HTC Desire

HTC márkájú készülékek témái
TpS
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGN3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: HTC Desire

Hozzászólás Szerző: TpS »

Joeker_ írta:Azt hiszem N97et menesztem a háztól, mielőtt szétverem és talán ez méltó utód lesz
N97-ről váltottam Desire-ra. Ég és föld. Ha váltasz, utána élvezni fogod, mekkora a különbség a két vas és oprendszer között!
Joeker_
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Desire
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Joeker_ »

TpS írta:
Joeker_ írta:Azt hiszem N97et menesztem a háztól, mielőtt szétverem és talán ez méltó utód lesz
N97-ről váltottam Desire-ra. Ég és föld. Ha váltasz, utána élvezni fogod, mekkora a különbség a két vas és oprendszer között!
Eddig szigorúan Nokiás voltam. Egyszer volt egy Samsung Omniám de nem sikerült megbarátkozni vele. Itt egyedül az angol menü zavar 1 pöttyet, de hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, ha másban kárpótol.
TpS
1. szint
1. szint

Joeker_ írta: Eddig szigorúan Nokiás voltam. Egyszer volt egy Samsung Omniám de nem sikerült megbarátkozni vele. Itt egyedül az angol menü zavar 1 pöttyet, de hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, ha másban kárpótol.
Én is megrögzött nokiás voltam, de az android hiperszuper, a desire is az. Az angolom gyökér, de hamar kiismertem rajta magam, ez biztos, hogy nem fog gondot okozni. Nagyon logikus rendszer!
A 7 desktop nagyon hasznos, a desktopon futó widgetek meg zseniálisak. Nagyon jó zenelejátszók vannak (MortPlayer), a RocPlayer simán játszik avikat szaggatás nélkül, nem kell átméretezni.
A kapacitív kijelző meg összehasonlíthatatlan a rezisztívvel kezelési kényelem szempontjából. Ne habozz, vedd meg!
Joeker_
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Joeker_ »

TpS írta:
Joeker_ írta: Eddig szigorúan Nokiás voltam. Egyszer volt egy Samsung Omniám de nem sikerült megbarátkozni vele. Itt egyedül az angol menü zavar 1 pöttyet, de hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, ha másban kárpótol.
Én is megrögzött nokiás voltam, de az android hiperszuper, a desire is az. Az angolom gyökér, de hamar kiismertem rajta magam, ez biztos, hogy nem fog gondot okozni. Nagyon logikus rendszer!
A 7 desktop nagyon hasznos, a desktopon futó widgetek meg zseniálisak. Nagyon jó zenelejátszók vannak (MortPlayer), a RocPlayer simán játszik avikat szaggatás nélkül, nem kell átméretezni.
A kapacitív kijelző meg összehasonlíthatatlan a rezisztívvel kezelési kényelem szempontjából. Ne habozz, vedd meg!
Jövő héten kiderül mennyire leszek fizetőképes,aztán meg is rendelem sztem. GPS-el hogy állsz? Normálisan működik? Mert pl N97ről ugye ezt sem feltétlenül lehet elmondani:)
TpS
1. szint
1. szint

Joeker_ írta:Jövő héten kiderül mennyire leszek fizetőképes,aztán meg is rendelem sztem. GPS-el hogy állsz? Normálisan működik? Mert pl N97ről ugye ezt sem feltétlenül lehet elmondani:)
A Motonav és Sygic Mobile Map 10-et próbáltam, meg persze a Google Maps-et. Gyorsan fog műholdat, teljesen jól működik. A Google Maps nagy hátránya, hogy net kapcsolat kell hozzá, ami külföldi tartozkodás esetén elég húzós lehet árban. Amúgy nekem az N97-tel sem volt bajom ezen a téren, a Nokia Maps-szel, meg voltam elégedve.
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Nem: Férfi
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

TpS írta:
Joeker_ írta:Jövő héten kiderül mennyire leszek fizetőképes,aztán meg is rendelem sztem. GPS-el hogy állsz? Normálisan működik? Mert pl N97ről ugye ezt sem feltétlenül lehet elmondani:)
A Motonav és Sygic Mobile Map 10-et próbáltam, meg persze a Google Maps-et. Gyorsan fog műholdat, teljesen jól működik. A Google Maps nagy hátránya, hogy net kapcsolat kell hozzá, ami külföldi tartozkodás esetén elég húzós lehet árban. Amúgy nekem az N97-tel sem volt bajom ezen a téren, a Nokia Maps-szel, meg voltam elégedve.
Működik a Copilot Live -is. Itt a fórumon megtalálható.
Huawei MATE 9 Android 7
TpS
1. szint
1. szint

reddoors írta:Működik a Copilot Live -is. Itt a fórumon megtalálható.
Köszi az infót, nagyon igényes és jól használható ez a program!
TpS
1. szint
1. szint

A RockPlayer-nek kijött a teljes verziója. http://rockplayer.freecoder.org/index_en.html
TpS
1. szint
1. szint

Akit érdekel, tölthető a (OTA) Froyo!
csokee
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: csokee »

Hello :) holnap keszulok venni egy HTC Desire -ot amiben meg csak a 2.1 es szoftver van...asszem kartyafuggetlen lesz mert a Orange(sk) fuggetlen telefonokat arul.. annyi lenne a kerdesem hogy hogyam tudnam frissiteni a szoftvert? aa rootolastol picit felek de viszont nagyon zavarna ha nem tudnak az sd re telepiteni es ezaltal lassulna a telom..rem tudok segiteni (nem volt meg dolgom androiddal :S )
....
koszi :)
Válasz küldése

Vissza: “HTC”