HTC Sensation, XE, kiszivárgott gyári ICS rom (up 12.01.08.)

HTC márkájú készülékek témái
kisspal
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220c
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: HTC Sensation, XE, kiszivárgott gyári ICS rom (up 12.01.

Hozzászólás Szerző: kisspal »

Igen nekem is gyakran előfordul ez a fehér háttér előtt htc logó és utána a betöltés. Jó lenne tudni miért. Jó féléves a telcsi vodás, de tulajdonképen független mert T-mobile-s kártyával is megy.
NBK

Hozzászólás Szerző: NBK »

kisspal írta:Igen nekem is gyakran előfordul ez a fehér háttér előtt htc logó és utána a betöltés. Jó lenne tudni miért. Jó féléves a telcsi vodás, de tulajdonképen független mert T-mobile-s kártyával is megy.
Milyen rom van fent?
ejiaksuc
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Htc sensation
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ejiaksuc »

Nagyon ritkán nekem is szokott ilyet csinálni.
Szerinem memória függő a folyamat, mert most a real racing 2 vel szoktam játszani, ha abból kilépek akkor
mindeg ezt csinálja, gondolom ha érzékeli, hogy valaminek több memó kell akkor leállitja
vagy valami hasonló.
atee1986
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Sensation
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: atee1986 »

Nekem gyári rom van fent (2.3.4) és általában a market látogatása után köszön rám a fehér hátteres HTC logó..
NBK

atee1986 írta:Nekem gyári rom van fent (2.3.4) és általában a market látogatása után köszön rám a fehér hátteres HTC logó..
Nem az android verzióra voltam kiváncsi, hanem a rom verzióra....
atee1986
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Sensation
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: atee1986 »

NBK írta:
atee1986 írta:Nekem gyári rom van fent (2.3.4) és általában a market látogatása után köszön rám a fehér hátteres HTC logó..
Ja,bocsi azt nem figyeltem.. 1.50.401.1
NBK

atee1986 írta:
NBK írta:
Ja,bocsi azt nem figyeltem.. 1.50.401.1
Értem, ezt a verziót én nem használtam, nálam az 1.73.401.4 van fent, itt sosem találkoztam hasonlóval, igaz, én sosem játszom meg ilyenek, viszont a market szokott futni, de ennek ellenére sem volt olyanom. Tedd fel ezt a romot és próbáld ki.
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

Valaki segíthetne, aki jobban otthon van a HTC-ben mint én mert már megbolondulok. Gyárilag S-on os a telefonom (HTC Incredible S, bocs de nem volt külön topik neki) és szeretném ha S-off –os lenne. HBoot verzióm 2.00.0000. Revolutionary program nem támogatja ezt a HBoot verziót csak az 1.09/1.13-mat. Gondoltam hát egye fene feloldom a bootloaderét a HTC hivatalos oldalán ami sikerült is. Fent ki is írja hogy UNLOCKED de az alatta lévő sorban még mindig ott figyel hogy S-ON. Így nem tudok telepíteni Clockworkmodot , rootolni sem tudom, főzött romot sem tudok rátenni. Olvasgattam xda-n , megpróbáltam sok mindent (http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1373697)-ezzel próbálkoztam leginkább de nem jött össze) szóval ez nekem egyedül nem fog menni, kérem aki tud az segítsen! Kösz előre is!
NBK
Moderátor
Moderátor
Has thanked: 2 times
Been thanked: 24 times

qpica írta:Valaki segíthetne, aki jobban otthon van a HTC-ben mint én mert már megbolondulok. Gyárilag S-on os a telefonom (HTC Incredible S, bocs de nem volt külön topik neki) és szeretném ha S-off –os lenne. HBoot verzióm 2.00.0000. Revolutionary program nem támogatja ezt a HBoot verziót csak az 1.09/1.13-mat. Gondoltam hát egye fene feloldom a bootloaderét a HTC hivatalos oldalán ami sikerült is. Fent ki is írja hogy UNLOCKED de az alatta lévő sorban még mindig ott figyel hogy S-ON. Így nem tudok telepíteni Clockworkmodot , rootolni sem tudom, főzött romot sem tudok rátenni. Olvasgattam xda-n , megpróbáltam sok mindent (http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1373697)-ezzel próbálkoztam leginkább de nem jött össze) szóval ez nekem egyedül nem fog menni, kérem aki tud az segítsen! Kösz előre is!
Az hogy unlocked, még nem azt jelenti, hogy S-off, az 2 különböző dolog, az unlocked résszel annyit értél el, hogy több parancsot futtathatsz az adb-vel tehát mélyebben hozzáférsz a telóhoz, de az nem S-Off.

Azért nem sikerült az s-off, mert nem downgrade-elted a hboot-ot, az xda oldalon amit belinkeltél világosan le van írva, hogy azt meg kell csinálni, ott van hozzá a program is.(IncS main version downgrade toolkit v2.1.)

Ha pontosan követed az ott leírtakat mennie kell....
These users thanked the author NBK for the post:
qpica (2012-02-03 pén. 15:04:37)
Rating: 2.63%
iPhone 13 Pro Max 1TB
Rom: IOS 16 beta 3
Apple watch S5 44mm
Rom: watchOS 9 beta 3
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

Értem köszönöm eddig nem voltam tisztában ezzel sem. Mivel az angol tudásom nagy részét a google fordítónak köszönhetem leírom hogy eddig mit csináltam nagyjából és megköszönném ha rávilágítanátok a hibára.
Letöltöttem a IncS main version downgrade toolkit v2.1 és aRUU used for downgrade-et. IncS toolkitbe kiválasztottam a 4-es pontot.
(1) temproot ur device using zergRush exploit (16 Nov)
(2) install Busybox (1.18.4)
(3) install SU files (binary: 3.0.3 and apk: 3.0.6)
(4) downgrade your main version to 2.00.000.0
(5) turn the SDcard in your phone into a goldcard
(ezek a lehetőségek vannak) Tesz fel különböző kérdéseket, rootolja-e stb yes-t nyomtam az összesre a végén Hboot fastboot mode-ba jutottam. Ekkor elindítottam a RUU_Vivo_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.30.405.1_Radio_20.2808.30.085AU_3805.06.03.03_M_release_199308_signed.exe fájt , nyomtam 2 nextet el is kezdett valamit csinálni de aztán kiírt egy hibakódot aminek pontosan nem emlékszem a szövegére de a Hboot verziómmal volt valami gondja, így kénytelen voltam rámenni az exit gombara és ugye a helyzetem maradt változatlan.
Válasz küldése

Vissza: “HTC”