pontosan ilyen válsz(ok)ban reménykedtem!

persze ha valakinek még van véleménye, esetleg tapasztalata ezekkel a készülékekkel, ne fogja vissza, akár pü-ben is...
Szia!csokka írta:köszönöm szépen!![]()
pontosan ilyen válsz(ok)ban reménykedtem!![]()
persze ha valakinek még van véleménye, esetleg tapasztalata ezekkel a készülékekkel, ne fogja vissza, akár pü-ben is...
Az biztos, hogy a Lambonál, ANNÁL (nem attól, bocsánat!) kényelmesebb, mert annál még a Skoda is kényelmesebb.atesszan írta:Szia!csokka írta:köszönöm szépen!![]()
A váltás pont olyan lesz, mint ha egy Skodából beülnél egy Lamborghini-be, csak ez még attól is kényelmesebb!
Ha már döntöttél az Android mellett, azért érdemes körülnézned más modellek háza táján is.csokka írta:köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész
szerencsére már én is ültem 1-2 ilyen kaliberű autóban, szóval értek mindent
ha a romolás ugyanaz mint a symbiannál a főzött romok, akkor nem.Macika írta:Ha már döntöttél az Android mellett, azért érdemes körülnézned más modellek háza táján is.csokka írta:köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész
A HTC DHD igen jó, de az akksi készenléti időben harmatosan teljesít a kijelző fogyasztása miatt.
Ezen kívül ROM-főzésben is lehet jobb választás, mint a HTC.
Persze csak akkor érv ez, ha tervezed, hogy időd jelentős részét ROMolásra fordítod.
Picit pontatlanul fogalmaztam, elismerem!Macika írta:Az biztos, hogy a Lambonál, ANNÁL (nem attól, bocsánat!) kényelmesebb, mert annál még a Skoda is kényelmesebb.atesszan írta:Szia!csokka írta:köszönöm szépen!![]()
A váltás pont olyan lesz, mint ha egy Skodából beülnél egy Lamborghini-be, csak ez még attól is kényelmesebb!
Szóval az a helyzet, hogy én már ültem Lamborgini Gallardoban.
És hát kevés kényelmetlenebb autóban ültem. Az NEM a kényelemről szól, hanem hogy a száguldást lehetővé tegye, kemény ülés, kemény rugózás. Ha átgurulsz vele egy 200 Ft-oson, kis gyakorlattal meg tudod mondani, hogy fej vagy írás van felül!
Maradjunk inkább a Skoda és egy 600 SEL Merci párosításnál szerintem
1. Ha nem volt nálad a készülék legalább 2-3 hetet, akkor honnan veszed, hogy gyenge az akksija? A legújabb ROM-mal és radio-val simán bírja 2 napig, főleg 2.3.1-es ROM-mal. A másik meg az, hogy mi a baj a HTC ROM főzésben? Igaz a főzéssel nem foglalkozom, mert arra ott vannak az ügyes-okos erre specializálódott agyú emberekMacika írta:Ha már döntöttél az Android mellett, azért érdemes körülnézned más modellek háza táján is.csokka írta:köszönöm srácok, értem a hasonlatok. magyarul, ezek közül a telók közül htc desire hd a befutó, és kurva elégedett leszek vele, kész
A HTC DHD igen jó, de az akksi készenléti időben harmatosan teljesít a kijelző fogyasztása miatt.
Ezen kívül ROM-főzésben is lehet jobb választás, mint a HTC.
Persze csak akkor érv ez, ha tervezed, hogy időd jelentős részét ROMolásra fordítod.