsolót. Hülye ötlet, egynek jó... :bolond2:
Az a baj ,hogy pont akkor tudnám kihasználni a funkciót amikor gyalog úton vagyok.
Keresni kell egy olyan appot amelyik , nem engedi a sleepet. Esetleg a wakelock progi a marketről ;)
gelmar írta:Hali! Az miért van hogy ha felteszek egy cm romot akkor a recoveryben rendesen lemegy de a robotnál megáll és nem megy tovább? A 2.2-nél nincs ilyen probléma de a 2.3.4-esek vagy a cm-ek nem települnek rendesen.
két dolog jut eszembe:
a, nem wipeolsz mindent
b, túl kicsit a system particiód (ezeknek nem jó a 128 megás alapból)
ha egyiksem,akkor passz...
These users thanked the author istnag for the post:
gelmar (2011-05-23 hétf. 17:48:23)
Rating: 2.63%
Pris
1. szint
1. szint
Készüléktípus: zte blade
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Pris »

Újra köztetek:D és megvan a 3dik blade is:P és igen szebb a képernyője bár nem látványosan! de az akkuja eddig nagyon jó még 1x sem töltöttem hagyom lemerülni de délelött óta alig merül iylet még nem láttam:D gyári 2.2 nem vmi gyors a törtekhez képest,de nemsokára erre is megy vissza a 2.3.4
amúgy ha vki szintén 3 havonta akar új bladet vagy csak gen 1 helyett gen 2-öt akar ba****a párszor az asztalhoz amilyen gyenge minőségű alkatrészekböl készült 2 perc alatt oda a mikrofonnak és a rezgésnek...egyböl csere:P
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”