Biztos nem hardware-es a probléma, ha a progival látja a holdakat! Próbálj ki másik navigációs progit Google Maps betájol? Egyébként a beállításokba ki van pipálva a GPS ?snorbi94 írta:Nem nagyon megy is sem . De ha az a program ami megmutatja hogy hol vannak a szatelitek megy rendesen es mutatja rendesen amit kell akkor ugye nem lehet hardweres baja ?
HTC Desire HD (Root stb leírás az első oldalon)
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S II KH3
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Re: HTC Desire HD
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
- snorbi94
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc Desire Hd
- Been thanked: 0
Igen latja , egyszerre 8-9-et (Pontosabban igy Fix 9/9).Az iranytu is megy es be is van kapcsolva a gps . Amikor elinditom a maps-et akkor betajol jo helyre, majd kiirja hogy data conection lost , gondolom azert mert kikapcsoltam a wifit . Amugy ha a telefont forgatom akkor az a kicsi kek nyil is forog , gondolom azert mert a holdaktol kapja jelet
- snorbi94
- 1. szint
Probalok feltelepiteni egy Ndrive-ot de sehogy sem akarja elfogadni a kodot, pedig mer vagy 50 szer probaltam
-
- 1. szint
- Készüléktípus: htc desire hd
- Has thanked: 0
sziasztok!
letöltöttem az anysoft keyboardot, meg a magyar nyelvet is hozzá, de sehogy sem akar működni...beállításoknál átállítottam, meg minden, de sehol semmi.
tudtok vmi trükköt h miért nem mehet?
meg még annyi h van vmi olyan program amivel lehet a a menüben(minden alkalmazás) mappákat csinálni vagy vhogy normálisan rendszerezni? próbáltam 1-2 ilyen organizert, de nem nagyon váltak be, elég gyenge volt mind1ik...
ja, és még annyi, hogy vmi pro task killert tud vki? többet is kipróbáltam, de azok sem váltak be :S
köszi!
letöltöttem az anysoft keyboardot, meg a magyar nyelvet is hozzá, de sehogy sem akar működni...beállításoknál átállítottam, meg minden, de sehol semmi.
tudtok vmi trükköt h miért nem mehet?
meg még annyi h van vmi olyan program amivel lehet a a menüben(minden alkalmazás) mappákat csinálni vagy vhogy normálisan rendszerezni? próbáltam 1-2 ilyen organizert, de nem nagyon váltak be, elég gyenge volt mind1ik...
ja, és még annyi, hogy vmi pro task killert tud vki? többet is kipróbáltam, de azok sem váltak be :S
köszi!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Ahol szeretnél gépelni szöveget, pl sms -nél ott nyomd hosszan a beviteli mezőt (ahová az sms-t gépeled) és ott válaszd a "beviteli mód" , ha angol a telód akkor az "input method" lehetőséget. Ekkor fel kell,hogy ajánlja az összes telepített billentyűzet programot
Azt hiszem adw ex -ben lehet létrehozni mappákat,de ezt nem mondom biztosra....
Taskkillereket meg hagyd a francba,csak saját magadat szívatod meg vele SZVSZ
- snorbi94
- 1. szint
Hali. Na sikerült elindítani a navigációs programot. Amúgy csak annyit csináltam hogy letoltottem a gps esentials nevű programot . Elinditottam, majd vártam egy keveset hogy kapjon holdakat, és majd bekapcsoltam az igot és kb egy 10 másodpercen belül el is indult.
-
- 1. szint
köszi!! így már mükszik a billentyűzet!istnag írta:Ahol szeretnél gépelni szöveget, pl sms -nél ott nyomd hosszan a beviteli mezőt (ahová az sms-t gépeled) és ott válaszd a "beviteli mód" , ha angol a telód akkor az "input method" lehetőséget. Ekkor fel kell,hogy ajánlja az összes telepített billentyűzet programot
pedig eddig mindenhol azt olvastam h ha android akkor vmi jó task killer az alap...
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S II KH3
- Been thanked: 7 times
A Taskkiller eléggé egy megosztó téma, van aki esküszik rá, van aki feleslegesnek tartja!istnag írta:Ahol szeretnél gépelni szöveget, pl sms -nél ott nyomd hosszan a beviteli mezőt (ahová az sms-t gépeled) és ott válaszd a "beviteli mód" , ha angol a telód akkor az "input method" lehetőséget. Ekkor fel kell,hogy ajánlja az összes telepített billentyűzet programot
Szerintem mindenképp praktikus, hisz van mikor eléggé leterhelik a RAM-ot a háttérben tartó programok. Nekem rengeteg androidos telefonom volt, és eddig a taskkiller mindig segtett, főleg X10-en és ZTE-n volt értelme, mert ezeknek kevés RAM-juk van. Olvastam a hétvégén egy cikket, ami arról szólt, hogy mennyire felesleges a taskmkiller, pedig anno Galaxy S-en annélkül ÉN használni sem tudtam volna, mert ott az a 170-180 Mb igencsak lement 60-70-rem s úgy nem valami fürge! Desire HD-n 350-430 Mb a szabad (ROM-tól függően)! Én mindenképp csak ajánlani tudom, akksi idő céljából is, gyorsaság céljából is, de mindenki döntse el saját maga
...Sharp GX10-SE T610-N.3650-6600-6680-N70-SE W800i-N73-N80-SE P990-N95-N82-N95 8GB-LGKU990-SE X1-5800-iPhone 3G-LGKM990-iPhone 3Gs-SE Satio-Samu Omnia II-Acer Liquid-HTC Desire-SE X10-Samsung Galaxy S-iPhone 4-ZTE blade- I love my Desire HD!
-
- 1. szint
értem. hát én inkább esküdnék rá, főleg h akárhányszor megnyitom, olyan programok futnak a háttérben amiket kb egyszer sem nyitottam meg(pl részvények) és az automatikus frissítésük is ki van kapcsolva...ez mitől lehet? te melyik task killert ajánlod?
telejsen gyári romom van, gondolom ez is problémás lehet ebben az esetben. ha rárakok vmi speckó romot, de esetleg vmi miatt megy a szervizbe, akkor nem vesztem el a garit? vagy vissza lehet rakni az gyárit?
köszi!
telejsen gyári romom van, gondolom ez is problémás lehet ebben az esetben. ha rárakok vmi speckó romot, de esetleg vmi miatt megy a szervizbe, akkor nem vesztem el a garit? vagy vissza lehet rakni az gyárit?
köszi!