Mit a tokot? Az király.stunts666 írta:Megjött a nexus one gyári tokom. XD Nagyon zsír. Gondoltam megosztom veletek. XD

És valami kép róla?
Mit a tokot? Az király.stunts666 írta:Megjött a nexus one gyári tokom. XD Nagyon zsír. Gondoltam megosztom veletek. XD
A tok. XDdelbarta írta:Mit a tokot? Az király.stunts666 írta:Megjött a nexus one gyári tokom. XD Nagyon zsír. Gondoltam megosztom veletek. XDA postázási címem...
És valami kép róla?
Nem lenne szabad ilyennek lennie. Ez azért van, mert a Surface Dithering aktív. Ez a kis funkció elősegíti a Galériában a képek gyors betöltését, de mint láthatod, rontja a minőséget. Megoldás lehet a GMail címtárban hozzáadni a képet!Narayan írta:Üdv Hölgyek és Urak!
Az 5800-m mellé beszereztem egy Desire-t tegnap. Nagyon tetszik, bár ez az Android rendszer még elég idegen, szoknom kell.2005 óta Symbian-os vagyok. A kérdésem: természetes, h ha pl fogadok egy képet bluetooth-on, akkot tök homályos alapból, amikor megjelenik? Ha picit is rá zoom-olok a képre, rögtön éles lesz, és meg is tartja akkor is, ha visszaállítom eredeti méretre. De alapból homályos, tiszta pixel. És ami különösen zavaró, hogy ha beteszem a képet névhez, akkor amikor hív, szintén a homályos kép jelenik meg... Ez ilyen?
Ezt nem lehetne kikapcsolni valahogy? Nekem megfelelne a kicsit lassabb betöltés, és a mezei címtárban történő kép hozzáadás...fonix232 írta: Nem lenne szabad ilyennek lennie. Ez azért van, mert a Surface Dithering aktív.
Sajnos ha nem moddolt romod van, nem tudok rá lehetőséget :SNarayan írta:Ezt nem lehetne kikapcsolni valahogy? Nekem megfelelne a kicsit lassabb betöltés, és a mezei címtárban történő kép hozzáadás...fonix232 írta: Nem lenne szabad ilyennek lennie. Ez azért van, mert a Surface Dithering aktív.
fonix232 írta: Sajnos ha nem moddolt romod van, nem tudok rá lehetőséget :S