HTC G1/T-Mobile G1/HTC Dream
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Re: HTC G1/T-Mobile G1/HTC Dream
SDUpdater: Itt van ezen a fórumon! Nekem fent volt a telón qrva jó belemegyek kiírja a legfrissebb Super D romokat és kiválasztod melyiket akarod leszedni sőt még előtte külön a rom changelogot is megtudod nézni! Szerintem Neked azért nincs, mert a cyanogent használod nem ezt a Super D -t..Én azt hiszem a swap 64 vagy 128 az ext 1024MB (ez tuti)és a többi maradt FAT32 cyanogen kell nekem is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára istnag 2010-11-05 pén. 11:54:22-kor.
-
- 4. szint

- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Terminal Emulatorban töröld a /data/dalvik-cache/ mappa tartalmát, majd egyből indítsd újra a telefont (ki se lépjs Terminalból, nyomd hosszan a kikapcs gombot). Ez felszabadít olyan 25-30MB helyet.istnag írta:Valaki homályosítson fel legyenszíves
Szóval cyanogen 6.0.0 DS rom van fent sd kártya particionálva minden oké vele, viszont telepítek egy két progit és az internal memóriám hirtelen 20 megával csökken néztem az applikációs menedszerben
amit tudtam mindent átraktam external mem.-re, de nem akar javulni a helyzetem ,mert még mindig hiányzik kb 15 mega most akkor ez hogy is van
Nem azért rootoltam, ogy ez ne történjem meg velem?
Köszi előre is mindenkinek!
Gondolkodom hogy hogy lehetne áttenni az SD kártyára, de még dolgozom rajta!
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- 4. szint
Kitöröltem,de nem jött be csak 1-2 mb szabadult fel, bár most kicsit elbizonytalanodtam a sok olvasás után szal, most akkor nekem kellene olyan alkalmazást látnom, hogy Apps2Sd ,mert ilyenem nincs a cyanogen settings/application alatt van a következő : Allow ...move to sd card -> ez bepipálva A másik pedig Applications install...->Itt az External -t választottam! Mégis 5 progit tettem fel, amelyiket nem alapból az sd card -re tette azt átmozgattam, de mégis az elején 50-55 megával indultam most van 31fonix232 írta:Terminal Emulatorban töröld a /data/dalvik-cache/ mappa tartalmát, majd egyből indítsd újra a telefont (ki se lépjs Terminalból, nyomd hosszan a kikapcs gombot). Ez felszabadít olyan 25-30MB helyet.istnag írta:Valaki homályosítson fel legyenszíves
Szóval cyanogen 6.0.0 DS rom van fent sd kártya particionálva minden oké vele, viszont telepítek egy két progit és az internal memóriám hirtelen 20 megával csökken néztem az applikációs menedszerben
amit tudtam mindent átraktam external mem.-re, de nem akar javulni a helyzetem ,mert még mindig hiányzik kb 15 mega most akkor ez hogy is van
Nem azért rootoltam, ogy ez ne történjem meg velem?
Köszi előre is mindenkinek!
Gondolkodom hogy hogy lehetne áttenni az SD kártyára, de még dolgozom rajta!

Fonix232: EZT láttad már ? Lehet, hogy nekem manuálisan kell átrakni a dalvik-cache -t?

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
HTC Dream telefonon DREAIMG.nbh filet telepítettem! Miután elindul a készülék felhozza, hogy hozzak létre Google Accountot, de mivel nem tudom netre rávenni a telefont( pedig a beletett kártyával van mobilnet!) igy nem tudok Google Accountot sem csinálni, meg a telefont sem tudom használni!
Segítsetek légyszi! Köszönöm!
HTC Dream telefonon DREAIMG.nbh filet telepítettem! Miután elindul a készülék felhozza, hogy hozzak létre Google Accountot, de mivel nem tudom netre rávenni a telefont( pedig a beletett kártyával van mobilnet!) igy nem tudok Google Accountot sem csinálni, meg a telefont sem tudom használni!
Segítsetek légyszi! Köszönöm!