Hát nem éppen erre a válaszra számítottam....NBK írta:Szerintem próbáld ki a HD2-t másik fülessel, biztos hogy jó lesz, az SE fülest meg dobjad el jó messzire.....
HTC HD2 - WP7, Android oprendszerrel (up. 2011-07-29 pén.)
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC HD2
- Nem: Nő
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: HTC HD2 - WP7, Android oprendszerrel (up. 2011-07-29 pén
Az igazság íze gyakran keserű.....Ladyani HTC írta:Hát nem éppen erre a válaszra számítottam....NBK írta:Szerintem próbáld ki a HD2-t másik fülessel, biztos hogy jó lesz, az SE fülest meg dobjad el jó messzire.....
-
- 3. szint
- Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
- Nem: Férfi
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 16 times
Hali ! sajnos nekem nincs ilyen telóm mert az sgs2 mellett döntöttem de előtte vagy egy hönapot gondolkoztam hogy hd2 vagy sgs2. nem is ez a lényeg :-) . a kérdésem az lenne hogy mi teszi lehetővé azt ebben a telefonban hogy több platformmal os-sel is tudjon boldogulni ? mi az extra ? mi van benne ami az újabbakban vagy màs telefonokban nincs ?én esküszöm csodálom ezt a telefont *_* kérek valakit hogy mondja el hogy miben más ez a teló mint a többi mert nagyon érdekel !
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban
/
Tabletek: Nexus 7 16gb 2012 + Nexus 7 16gb 2012

Megvan benne a hardver, jó nem kétmagos, de minden más pda-t a mai napig elver alsó hangon. Erre rájöttek az xda programozói és azt is belátták, hogy nagyon könnyű a bootloadere, megfelelő a kijelző mérete és felbontása, tehát a portolás könnyű rá. Kell ennél több? A világ egyik legjobban sikerült pda-ja még a mai napig is....jokerkiller írta:Hali ! sajnos nekem nincs ilyen telóm mert az sgs2 mellett döntöttem de előtte vagy egy hönapot gondolkoztam hogy hd2 vagy sgs2. nem is ez a lényeg :-) . a kérdésem az lenne hogy mi teszi lehetővé azt ebben a telefonban hogy több platformmal os-sel is tudjon boldogulni ? mi az extra ? mi van benne ami az újabbakban vagy màs telefonokban nincs ?én esküszöm csodálom ezt a telefont *_* kérek valakit hogy mondja el hogy miben más ez a teló mint a többi mert nagyon érdekel !
-
- 3. szint
- Készüléktípus: O+O64Gb+Nethunter
- Nem: Férfi
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 16 times
Szóval a bootloader a titka a masinának ! hát remélem majd egyszer nekem is beesik egy ilyen. és szerintem is ez a világ legjobb PDA-ja egészen addig amíg valami erősebb hardwerű telóval meg nem csinálják ugyanezt. köszönöm szépen a válaszod ! ;-)NBK írta:Megvan benne a hardver, jó nem kétmagos, de minden más pda-t a mai napig elver alsó hangon. Erre rájöttek az xda programozói és azt is belátták, hogy nagyon könnyű a bootloadere, megfelelő a kijelző mérete és felbontása, tehát a portolás könnyű rá. Kell ennél több? A világ egyik legjobban sikerült pda-ja még a mai napig is....jokerkiller írta:Hali ! sajnos nekem nincs ilyen telóm mert az sgs2 mellett döntöttem de előtte vagy egy hönapot gondolkoztam hogy hd2 vagy sgs2. nem is ez a lényeg :-) . a kérdésem az lenne hogy mi teszi lehetővé azt ebben a telefonban hogy több platformmal os-sel is tudjon boldogulni ? mi az extra ? mi van benne ami az újabbakban vagy màs telefonokban nincs ?én esküszöm csodálom ezt a telefont *_* kérek valakit hogy mondja el hogy miben más ez a teló mint a többi mert nagyon érdekel !
Telefonok: Oneplus One 64gb :-) & Nokia n900 & xperia mini & samsung omnia 2 & xperia x8ak /legtöbb darabokban
/

Az irónia a gyenge elme menedéke! Ha azt gondolod, hogy az a sípolás a készülék hibájából ered, kár is volt ilyen készüléket venned. A sys.txt fájlba írd be ezt:Lasi007 írta:Engedjétek meg, hogy megköszönjem a sok segítő kész hasznos választ !
Valóban sokat segített a döntésben, most már tudom, hogy elakarom adni, kiábrándultam belőle !
[device]
type="ALIAS_TOUCH HD"
sdcard_dsk_num=7
A sípolás meg fog szünni!
Az android alatt is van magyar Igo8!
Nem minősítettelek, hiszen nem irtam rólad semmit, mindössze közöltem egy tényt, hol láttál te olyant, hogy én gyenge elmélyűnek tituláltalak?Lasi007 írta:Az irónia a gyenge elme menedéke!
Ilyen jelzőt kár beillesztened, főként, ha kapkodva részleges választ adsz, főként nem az utolsó témára reagálva !
Ha eddig nem voltál hajlandó reagálni,most ne minősíts, elvégre téged is minősít ! Senki nem álította, hogy android alatt nincs magyar igo8 !
Én ezt az irásodat értelmeztem rosszúl akkor:
Biztos ez az év tévesztése amit elkövettem, de értelmetlen mondatot nehéz is értelmezni.Tettem fel androidot, de nem nincs rajta magyar. Azt is csak magyarul tudnám elképzelni. Nem tudom hogyan lehet magyar. Ha esetleg valahol levan írva a fórumban, akkor elnézést az ismétlés igényéért, de mostanában idő hijában szenvedek.
A legtöbb android build tudja a magyar nyelvet, legyen az gyári vagy főzött rom. Időhiánnyal meg kár takargatni a lustaságot, kb. 1 perc alatt meg lehet találni a megoldást a nem magyar androidra és Igo8-ra is.
1 perce meg mindenkinek van.
Legözelebb meg ha moderálom egy hozzászólásodat, kérlek ne írd be újra, köszönöm.