HTC Desire HD (Root stb leírás az első oldalon)

HTC márkájú készülékek témái
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Has thanked: 0
Been thanked: 9 times

Re: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: atesszan »

norbii75 írta:
tomika085 írta:
norbii75 írta:
Köszi! S a hangszóró?
Passz,ezt sajna nem tudom azért nem válaszoltam előbb sem. ;)
Oks, köszi! Jelenleg Nokia 5800 ami van. Samsung s galaxy és e között vacilálok. Nehéz donteni :?
A Galaxy S-t vedd meg, az jól szól kihangosítva, a többi meg nem számít :lol: !
tegeske
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S II KH3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: tegeske »

norbii75 írta:
tomika085 írta:
norbii75 írta:
Köszi! S a hangszóró?
Passz,ezt sajna nem tudom azért nem válaszoltam előbb sem. ;)
Oks, köszi! Jelenleg Nokia 5800 ami van. Samsung s galaxy és e között vacilálok. Nehéz donteni :?
Elsősorban: Eddig egyik szolgáltató sem zárta le a készüléket (lehet, hogy ha most vennél, az más SIM lock-os lenne, de eddig független volt)
Nem akarlak biztatni a függetlenítésre, de érdemes megcsinálni, hisz csak 1 kattintás, s bármikor visszalehet zárni.

A hangszóróról annyit, hogy tényleg nem nagy szám, kb olyan iPhone 3Gs szinten van. Viszont, ha használod a hangerőnövelő DSP manager-t, akkor simán veri a Galaxy S-t. Neked kell eldönteni, hogy mi a fontos. Írj listát :D Én mindig azt csinálom.
Desire HD-ban 8 megapixeles kamera van dual LED-del, Galaxy S-ben nincs LED és 5 mp.
Alu ház vs. gagyi műanyag.
1230 mA-es akksi vs. 1500-as.
768 Mb rendszermemória, amiből szabad a DHD-n 400 vs. 512, amiből 170-220 (220 csak tuningolással) tehát inkább 170-190.
Nem tudok (inkább nem merek) a Galaxy S-ről rosszat írni, nekem már 3 hónapja nincs meg, tehát nem tudom, hogy a mostani ROM-okkal milyen, de tény, hogy a DHD szárnyal mellette, sokkal gyorsabb, gördülékenyebb és a többi és a többi. Viszont a DHD nehezebb, hamarabb merül, tény, hogy rosszabb a hangszórója (tuning nélkül)...
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
energiezolee
1. szint
1. szint
Nem: Férfi
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: energiezolee »

atesszan írta:
sotti5800 írta:a hangszorókat mindenki szidja sztem, de ami nagyon érdekes az az számomra h miért tud ugy üvölteni a boothang amikor bekapcsolod a telefont,de a csengöhang stb nagyon halk ...
a kijelzö érintése nekem mindig ok azzal nincs baj
Ezzel a módszerrel jelentősen növelhető a telefon hangereje, de sajnos elvész általa az SRS ill. a dolby beállítás lehetősége. Nagyon sokan használják megelégedéssel ;) . Szóval az install fájlt recovery-ből kell telepíteni:
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1290696284
Uninstall:
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1291144216
Sajna a bluetooth headsettel nem megy,és olvastam,hogy másoknak sem,de csak a zene hallgatás nem múkodik,a beszéd megy :)
Üdv : Energie Zolee

energiezolee@gmail.com
atesszan
2. szint
2. szint

energiezolee írta:
atesszan írta:
sotti5800 írta:a hangszorókat mindenki szidja sztem, de ami nagyon érdekes az az számomra h miért tud ugy üvölteni a boothang amikor bekapcsolod a telefont,de a csengöhang stb nagyon halk ...
a kijelzö érintése nekem mindig ok azzal nincs baj
Ezzel a módszerrel jelentősen növelhető a telefon hangereje, de sajnos elvész általa az SRS ill. a dolby beállítás lehetősége. Nagyon sokan használják megelégedéssel ;) . Szóval az install fájlt recovery-ből kell telepíteni:
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1290696284
Uninstall:
http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1291144216
Sajna a bluetooth headsettel nem megy,és olvastam,hogy másoknak sem,de csak a zene hallgatás nem múkodik,a beszéd megy :)
Én nem használok BT eszközöket, így nekem mindegy.
Egyébként meg szerintem a csengőhangnál és a kihangosításnál jön leginkább jól ez az app. A zene fülessel e nélkül is nagyon jól szól a gyári eq-rel!
sotti5800
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: sotti5800 »

