ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: Macika »

Rocky írta:Sziasztok !
Nemrég regisztráltam.
Vettem én is egy Blade-t de nem nagyon konyítok az Androidhoz.Nem tudok se zenét, se videót rátölteni, szeretnék komolyabban foglalkozni vele,kérlek hogy segítsetek!
ui.:a forumban nem nagyon találtam segítséget .
elöre is köszönöm
ŐSZINTÉN!
Hány mp-et kerestél? :)

Androidról szól sok topic, külön fejezet van neki szentelve. Semmiben nem másabb zenét/videot rátölteni, mint bármelyik másik mobilra. Ha meg van egy kártyaolvasód, azzal a legegyszerűbb és a leggyorsabb.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Rocky
Újonc
Újonc
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Rocky »

A kártyára rátudom rakni a fájlokat de a telefon nem jeleníti meg, mintha nem is lenne rajta.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Rocky írta:A kártyára rátudom rakni a fájlokat de a telefon nem jeleníti meg, mintha nem is lenne rajta.
Na várj, a telefon, vagy a médialejátszó (automatikusan)? Melyik nem látja?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Reverting
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: Reverting »

Hi... valaki megtudja mondani h mi a neve a t-romban a sim alkalmazas kezelonek? Szoval a system/app/ mappaban melyik app lehet az? thx:)))
ZTE Blade FLB R10 litle

Nokia E52 051.018
geniuszf
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: geniuszf »

Rocky írta:A kártyára rátudom rakni a fájlokat de a telefon nem jeleníti meg, mintha nem is lenne rajta.
Szia! Nézd meg, hogy a mappában és a felette lévő mappákban (ha "/sdcard/zene/", akkor se a "zene", se az "sdcard") ne legyen ".nomedia" fájl, mert ha ilyen van benne minden féle média keresésből kihagyja(zenék, képek, videók).
geniuszf
1. szint
1. szint

Az Flb8 magyar verzióban élő háttérkép problémákkal küszködöm.... Szerintem nincs rajta az élő háttérkép kezelő progi. Az szerintetek megoldható, hogy a 512-es romból átrakom és akkor viszi?

Szerk.:
Meg ehhez a Flash nem megy? Nem találom Marketen vele a Flash-t.:S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geniuszf 2011-02-12 szomb. 11:40:45-kor.
Reverting
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: Reverting »

Reverting írta:Hi... valaki megtudja mondani h mi a neve a t-romban a sim alkalmazas kezelonek? Szoval a system/app/ mappaban melyik app lehet az? thx:)))
Kozben megvan, beirom hatha hasznos info... igaz sajnos 2.2 alatt nem ment... de stk.apk
ZTE Blade FLB R10 litle

Nokia E52 051.018
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

geniuszf írta:Az Flb8 magyar verzióban élő háttérkép problémákkal küszködöm.... Szerintem nincs rajta az élő háttérkép kezelő progi. Az szerintetek megoldható, hogy a 512-es romból átrakom és akkor viszi?
A T-s romból nem lehet kiszedni. Keress egy romot, amiben van élő háttér és szedd ki a system/app mappából a LiveWallpapers.apk-t és a LiveWallpapersPicker.apk-t. Utána csomagold bele abba romba, amit fel akarsz tenni és mehet a flash.
Kép Kép
geniuszf
1. szint
1. szint

ferret írta:
geniuszf írta:Az Flb8 magyar verzióban élő háttérkép problémákkal küszködöm.... Szerintem nincs rajta az élő háttérkép kezelő progi. Az szerintetek megoldható, hogy a 512-es romból átrakom és akkor viszi?
A T-s romból nem lehet kiszedni. Keress egy romot, amiben van élő háttér és szedd ki a system/app mappából a LiveWallpapers.apk-t és a LiveWallpapersPicker.apk-t. Utána csomagold bele abba romba, amit fel akarsz tenni és mehet a flash.
Köszi! Most elmegyek itthonról, de ha megpróbáltam és nem megy valami majd szólok/szerkesztem a hozzászólást.
Tommy_Angelo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Omnia7+BB 9700+E52

Hozzászólás Szerző: Tommy_Angelo »

Sziasztok!

Bratyóm vett egy ilyen telefont tegnap a T-nél, de 2.1 update 1 van rajta. Úgy tudom a Blade-re már kint van a 2.2! Hol lehet hivatalosan frissíteni? A készüléken nem találunk ilyen opciót, még ott sem ahol a Milestone-ban van az About Phone menün belül. :S

Illetve hol tudja ellenőrizni, hogy 512-es vagy 256-os ROM van alapból a telefonján?
Motorola V2288;Siemens C35;Nokia 3310;3330;3510i;3650;N-Gage;SE S700i;Alcatel S853;6680;E50;K800i;N82;HTC Touch Diamond;N95 8GB;iPhone 3G;6650 T-Mobile;3GS;N900;X6-00;Milestone
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”