Nincs mitNBK írta:Beraktam első hsz-be is, köszi

Nincs mitNBK írta:Beraktam első hsz-be is, köszi
Sziaseradavid írta:Sziasztok!
Nem teljesen témába vág a kérdésem, de csak ez az egy HD2-vel foglalkozó topicot találtam.
Szóval gondolkozom azon, hogy szeretnék egy ilyen telefont vásárolni, mivel egyszerűen beleszerettem, ahogy teszteket olvastam, videókat néztem stb.Az meg egyenesen szuper, hogy Android és WP7 is elfut rajta.
Kicsit utána is néztem az áraknak a következő oldalon: http://www.argep.hu/product_1131677.html
Na most itt 90E től 160E ig terjed az ár, némelyiknél ott van hogy: "PDA + GPS + GSM + HSDPA + WLAN stb." A kérdésem az lenne, hogy ezek között a modellek között ugye nincsen hardveres eltérés, kizárólag az előre telepített szoftverekben különböznek, ha különböznek? Ja és még egy kérdés. Van valahol Pesten márkabolt, vagy valami ahol kézben is meg tudnám nézni a "kicsikét"?
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm a választ. igen én is gondolkoztam erősen, hogy elég régi a gép, viszont a HD7-es nekem nem tetszett anyira. Ezzel viszont hogy WP7 és android is futtatható ezen, szerintem sokkal jobb az utódjánál.Szia
Hát nem egy mai típust keresel
A speedshop boltjában vannak kiállítva, elvileg(!) még van ott is HD2, de nem 100%
1134 Bp. Klapka út 4-10 (Váci út 45. mögött)
Illetve ezen boltok közül mindben lehet(!), de ez sem 100%, elég "régi" pda ez már: http://www.htc.com/hu/where_to_buy.aspx
Olyan készüléket vegyél, ami az európai piacra készült, mert többivel gondod lehet....
Amikor kihozzák neked a cuccost akkor a PN számot ellenőrizd le, ezt megtalálod az akksi alatt és a doboz hátoldalán is.
Tehát a következő PN szám a jó: 99HJY005-00
Nos igen, elég sok oprendszert lehet rá felrakni, windows, ubuntu linux, meego, wp7 és android.seradavid írta:Köszönöm a választ. igen én is gondolkoztam erősen, hogy elég régi a gép, viszont a HD7-es nekem nem tetszett anyira. Ezzel viszont hogy WP7 és android is futtatható ezen, szerintem sokkal jobb az utódjánál.
. Mivel a két telefon között egetverő különbség szerintem nincsen, ezért az a kérdésem, hogy a HD2nél van-e efféle korlátozás (fájlküldés)/HD7nél kiküszöbölhető e, de lehet utóbbi kérdést másik topikban teszem fel.Meg kell említeni a hiányosságokat is, ezúttal sem lehet Bluetooth kapcsolaton keresztül fájlokat küldeni és fogadni, illetve a számítógépes, kábellel történő csatlakoztatás sem az igazi
A HD2-nél nincs semmiféle korlátozás. Véleményem szerint az utolsó igazán szabadon használható készüléket próbálod most megvenni. Nincsenek sem oprendszer beli, sem egyéb korlátok, a volág legjobb pda-ja még mindíg, éés ezt nem azért mondom mert nekem az van, hanem mert így van.seradavid írta:Na bementem a speedshopba, nem volt HD2es sajnos, viszont kézbe vehattem a HD7est, amiről igen csak megváltozott a véleményem. Külsőre nagyon jól néz ki, engem csak egy dolog aggaszt vele kapcsolatban(habár ez nem ide tartozik teljesen:) ):. Mivel a két telefon között egetverő különbség szerintem nincsen, ezért az a kérdésem, hogy a HD2nél van-e efféle korlátozás (fájlküldés)/HD7nél kiküszöbölhető e, de lehet utóbbi kérdést másik topikban teszem fel.Meg kell említeni a hiányosságokat is, ezúttal sem lehet Bluetooth kapcsolaton keresztül fájlokat küldeni és fogadni, illetve a számítógépes, kábellel történő csatlakoztatás sem az igazi?
Biztosan jól döntöttél!Azok a hibák,amiket renee7 reírt a mostani romokba már mind ki vannak javítvaseradavid írta:Hát akkor azt hiszem eldöntöttem, hogy HD2 lesz, mostmár csak a pénzt kell összegyűjteni rá.renee7 neked is köszönöm a hozzászólást, hasznos volt.