HTC Desire HD (Root stb leírás az első oldalon)

HTC márkájú készülékek témái
csokka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc desire hd
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: csokka »

Macika írta:
csokka írta:köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész :)
szerencsére már én is ültem 1-2 ilyen kaliberű autóban, szóval értek mindent :D
Ha már döntöttél az Android mellett, azért érdemes körülnézned más modellek háza táján is.
A HTC DHD igen jó, de az akksi készenléti időben harmatosan teljesít a kijelző fogyasztása miatt.
Ezen kívül ROM-főzésben is lehet jobb választás, mint a HTC.

Persze csak akkor érv ez, ha tervezed, hogy időd jelentős részét ROMolásra fordítod. :)
Macika! te milyen más modellekre gondoltál?

más, nektek a desire hd (vagy ilyen kategóriás telefon) mennyi adatforgalmat generál egy hónapban? az n97emen olyan 150mb körül szokott lenni, pedig ment éjjel-nappal, rss, widgetek, minden...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

csokka írta:
Macika írta:
csokka írta:köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész :)
szerencsére már én is ültem 1-2 ilyen kaliberű autóban, szóval értek mindent :D
Ha már döntöttél az Android mellett, azért érdemes körülnézned más modellek háza táján is.
A HTC DHD igen jó, de az akksi készenléti időben harmatosan teljesít a kijelző fogyasztása miatt.
Ezen kívül ROM-főzésben is lehet jobb választás, mint a HTC.

Persze csak akkor érv ez, ha tervezed, hogy időd jelentős részét ROMolásra fordítod. :)

más, nektek a desire hd (vagy ilyen kategóriás telefon) mennyi adatforgalmat generál egy hónapban? az n97emen olyan 150mb körül szokott lenni, pedig ment éjjel-nappal, rss, widgetek, minden...
Nézd, ha nem okoz gondot akár 150-160e Ft kifizetése sem, akkor a legjobb döntés leginkább a DHD vagy az SGS (az utóbbi mellett csak a szebb kijelző, a kompaktabb méret és a kicsivel nagyobb készenléti idő szól).
Ha olcsóbbal is beéred, jó döntés lehet a Motorola Defy is akár. Ez utóbbinál nem elhanyagolható a cseppmentesség sem ám.

Na de nekem kell elmondjam, milyen felsőkategóriás Androidos készülékek vannak? ;)

------

Adatforgalom:
WLAN nélkül nem elég havi 150 MB. Még a kétszerese se nagyon.
Egy 500 MB-os csomag talán elég.
Ha van WLAN-od otthon, akkor ha okosan beosztod a letöltéseket, akkor simán elég tud lenni egy 100 MB körüli csomag.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

Ha a szép és nagy kijelző is fontos még az összes többi mellett :lol: :lol: , (nekem a kompaktabb méret totál értelmezhetetlen ebben az összefüggésben) akkor is a DHD-t válaszd a rettenetes agyonszínezett zöld-sárga SGS helyett!
csokka
1. szint
1. szint

más, nektek a desire hd (vagy ilyen kategóriás telefon) mennyi adatforgalmat generál egy hónapban? az n97emen olyan 150mb körül szokott lenni, pedig ment éjjel-nappal, rss, widgetek, minden...[/quote]
Nézd, ha nem okoz gondot akár 150-160e Ft kifizetése sem, akkor a legjobb döntés leginkább a DHD vagy az SGS (az utóbbi mellett csak a szebb kijelző, a kompaktabb méret és a kicsivel nagyobb készenléti idő szól).
Ha olcsóbbal is beéred, jó döntés lehet a Motorola Defy is akár. Ez utóbbinál nem elhanyagolható a cseppmentesség sem ám.

