HTC Desire HD (Root stb leírás az első oldalon)

HTC márkájú készülékek témái
csokka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: htc desire hd
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: csokka »

köszönöm szépen! :)
pontosan ilyen válsz(ok)ban reménykedtem! :)
persze ha valakinek még van véleménye, esetleg tapasztalata ezekkel a készülékekkel, ne fogja vissza, akár pü-ben is...
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

csokka írta:köszönöm szépen! :)
persze ha valakinek még van véleménye, esetleg tapasztalata ezekkel a készülékekkel, ne fogja vissza, akár pü-ben is...
Szia!
A váltás pont olyan lesz, mint ha egy Skodából beülnél egy Lamborghini-be, csak ez még attól is kényelmesebb :D !
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

atesszan írta:
Szia!
A váltás pont olyan lesz, mint ha egy Skodából beülnél egy Lamborghini-be, csak ez még attól is kényelmesebb :D !
Az biztos, hogy a Lambonál, ANNÁL (nem attól, bocsánat!) kényelmesebb, mert annál még a Skoda is kényelmesebb.
Szóval az a helyzet, hogy én már ültem Lamborgini Gallardoban.
És hát kevés kényelmetlenebb autóban ültem. Az NEM a kényelemről szól, hanem hogy a száguldást lehetővé tegye, kemény ülés, kemény rugózás. Ha átgurulsz vele egy 200 Ft-oson, kis gyakorlattal meg tudod mondani, hogy fej vagy írás van felül! ;)

Maradjunk inkább a Skoda és egy 600 SEL Merci párosításnál szerintem ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
csokka
1. szint
1. szint

köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész :)
szerencsére már én is ültem 1-2 ilyen kaliberű autóban, szóval értek mindent :D
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

csokka írta:köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész :)
Ha már döntöttél az Android mellett, azért érdemes körülnézned más modellek háza táján is.
A HTC DHD igen jó, de az akksi készenléti időben harmatosan teljesít a kijelző fogyasztása miatt.
Ezen kívül ROM-főzésben is lehet jobb választás, mint a HTC.

Persze csak akkor érv ez, ha tervezed, hogy időd jelentős részét ROMolásra fordítod. :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
csokka
1. szint
1. szint

Macika írta:
csokka írta:köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész :)
Ha már döntöttél az Android mellett, azért érdemes körülnézned más modellek háza táján is.
A HTC DHD igen jó, de az akksi készenléti időben harmatosan teljesít a kijelző fogyasztása miatt.

Persze csak akkor érv ez, ha tervezed, hogy időd jelentős részét ROMolásra fordítod. :)
ha a romolás ugyanaz mint a symbiannál a főzött romok, akkor nem.
nem mondom h tuti az android mellett döntöttem, de mi más? a win7esekről szoftveresen nem olvastam olyan jókat. iOSben ugyebár csak iphone...symbianban meg n8 van, ami elég gyenge szerintem.
az, hogy az akksija nem túl izmos, az nem zavar, van lehetőségem általában tölteni, vagy vannak ilyen hordozható battery packok, ha hosszabb üzemidő kell.
mondjuk azt h döntöttem az android mellett, ha nem htc, akkor talán motorola...te a samsungra gonolsz?
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

Macika írta:
atesszan írta:
Szia!
Az biztos, hogy a Lambonál, ANNÁL (nem attól, bocsánat!) kényelmesebb, mert annál még a Skoda is kényelmesebb.
Szóval az a helyzet, hogy én már ültem Lamborgini Gallardoban.
És hát kevés kényelmetlenebb autóban ültem. Az NEM a kényelemről szól, hanem hogy a száguldást lehetővé tegye, kemény ülés, kemény rugózás. Ha átgurulsz vele egy 200 Ft-oson, kis gyakorlattal meg tudod mondani, hogy fej vagy írás van felül! ;)

Maradjunk inkább a Skoda és egy 600 SEL Merci párosításnál szerintem ;)
Picit pontatlanul fogalmaztam, elismerem!
A Lamborghini-t a gyorsaságra értettem, ki kellet volna hagynom az "ez még attól is" szöveg részletet. Úgyhogy én maradok ennél a hasonlatnál, ha megengeded :D !
Űrhajóban is ültél már gondolom, igaz maci? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesszan 2011-01-23 vas. 14:12:32-kor.
csokka
1. szint
1. szint

http://forum.androidhungary.com/topic/n ... -desire-hd

ezt most találtam...lehet h a figura aki írta kicsit begyepesedett, de nem lehet a kapcsolatokat prioritási sorrendbe állítani meg rendesen menedzselni???
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tegeske »

Macika írta:

1. Ha nem volt nálad a készülék legalább 2-3 hetet, akkor honnan veszed, hogy gyenge az akksija? A legújabb ROM-mal és radio-val simán bírja 2 napig, főleg 2.3.1-es ROM-mal. A másik meg az, hogy mi a baj a HTC ROM főzésben? Igaz a főzéssel nem foglalkozom, mert arra ott vannak az ügyes-okos erre specializálódott agyú emberek :D De ROM-okat feltenni sokkal egyszerűbb, mint Galaxy S-nél... Gs-re kb 2-3 hónapja vannak rendes főzött ROM-ok, előtte szinte csak Odin-nal lehetett szenvedni. És a GS-t június óta lehet kapni. A DHD árusítás október-november tájékán kezdődött, de már rengeteg főzött ROM van rá, ráadásul nem kell Odinnal sem szenvedni semmit, hisz itt a frisebb gyári ROM bele van integrálva a zip-be, amit csak rá kell flash-elni. Más erős kaliberű androidos készülék szerintem meg nincs. Desire HD aztán GS. Esetleg érdemes kicsit várni, hisz február végén/március elején rengeteg új telefon fog érkezni. Viszont ha Galaxy S és Desire HD között kell dönteni, személyes tapasztalat alapján mindenképp a Desire HD-t ajánlom, de kinek mi jön be...
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tegeske »

Portolták a HTC SENSE ROM-ot, Galaxy S-re VIDEO
Nem rossz, de szemmel láthatóan lassabb, sőt a sima Desire-ön is gördülékenyebb a DHD ROM. Már nem tudnék együtt élni ezzel a lassúsággal. Tudom, hogy ez most nagyképűen meg lenézően hangzik, pedig egyátalán nem. Ha nem lenne Desire HD, még mindig Galaxy S-em lenne, jó kis teló, de tényleg baromi gyors a DHD, sehol nem gondolkodik. A videón is látszik, hogy rákattint valamire a csávó és rá 3-4 másodpercre jön be, addig csak fekete képernyő. Nah ezt már nem tudnám elviselni. Hozzászoktam, hogy minden egyből bejön...
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
Válasz küldése

Vissza: “HTC”