HTC Sensation, XE, kiszivárgott gyári ICS rom (up 12.01.08.)

HTC márkájú készülékek témái
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Re: HTC Sensation

Hozzászólás Szerző: reddoors »

atesszan írta:
reddoors írta:Hogyan lehet úgy beállítani a háttérképet , hogy a kezdőképernyők lapozásakor a háttérkép is mozogjon (húzódjon) , kövesse a kép a lapozást.
Sajnos ezt a Sense 3.0 nem tudja, ellentétben a 2.3-al!
Reméljük valami frissítéssel majd orvosolják mert ez elég hatalmas baki. :)
Huawei MATE 9 Android 7
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

Új,már működő Sygic aura http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=42033 köszönet infomishinek :up:
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Jobban belegondolva lehet mégis tudatos a rögzített háttérkép.
Ugye itt a 7db Home képernyő körbe- körbe forog (nem áll meg az utolsónál) , és egyre gyorsabban lapozva egy bizonyos gyorsaság elérése után elindul egy nagyon látványos 3D szerű körbeforgás. Lehet pont ezért nem mozdul a háttérkép , elég zavaró lenne ha szinkronba pörögne a kettő. Mondjuk megoldhatták volna egy ki-be kapcsolható opcióval.
Peresze ezeket a dolgokat egy Home Launcher programmal már orvosoljuk is , de akkor is kicsit kellemetlen. :)
Huawei MATE 9 Android 7
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Htc Sensation teljes magyarítás Morelocale 2 programmal!

A magyarítás körülbelül 2mp, működik bármelyik régióba szánt telefonon(Ázsia, Euróba, stb.). Azoknak lehet fontos ,akik bolti garanciás telefont vásároltak és nincs benne magyar nyelv. A módszer részemről 100% tesztelve . Mindaddig magyar nyelvű marad a készülék , ameddig nem reseteljük. A fordítás és működés tökéletes!
A program innen letölthető:

Kód: Egész kijelölése

http://www.appbrain.com/app/morelocale-2/jp.co.c_lis.ccl.morelocale
Huawei MATE 9 Android 7
NBK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: NBK »

Remélem, hogy a morelocale-ban az időjárásnál a Tiszta(Clean) rész már nem Törlés-nek van fordítva, mint ahogy ezt a napokban láttam egy nemrég megjelent szintén kétmagos készüléknél, bár itt nem hinném, hogy morelocale hibázott..... .
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

NBK írta:Remélem, hogy a morelocale-ban az időjárásnál a Tiszta(Clean) rész már nem Törlés-nek van fordítva, mint ahogy ezt a napokban láttam egy nemrég megjelent szintén kétmagos készüléknél, bár itt nem hinném, hogy morelocale hibázott..... .
Ez egy SGS2 miért kellett itt morelocale programot alkalmazni? A samsungoknát az összes európai rom-ban benne van a magyar nyelv, ha esetleg arab, vagy ázsiai semeddig nem tart egy ROM-ot felrakni.
Huawei MATE 9 Android 7
NBK

reddoors írta:
NBK írta:Remélem, hogy a morelocale-ban az időjárásnál a Tiszta(Clean) rész már nem Törlés-nek van fordítva, mint ahogy ezt a napokban láttam egy nemrég megjelent szintén kétmagos készüléknél, bár itt nem hinném, hogy morelocale hibázott..... .
Ez egy SGS2 miért kellett itt morelocale programot alkalmazni? A samsungoknát az összes európai rom-ban benne van a magyar nyelv, ha esetleg arab, vagy ázsiai semeddig nem tart egy ROM-ot felrakni.
Ezért írtam oda, hogy nem biztos, hogy itt a morelocale a hibás, viszont ha nem az a hibás, akkor elég nagy fail a samutól vagy attól aki az időjárás widget-et csinálta.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

NBK írta:
reddoors írta:
Ezért írtam oda, hogy nem biztos, hogy itt a morelocale a hibás, viszont ha nem az a hibás, akkor elég nagy fail a samutól vagy attól aki az időjárás widget-et csinálta.
Szerintem ez az időjárás widget hibája , hibás a fordítás.

A HTC esetében amúgy tökéletes a fordítás, én meglepődtem, milyen egyszerűen az egész. Előtte soha nem használtam a programot, csak hallottam róla.
Huawei MATE 9 Android 7
NBK

reddoors írta:Szerintem ez az időjárás widget hibája , hibás a fordítás.
Tuti hogy a fordítással lesz a hiba, láttam már ilyent sajnos, a TouchPro és a HD2 esetében is, pont ugyanez a hiba volt ott is. Szerintem ugyanazt a fordító progit használja minden gyártó :D Nem értem, hogy ha egyszer szinte minden országban van hivatalos márkaképviselet, jelen esetben ugye a gyorsbolt, akkor mi a fenének nem csinálják azt, hogy nesze pajtás itt a lokalizáció, nézzed át/javítsad és köszönjük szépen....
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

reddoors írta:Htc Sensation teljes magyarítás Morelocale 2 programmal!

A magyarítás körülbelül 2mp, működik bármelyik régióba szánt telefonon(Ázsia, Euróba, stb.). Azoknak lehet fontos ,akik bolti garanciás telefont vásároltak és nincs benne magyar nyelv. A módszer részemről 100% tesztelve . Mindaddig magyar nyelvű marad a készülék , ameddig nem reseteljük. A fordítás és működés tökéletes!
A program innen letölthető:

Kód: Egész kijelölése

http://www.appbrain.com/app/morelocale-2/jp.co.c_lis.ccl.morelocale
Mielőtt felteszed a morelocale 2-őt, én ezt a megoldást javaslom:

Ha WWE ROM van a telefonon, ez segít:
Menu
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások kezelése - Összes- keresd a Customization Settings Provider-t, adatok törlése. Lefuttatod a beállítás varázslót és ott lesz a magyar nyelv is!
These users thanked the author atesszan for the post (total 4):
reddoors (2011-06-26 vas. 14:59:42) • Gluteus_Maximus (2012-04-01 vas. 13:03:10) • M0gyi (2012-04-01 vas. 13:03:57) • Fagin (2012-04-01 vas. 13:04:40)
Rating: 10.53%
Válasz küldése

Vissza: “HTC”