Na de nekem kell elmondjam, milyen felsőkategóriás Androidos készülékek vannak? ;)

------

Adatforgalom:
WLAN nélkül nem elég havi 150 MB. Még a kétszerese se nagyon.
Egy 500 MB-os csomag talán elég.
Ha van WLAN-od otthon, akkor ha okosan beosztod a letöltéseket, akkor simán elég tud lenni egy 100 MB körüli csomag. [/quote]

nem okoz gondot, de csak azért mert a nokia volt olyan kedves h másfél év folyamatos szerviz után a viszonteladóval kicserélteti a telefonomat. így max 10-20ezer forintot kell hozzátennem.elvileg.
felsőkategóriás andriod meg ezenkenkívül nem nagyon van sztem...
500mb internet van a csomagomban, és van itthon wifi is, szóval akkor ez bőven jó lesz!
köszi!
csokka
1. szint
1. szint

atesszan írta:Ha a szép és nagy kijelző is fontos még az összes többi mellett :lol: :lol: , (nekem a kompaktabb méret totál értelmezhetetlen ebben az összefüggésben) akkor is a DHD-t válaszd a rettenetes agyonszínezett zöld-sárga SGS helyett!
okés, megfogadom, csak elfér majd a zsebemben :D

ps.: sorry az előző post miatt :oops:
Macika
6. szint
6. szint

csokka írta:felsőkategóriás andriod meg ezenkenkívül nem nagyon van sztem...
Én azért felsőkategóriásnak tartanék minden, gyári függetlenül >100e Ft-os modellt. Ezekből van azért nem egy, nem kettő.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
zolo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: zolo »

Sziasztok!
A napokban váltottam DHD-ra és próbáltam volna ROOT-olni tegnap este, de nekem nem csinál semmit!
Kiírja amit kell, de aztán csak fekete kijelző van! Restart után megint próba, de ugyanaz fogad.
Mi lehet a probléma? Remélem tudtok segíteni!
Üdv!
zolo
Nokia 5800 XpressMusic T-Blue, Cooked v52.0.007 ELADÓ!!
Részletek az apróban!!
hoolio
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC DESIRE HD

Hozzászólás Szerző: hoolio »

holnap megyek megvenni a dhd-t, viszont az aksijatol nagyon felek. Atlagos hasznalat mellett tenhyleg nem bir ki egy napot, ,marmint reggel 6-tol este 8-ig?
Mas: Nem lehet bele nagyobb aksit venni?
Milyen megfontolasbol rakhatot a htc egy ilyen szutyok aksit a teloba???
Az n8-tol veszek, kicsit sem fajdalmas bucsut.
Macika
6. szint
6. szint

hoolio írta:holnap megyek megvenni a dhd-t, viszont az aksijatol nagyon felek. Atlagos hasznalat mellett tenhyleg nem bir ki egy napot, ,marmint reggel 6-tol este 8-ig?
Attól függ, mennyit nyomkodod, mennyit vagy vele fent GPRS-en/WLAN-on, mit értesz ÁTLAGOS használaton.
Mivel ennél rövidebb idő alatt is simán kifektethető az SGS, ezért biztosan mondhatom, hogy a DHD is biztosan ki fog.

A gyárinál nagyobb kapacitású akksira gondolsz? Biztosan van, csak attól gömböcke lesz a teló. Az SGS legalábbis undorítóan néz ki dupla vastagon.

Talán azt gondolják, hogy 230 V mindenütt van, 7-8 óránál többet nem töltesz hálózati áram-mentes helyen.
Sir Winston Churchill
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

hoolio írta:holnap megyek megvenni a dhd-t, viszont az aksijatol nagyon felek. Atlagos hasznalat mellett tenhyleg nem bir ki egy napot, ,marmint reggel 6-tol este 8-ig?
Szia!
Én vettem 1600-as akksit, tuti, hogy nem tudja ezt az értéket, de a gyáritól SOKKAL jobb! Már nincs is bent a gyári sosem, kb 1.5 napot megy sok nyomizással :D !
Vastagabb akkumulátor, amitől "gömböcke" lesz a telefon, na az nem létezik :lol: , mivel ugye az elő, ill. hátlap egybe van öntve ;)
Ha kell, segítek a vásárlással kapcsolatban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesszan 2011-01-29 szomb. 15:35:14-kor.
Válasz küldése

Vissza: “HTC”