HTC Sensation, XE, kiszivárgott gyári ICS rom (up 12.01.08.)

HTC márkájú készülékek témái
atee1986
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Sensation
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: HTC Sensation, XE, kiszivárgott gyári ICS rom (up 12.01.

Hozzászólás Szerző: atee1986 »

Most reggel szólt a telefon,hogy lehet frissíteni ICS-re! \o/
Meló után első dolgom lesz feltenni.
atee1986
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: atee1986 »

atee1986 írta:Most reggel szólt a telefon,hogy lehet frissíteni ICS-re! \o/
Meló után első dolgom lesz feltenni.
Máris kellene egy kis segítség.
Az ICS felrakása óta nem megy a mobilnetem,nem csatlakozik rá. Esetleg valakinek ötlet? APN switch és egyéb nincs felrakva.

Illetve a másik. Hogy tudnám a legegyszerűbben úgymond leformázni az sd kártyát,hogy az androidhoz tartozó holmik megmaradjanak? Vagy azokat valahogy vissza lehet állítani? Mert már elég sok felesleges dolog maradhatott a kártyán ami fogja a helyet,viszont én nem látom,stb..

Köszönöm előre is a válaszokat!
sveczo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung galaxy s3
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sveczo »

Helló mindenkinek! Nekem is az lenne a gondom h frissítettem ICS-re és nem megy a mobilnet :hmm2: De még állítási lehetőséget sem találok ahol esetleg kézzel meg lehetne adni a hozzáférési pontot. Előre is köszi a segítséget! Remélem valami egyszerű a megoldás amire ne gondoltam.
sveczo
1. szint
1. szint

Na rájöttem mi volt a baj a mobilnettel. :yes: És tényleg nagyon egyszerű volt. Beállítások-- Mobilhálózat és nem az on/off ra kell nyomni! Hanem a Mobilhálózat szövegre! És ott már be lehet állítani.
midmay
Újonc
Újonc
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: midmay »

Szaisztok!

A követkeyzőben kérnék segítséget: sima HTC Sensationra felraktam az XE ROM-ot, ami megy is szépen. Frissiteni akrta magát de az ujraindulás után megjelent egy fehér 3szög, és akis zöld droid. fél óra után is semmi. OK, akksi ki, ujraindul megy minden szépen... :taps2:

Ez így nem fog nekem jelezni hogy letölthetem az ICS-t...gondolom...Az első oldalon az ICS linkek nekem nem működnek. :no:

Segítsetek hogy honnan tudnám leszedni az ICS, s normálisan felrakni

ELőre is köszönöm!
NBK
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 2 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: NBK »

midmay írta:Szaisztok!

A követkeyzőben kérnék segítséget: sima HTC Sensationra felraktam az XE ROM-ot, ami megy is szépen. Frissiteni akrta magát de az ujraindulás után megjelent egy fehér 3szög, és akis zöld droid. fél óra után is semmi. OK, akksi ki, ujraindul megy minden szépen... :taps2:

Ez így nem fog nekem jelezni hogy letölthetem az ICS-t...gondolom...Az első oldalon az ICS linkek nekem nem működnek. :no:

Segítsetek hogy honnan tudnám leszedni az ICS, s normálisan felrakni

ELőre is köszönöm!
Szia

Gyári ics ruu telepítő ITT, de XE romra esélyes, hogy nem fog felmenni, előbb tegyél fel egy sima gyári romot
These users thanked the author NBK for the post:
Gluteus_Maximus (2012-08-22 szer. 08:50:45)
Rating: 2.63%
iPhone 13 Pro Max 1TB
Rom: IOS 16 beta 3
Apple watch S5 44mm
Rom: watchOS 9 beta 3
sveczo
1. szint
1. szint

Helló mindenkinek! Nekem olyan gondom lenne, hogy mióta frissítettem a telót ICS-re nem megy rendesen a bluetooth. Nem küld/fogad. Először csak elsőre nem sikerült, de másodjára igen. Azóta meg semmi. Hiába van párosítva, látható de így sem. Töröltem a párosítást akkor sem. Mi lehet vajon a gyűgje? Összességében tetszik az ICS! Ez viszont zavar. Ez egyedi problém vagy más is tapasztalt ilyet? Köszi a válaszokat! Szép napot!
NBK
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 2 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: NBK »

