Pris: Az alap 2.1-el tudtad használni a headsetet? Mert ha nem, akkor valszeg a teló nem támogatja ezt a fajta headsetet ami neked van :/
szívesen.igazából nem az én érdemem csak leírtam ahogy rátaláltam és a splash kép is a modaco-n készítették de örülök hogy meg tudtam veletek osztani.Szoszo94 írta:Dilajoska: Na látod, ezt már nevezem, nagyon jóra sikerült ez a hsz, a gimp mellé még dobd oda ezt a linket; letöltés, és így már tényleg az első hsz-be is nyugodtan bele lehetne dobninem mellesleg veszettjól néz ki az a splash kép
GRATULA!
Pris: Az alap 2.1-el tudtad használni a headsetet? Mert ha nem, akkor valszeg a teló nem támogatja ezt a fajta headsetet ami neked van :/
probléma megoldva...elöbb 1 másik telóval kellet párosítanom utána már ezt is 1böl megtalálta..érdekes:/ a lényeg h most jó:)dilajoska írta:szívesen.igazából nem az érdemem csak leírtam ahogy rátaláltam és a splash kép is a modaco-n készítették de örülök hogy meg tudtam veletek osztani.Szoszo94 írta:Dilajoska: Na látod, ezt már nevezem, nagyon jóra sikerült ez a hsz, a gimp mellé még dobd oda ezt a linket; letöltés, és így már tényleg az első hsz-be is nyugodtan bele lehetne dobninem mellesleg veszettjól néz ki az a splash kép
GRATULA!
beszúrom a linket
Oksdilajoska írta:szívesen.igazából nem az érdemem csak leírtam ahogy rátaláltam és a splash kép is a modaco-n készítették de örülök hogy meg tudtam veletek osztani.Szoszo94 írta:Dilajoska: Na látod, ezt már nevezem, nagyon jóra sikerült ez a hsz, a gimp mellé még dobd oda ezt a linket; letöltés, és így már tényleg az első hsz-be is nyugodtan bele lehetne dobninem mellesleg veszettjól néz ki az a splash kép
GRATULA!
beszúrom a linket
Érdekes...de lényeg a lényeg, működik azt' csókolomPris írta:probléma megoldva...elöbb 1 másik telóval kellet párosítanom utána már ezt is 1böl megtalálta..érdekes:/ a lényeg h most jó:)dilajoska írta:szívesen.igazából nem az érdemem csak leírtam ahogy rátaláltam és a splash kép is a modaco-n készítették de örülök hogy meg tudtam veletek osztani.Szoszo94 írta:Dilajoska: Na látod, ezt már nevezem, nagyon jóra sikerült ez a hsz, a gimp mellé még dobd oda ezt a linket; letöltés, és így már tényleg az első hsz-be is nyugodtan bele lehetne dobninem mellesleg veszettjól néz ki az a splash kép
GRATULA!
beszúrom a linket
ne paintel csináld hanem ígyatilanta74 írta:sziasztok
beraktam a bmp fájlt a mappába
meg is csináltam mindent és megy is tutin,én a páromnak raktam be a képét és a paint-tal csináltam meg a 480 x 800 as képet de nagyon meg van nyújtva
mit rontottam el?
köszi
ati
azt a képet akarod felrakni amit a hosszászólásomban beraktam?ha igen akkor azt át tudom küldeniatilanta74 írta:szia
az a baj hogy amikor a progival megcsináltam a 480x800-at és elmentettem akkor kért vmi exportálást és lett egy 22 megás képem amiböl a telon csak egy fehér kép lett