Megvettem a kicsikét!

Kérdezném is rögtön, hogy a Rootolást meg lehet csinálni a Froyo-n is? Vagy ahhoz várni kell valami újabb megoldásra?
Hol tudtad megvenni? Sehol sem találtam ma, egy nagykerben sem.snecii írta:Sziasztok!
Megvettem a kicsikét!
Kérdezném is rögtön, hogy a Rootolást meg lehet csinálni a Froyo-n is? Vagy ahhoz várni kell valami újabb megoldásra?
Hát nekem a Sygic 10 van fenn Desire-n teljes EU térképpel, és nagyon elégedett vagyok velesnecii írta:Előfizusan lett véve előző hóban, én használtan vettem és a gazdája rakhatta rá valsz......... Szerintem 75 öt megért így
A navigácót ki hogyan oldotta meg? Én leszedtem a Motonav-ot de a root nélkül nem tudom rátolni az Igo meg csak kicsiben megy.... Mit lehet tenni?
Nem lehet a Motonavból valami felbontás részt átmásolni az Igoba hogy fusson rendes képben? Olvastam valami ilyet de nem találok rá semmit :S
DETTO!Joeker_ írta:Megvan
Most még csak ismerkedés szintjén vagyok. N97et cseréltem le.
Igo Motonav-ot tudod csak használni. Abból is a 800x480-as felbontásra átállított apk-t telepítsd.snecii írta:Az Igo-val kapcsolatban van valami változás? Fel lehet már rakni?
Én is azt használom, és meg vagyok vele elégedve. Fix GPS jelet 20 másodpercen belül mindig talált. Lakásban is legalább 6ot, és meg is tartotta. E tekintetben az N97 meg N95 8gb fényévekkel (meg még picit többel) le van maradva. Van pár dolog amit hiányolok a Nokiák után. Pl videórögzítési minőség kicsit darabos, fotókat sem készít annyira szépeket, ha netes alkalmazást nyitok, nem ajánl fel kapcsolódási lehetőségeket, előtte be kell kapcsolni vagy wifit vagy mobilnetet (Vagy csak még nem jutottam el eddig h beállítsam h felajánlja) Programot, amire esetleg szükségem van azt meg marketről leszedem és már megy is.delbarta írta:Igo Motonav-ot tudod csak használni. Abból is a 800x480-as felbontásra átállított apk-t telepítsd.snecii írta:Az Igo-val kapcsolatban van valami változás? Fel lehet már rakni?