sveczo írta:Helló mindenkinek! Nekem olyan gondom lenne, hogy mióta frissítettem a telót ICS-re nem megy rendesen a bluetooth. Nem küld/fogad. Először csak elsőre nem sikerült, de másodjára igen. Azóta meg semmi. Hiába van párosítva, látható de így sem. Töröltem a párosítást akkor sem. Mi lehet vajon a gyűgje? Összességében tetszik az ICS! Ez viszont zavar. Ez egyedi problém vagy más is tapasztalt ilyet? Köszi a válaszokat! Szép napot!
Én is ICS-t használok, igaz főzöttet, nálam eddig nem volt gond a BT-vel.....
iPhone 13 Pro Max 1TB
Rom: IOS 16 beta 3
Apple watch S5 44mm
Rom: watchOS 9 beta 3
sonyericsson
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS3 4.1.2
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sonyericsson »

sveczo írta:Helló mindenkinek! Nekem olyan gondom lenne, hogy mióta frissítettem a telót ICS-re nem megy rendesen a bluetooth. Nem küld/fogad. Először csak elsőre nem sikerült, de másodjára igen. Azóta meg semmi. Hiába van párosítva, látható de így sem. Töröltem a párosítást akkor sem. Mi lehet vajon a gyűgje? Összességében tetszik az ICS! Ez viszont zavar. Ez egyedi problém vagy más is tapasztalt ilyet? Köszi a válaszokat! Szép napot!
Sziasztok.
Hasonló gondokkal küzdök mint az idézett kolléga... Húsvét körül jött meg az ICS. (HTC Sensation XE) Eleinte csak a mobilnet és wifi automatikus bekapcsolódása bosszantott.(ez itthon nem is probléma, de határon túli elfoglaltságokkor elég kellemetlen) Ezt hamar orvosolták, mert pár nap múlva újra volt elérhető frissítés. Azóta viszont a bluetooth rendetlenkedik! Headsetel kommunikál rendesen.
Telefonokkal viszont .... :( Megtalálja az elérhető eszközöket, párosítani is lehet velük. De ebben ki is merül a dolog... Csatlakozni más telefonhoz, vagy filet küldeni/fogadni nem lehet.
Valami orvoslást esetleg tud rá valaki? Nem főzött ROM ra gondolok.
Vagy várjam türelmesen,hogy tökéletesítsék az ICS-t... ?

További szép estét.

Üdv Sly
midmay
Újonc
Újonc
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: midmay »

Sziasztok!

Az első kérdésem az lenne hgy képet hogy lehet csatolni ide a kommentbe :eges: ? A kép amit a teló produkál fekete képernyő, fehér háromszögben narancs felkiáltójel, mellette kis zöld droidka. Órákon át is így van nem történik semmi. Csak ha kiveszem az akksit akkor tudom indítani a telefont. Abba a nagy hibába estem, hogy nem akar sehogy sem felmenni az ICS. AMi eddig történt:
A teló ugye HTC Sensation
Feltettem rá innen az XE ROM-ot ment is szépen, CWM, S-OFF, minden van ami kell az első oldalról
Fel akartam rakni az ICS-t de nem ment fel a főzött ROMra nyilván..
CWM-ből visszaállítottam a mentést ami a gyári ROM volt...NEM megy fel az ICS
Factory Reset....NEM megy fel az ICS
SD CArd format (minden módon, SD formaterrel, telóval...NEM megy fel az ICS

Az S-OFF van...nem tudom hogy kell, de most keresem hogy S-ON-ra állítsam..hátha az.

Előbbi hozzászólásban vol thogy az RUU-t elindítani úgy h a teló nincs a PC-re kötve, majd kinyerni a C:/ meghajtóról a .ZIP filét...ezzel teljes értékű lenne az ICS? Frissülne is?
UPDATE: nos ez sem megy...MODEL ID error-al kilép az RUU (RUU_PYRAMID_LE_ICS_35_S_HTC_Europe_3.32.401.105_R_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_251961_signed.exe)

Itt tartok jelenleg.
Kérem segítségeteket hátha van valami jó megoldásotok!

FELMENT!! :taps1: :taps1: :taps1:
Super CID-et csináltam meg az itt található leírás szerint... : http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1192300
RUU-val ment fel a fenti exe-vel... gondolom az hivatalos...

ÚJRA ITT.. :smartass:
Komoly "baj" hál Istennek nincsen. Amikor Hangerő le és power gombbal indtva megnéztem, azt láttam, hogy a pda LOCKED, de továbbra is S-OFF-ot mutat. Ez így "jelent" vmi rendelleneset? Pl frissítéseket tudok installálni?
A mási kérdésem, hogy a fenti HIVATALOS? ICS-ben alapból az XE Beats audio van? :hmm2:
A pda "SIMA" HTC Sensation, ennek ellenére az ICS felrakása után HTC Sensation XE "maradt"....
MODEL NUMBER: HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e. Ez így normális úgy hogy "sima" Sensation "volt"?

Köszönöm!
Válasz küldése

Vissza: “HTC”