után kezdd!atesszan írta:Engedelmeddel, megtanulhatnál már végre idézni!![]()
A saját szövegedet az utolsó

Idézni tudok, de csak azt akartam idézni amit te írtál és valószínűleg kitöröltem az első quote t a többi szöveggel együtt :S
Bocsi.
után kezdd!atesszan írta:Engedelmeddel, megtanulhatnál már végre idézni!![]()
A saját szövegedet az utolsó
Ó, hát persze az a fránya oldal a hibás!rezer írta:Arról már nem tehetek, hogy az oldal rosszul értelmezte az idézni kívánt szöveget...
A legutolsó frissítéssel megoldották ezt. Szóval nem melegszik jobban, mint más ugyanilyen hardverű telefon.kalmitibi írta:Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán. Egy-két helyen írtak a melegedéséről. Tapasztalatotok?
Ha nem a javított wifi antennával felszerelt alaplap van benne, akkor előjön a probléma, csak idő kérdése. Garanciában cserélik az alaplapot.CrazyShadow írta:vásárláskor a kijelzőjre ugyelj hogy ne legyen pixelhibás, és hogy ne legyen sárgás az kijelzö szélein, valamint némely model wi-fi hibás...a wi-fi illesztési gondok miatt szokott szakadozni,de ez otthonilag is orvosolható ha nincs gari...
Én nagyon meg vagyok elégedve a kicsikével,semmi gondom nincs vele...
Annál is inkább, mert ennek a világon semmi köze a módosított szoftverekhez. A HTC által elismert problémáról van szó!CrazyShadow írta:...nekem nincs garancia,mert Unlocked+custom rom
...ha netalán elöjön könnyen meg lehet csinálni
De azért nem volt szép a HTC-töl