Hy All
ismét van kérdésem...rootra nem szántam rá magam mivel magyarországi látogatásom egyetlen hibája volt h frissitettem a telefont most meg csak downgrade lehet szoval várok...
viszont ADW-t használok átlag marad 340-360 szabad ram.
a kérdés a következö: töltöröl leveszem a telefon 100%-al megyek dolgozni csak készenlétben van a telo nem hivok semmi csak a zsebben van...4 ora mulva sms és email csekk majd vissza zsebbe.mire végzek összesen kb 8-9 ora miután lehuztam a töltöröl kb 25% minusz az akksibol ez normális vagy csak én érzem ugy h sokat fogyaszt ugy a telefonom kb 8 ora alatt h csak készenlét???
HTC Desire HD :)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

tegeske írta:Desire HD-ban 8 megapixeles kamera van dual LED-del, Galaxy S-ben nincs LED és 5 mp.
Azért kezdenek leszokni a LED-es villanóról, mert fél méteren belül használhatatlanul túlvilágít mindent, 2-2,5 méteren túl meg már nem nagyon van hatása.
A fennmaradó 2-2,5 méteres sávban nagyon sokat segít, de jön a probléma, hogy szinte mindenki automata WB-vel használja a fényképezőgép-részt, ilyenkor a készülék a környezeti fényhez állítja a fehérbalanszot, a LED-ek pedig ahhoz képest erőteljesen kékes fényt adnak ki. Így lesz szinte minden LED-villanóval készült kép erősen kékes elszíneződésű, a természetes színeket mindenben nélkülöző fotó.
A 8 MP valóban több, mint az 5, de a megapixelszám nem feltétlenül áll arányban a képminőség-változással, a DHD többlete akkor jön elő, ha A4es méret (vagy afelett) kell nyomtatást csinálni, egyébként nem igazán látszanak jobbnak a képek.

A DHD nagyobb méretű kijelzővel rendelkezik, ezáltal vitathatatlanul jobban használható, mint az SGS SAMOLED-je, de ott van mindjárt a gond is, a lényegesen kisebb teljesítményű akkumulátor.

Azonos ár esetén talán lehet jobb választás a DHD, de ~30e árkülönbséget nem ér meg.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
energiezolee
1. szint
1. szint

sotti5800 írta:Hy All
ismét van kérdésem...rootra nem szántam rá magam mivel magyarországi látogatásom egyetlen hibája volt h frissitettem a telefont most meg csak downgrade lehet szoval várok...
a kérdés a következö: töltöröl leveszem a telefon 100%-al megyek dolgozni csak készenlétben van a telo nem hivok semmi csak a zsebben van...4 ora mulva sms és email csekk majd vissza zsebbe.mire végzek összesen kb 8-9 ora miután lehuztam a töltöröl kb 25% minusz az akksibol ez normális vagy csak én érzem ugy h sokat fogyaszt ugy a telefonom kb 8 ora alatt h csak készenlét???
Szia
Igen sajna ez normális,nálam is atom gyorsan merül :(
UI.:Sztem érdemes egy moddolt sw-t rárakni...

Nincs valakinek infója,hogy mikor jelenik meg a magyar hang a hangvezérléshez???
Jó angolul is ,de jobb lenne a Magyar :)

energiezolee@gmail.com
atesszan
2. szint
2. szint

energiezolee írta: Nincs valakinek infója,hogy mikor jelenik meg a magyar hang a hangvezérléshez???
Jó angolul is ,de jobb lenne a Magyar :)
Szerintem soha nem lesz magyarul. :no:
energiezolee
1. szint
1. szint

Szerintem lesz.....
Reménykedem :)

energiezolee@gmail.com
Lobi
Újonc
Újonc
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Lobi »

sotti5800 írta:Hy All
Üdv!

Nekem 12 óra alatt fogyott el 25%.
Volt benne 4 hívás 3-4 percesek, kettő e-mail fiók szinkronizál fél óránként, 10 levelem volt ezalatt, megnéztem mindet, gmail push, volt egy rakás fórumértesítő benne, kb. fél óra internet, 5 perc IGO , két óránként időjárás és hírek frissítés, és állandóan 3G-n van a készülék.
Főzött rommal, és a legfrissebb radioval.
Lobi

PDA:HTC ONE X
Válasz küldése

Vissza: “HTC”