HTC Desire HD (Root stb leírás az első oldalon)

HTC márkájú készülékek témái
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: moco »

tegeske írta:Nah neeeee :( Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan le fogom cserélni :D De EZT úgyis meg fogom venni :D 5 + 8 Megapixel, 1,2 Ghz-s dualcore-os proci :P Nyami :) Remélem, azért a hangszóróból is sztereó lesz végre... Jah, és ne 1230-as akksit már... 1500-1800-asat minimum :P

Egy kis LINK a dualcore-os procik előnyeiről :)
tegeske, mostmár megpofozlak. mi lesz az LG-vel akkor? :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
atesszan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE X
Has thanked: 0
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: atesszan »

Titana írta:Sziasztok,lenne egy kérdésem: A beautiful widgets működik ezen a készüléken,vagy egyéb más időjárási progi?Tudom-tudom,hogy ami ezen van az is tök jó,de azért érdekelne.Előre is köszke a válaszokat.van rajta másodlagos kamera,mert nem teláltam erre vonatkozó írást,vagy nagyon figyelmetlenül néztem utána?
A beautiful widgets működik, miért is ne működne? Bármilyen home felületet rá lehet rakni és bármilyen időjárás progit. Csak egy kamera van benne!
Maxentius
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Maxentius »

tegeske írta:Nah neeeee :( Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan le fogom cserélni :D De EZT úgyis meg fogom venni :D 5 + 8 Megapixel, 1,2 Ghz-s dualcore-os proci :P Nyami :) Remélem, azért a hangszóróból is sztereó lesz végre... Jah, és ne 1230-as akksit már... 1500-1800-asat minimum :P

1800-as akksi! Remélem igaz lesz! Részletek itt. :)
Samsung Galaxy S4 | stock | Android 4.2.2
Titana
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy NOTE N7000XXKK5
Nem:
Has thanked: 15 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Titana »

Sziasztok,Nektek köszönhetően annyira rákattantam erre a telóra,hogy a héten,ha minden összejön megveszem.Amúgy is nézegettem már vagy két hónappal ezelött,de akkor még nem döntöttem,hogy melyik teló lesz a következő áldozatt.Gyözött a :king: Tisztára bevagyok zsongva,hogy mikor tapizhatom már össze-vissza. :lol3:
Titana
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy NOTE N7000XXKK5
Nem:
Has thanked: 15 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Titana »

Hali.Szerintetek magyar garist vagy eu garist érdemes venni?Bocsi a hülye kérdésért.Előre is köszke a választ.
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

Titana írta:Hali.Szerintetek magyar garist vagy eu garist érdemes venni?Bocsi a hülye kérdésért.Előre is köszke a választ.
Ezt meg se kellet volna kérdezni, egyértelmű, hogy hivatalos garival vegyél egy ilyen drága telót ;)
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Sic Gloria Transit Mundi...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
KikiBa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S

Hozzászólás Szerző: KikiBa »

Sziasztok!
A 2.2.1-re telenornál vett telefonnál lehetséges, hogy nem tudok (még) frissíteni?
A telefon menüjében azt írja ki, hogy naprakész a firmware, pedig a 2.2-es van rajta.
Más:
Nektek milyen a hangminőség telefonálás közben?
Én nem igazán vagyok ezzel az előlapi hangszóróval (sem) megelégedve, pedig a hátsó hangszóró minőségébe már kezdenék beletörődni, ami szintén nagyon gyatra...

Köszi előre is...
KikiBa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S

Hozzászólás Szerző: KikiBa »

Sziasztok!

2 napja vagyok htc Desire HD tulaj, a telenornál sikerült megvenni, 2.2 es froyo van rajta, minden

gyári, nem nyúltam hozzá és 3 kérdésem lenne, hogy nálatok is megfigyelhetők-e az alábbi jelenségek.
Megköszönném, ha megírnátok.
Egyébként volt galaxy S-em és most iphone 4-ről álltam át a Desire HD-re.
Le kell szögeznem, hogy eléggé betegen észreveszek minden apróságot amúgy sajnos :)

1.
Érintőkijelző ritkán (na jó, nagyon ritkán) nem reagál de a második tapintásra utána már azonnal.
Nehéz ezt leírni, tehát nagyon ritkán folyamatos használat közben úgymond egy érintést mintha kihagyna.
Pl. Angry birds játék közben amikor kilövök egy olyan madarat, amiből 3 lesz, ha rákattintok repülés

közben :), akkor emiatt nem mindig sikerül. De természetesen menüben is megfigyeltem ezt, hangsúlyozom

nagyon ritkán.
Iphone 4 nél ilyesmit nem tapasztaltam, Galaxy s-nél lehet, hogy volt ilyen de csk mintha rémlene...

2.
A hátlapi hanszóró minősége kritikán aluli sajnos. Csak magas hangot ad, idegesítően szól szvsz.
Valamint megfigyeltem, hogy ha bármilyen hangot meg akar éppen szólaltatni a telefon, akkor lehet

hallani előtte, hogy úgymond bekapcsolja a hangszórót, ha odateszed a füledet a hangszóróhoz. Halk

sistergés hallatszik, de csak úgy hallani, ha odateszed a füled...
Nálatok is megfigyelhetőek ezek?

3.
Az előlapi hangszóróval sem vagyok megelégedve sajnos, konkrétan a beszélgetés közbeni hangminőséggel.
Szintén magas hangon hallom a partnert (mondjuk ez szubjektív) valamint megfigyeltem beszélgetés közben,

hogy időnként, nagyon ritkán úgymond kicsit szakadozik, pattog a hang. Ezt is elég nehéz így leírni...

Természetesen ezek mind nagyon apró dolgok, lehet más észre sem veszi, csak érdekel, hogy nálatok is

vannak-e esetleg ilyen jellegű észrevételek.

Nagyon köszi előre is ha megírnátok ezeket nekem.

Üdv.
sotti5800
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire HD

Hozzászólás Szerző: sotti5800 »

a hangszorókat mindenki szidja sztem, de ami nagyon érdekes az az számomra h miért tud ugy üvölteni a boothang amikor bekapcsolod a telefont,de a csengöhang stb nagyon halk ...
a kijelzö érintése nekem mindig ok azzal nincs baj
HTC Desire HD :)
Válasz küldése

Vissza: “HTC”