Android telefonok csinosítása/ikonok cseréje
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Android telefonok csinosítása/ikonok cseréje
Hogyan tegyük szebbé telefonunk kinézetét? Van már egy csomó "jóféle" okosság rá, úgyhogy várjuk a hozzáértők ötleteit, fordításait, stb.
Aki tud a telefon típusához csinosító moddingot, feltétlenül jelölje meg a típust, hogy melyikre jó!
laci64 egyedi témája CSAK GS1-re: JVZ romhoz. Több infó és letöltés:
viewtopic.php?f=141&t=2839&p=316987#p316987
FIGYELEM! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! HA NETÁN VALAMI EL LETT TOLVA, AKKOR CSAK EGY ROMFRISSÍTÉS SEGÍT RAJTA!!
MINDEN ILYESFÉLE MÓDOSÍTÁS FELTÉTELE, HOGY A TELEFON ROOTOLVA LEGYEN.
Elsőnek talán a színes akksikijelzéssel kezdeném:
(CSAK GALAXY S-EN MŰKÖDIK)
NETKAPCSOLAT KELL HOZZÁ!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826870
Innen töltsük le az SGS Bat Icon Mod 2 - v1_1_1.apk fájlt (csak Galaxy S-en működik). Ide is feltöltöttem http://www.sendspace.com/file/rgm8yz
Másoljuk fel a telóra, telepítsük, lépjünk bele és válasszuk ki a verziónak megfelelő és ami nekünk tetszik akksi kijelző típust. (én a HTC Classic-ot választottam) Ha kiválasztottunk, rábökünk az apply-ra és a telefon újraindul.
De van még jópár, másféle felrakási mód is, erről itt lehet olvasgatni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419
Színes akksikijelző csere házilag:
viewtopic.php?p=226991#p226991
Színes akksikijelző csere főzőcskézve (online főzés-leírás) by BlackOps:
viewtopic.php?p=227016#p227016
Színes akksikijelző csere főzőcskézve:
viewtopic.php?p=244701#p244701
BOOTANIMÁCIÓK ÖSSZEGYŰJTVE:
viewtopic.php?p=240653#p240653
Redőny (status bar) modding - Galaxy S
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 45#p233445
Éééés itt van! Drága szutty lefordította nekünk az okosságot.
Font (betütípus) szerkesztés/készítés
Apk Manager 4.8 itt. Ez visszafordítja és szerkeszti a lent csatolt APK-t. Ez sokkal egyszerűbb mint amilyennek hangzik.
FontCreator 30 day trial itt. Ez egy windows progi. az 5-ös verziót kell használni, mert a 6-ossal nem lehet menteni a trial verzióban.
Szignózott Monoglyceride font itt. Valamiért a Mediafire .jpg-nek látja, de ha letöltöd, akkor.ttf lesz.
Monoglyceride APK letölt itt
Monoglyceride font szerkesztése FontCreatorral.
1. Monoglyceride.ttf megnyitása FontCreatorral.
2. nyisd meg a a .ttf-et amit használni akarsz.
3. Jegyzetelj a FontCreator jobb alsó részében, ha megvan a betűtípusod.
4. FontCreatorban kattints a Monoglyceride ablakra -> edit és itt válaszd "all" legfelül
5. Nyomj egy deletet és ez törölni fog mindent a Monoglyceride ablakban.
6. kattints az insertre >Glyphs (betűkép) az ablak tetején.
7. Írd be számmal hogy hány betűkép van a fontodban -> ok. Most egy csomó üres betűképet kell
látnod a Monoglyceride ablakban.
8. most válts vissza a te fontodra és edit->select all
9. katt edit->copy
10. A Monoglyceride ablakban edit-> select all... és utána edit->paste special...
11. Feljön a Past Special ablak. Az Item alatt mindent jelölj be [x] utána válaszd az "Add Mappings"
ot a mapping részen és nyomj egy ok-ot.
12. zárt be a font window-ot a FontCreatorban
13. katt file->save as, nevezd át a Monoglyceride.ttf-ot amire akarod.
Ezzel van egy szignózott fontod.
Betű kicsinyités, ha túl nagy lenne.
Miután a fontedirban megvolt a Paste special, minden betűképnek ki kell lennie jelölve.
Utána tools->glyph transfer. Ha megvan utána "selected"-re nyomsz, az Available Features-nél
"expand the Outlines tree (kiterjeszted az vonalakat). Válaszd a scale-t -> két lehetőség Outlines-Scale
Válassz egy értéket (amit gondolsz) és nyomj egy ok-ot. Mentsd el és kész.
Ha hiányzik egy pár speckó karakter.
1. Font Creatorban nyisd meg a két fontodat.
2. Az új fontban válaszd "select all".
3. katt edit->copy
4. válts át monoglyceride fontra (vagy amit használsz alap fontként a szerkesztéshez) itt is jelölj
ki minden betűképet (glyph)
5. edit->paste special, mind a négy elemet kiválaszt -> "Overrule Same Mappings"
6. nyomj egy ok-ot és mentsd el az új betűidet.
APK szerkesztése Apk Manager 4.8-al
1 monoglyceride.apk letöltése link megint
2 másold az apk-t a "place-apk-here-for-modding" mappába az Apk_Manager_4.8 könyvtáron belül.
3 script.bat futtatása és a 9-es opció választása
4 megnyitás explorereben Apk_Manager_4.8\out\assets\fonts
5 cseréld ki a monoglyceride.apk fontot a .ttf-el amit FontCreatorban készítettél.
6 Szerkeszd az összes XML, yml and smali fájlt, hogy benne legyen a fontod neve vagy a font.ttf
Csak cseréld ki a monoglyceride-t ezekben a fájlokban és könyvtárakban a saját fontod nevével.
Figyelni kell a kis és nagybetűkre is.
7 Át kell nevezni az utolsó könyvtárt a smali könyvtárfában monoglyceride-ről a saját fontod nevére
8 szerkeszd az icon.png-t a drawable könyvtárban, vagy cseréld ki egy sajátra.
9 Compile apk - option 11 (összerakás)
10 Sign apk option 12
11 Apk_Manager_4.8\place-apk-here-for-modding könyvtárban van az újracsomagolt-szignózott apk
az eredeti monoglyceride apk.-val együtt. Nevezd át az új signed.apk-t
12 apk installálása a telón
(Glyph=betűkép)
És innen lehet betűtípust válogatni: http://www.abstractfonts.com/category/6/Handwriting
Betűtípusok
viewtopic.php?p=210453#p210453
viewtopic.php?f=141&t=2839&p=352972#p352972
Font ikonok készítése online és könnyen.
http://www.yeldnats.com/fonticons/fonticons.php
Samsung Galaxy S II módosított, 3D-s tárcsázó XWJ7 romra
Aki tud a telefon típusához csinosító moddingot, feltétlenül jelölje meg a típust, hogy melyikre jó!
laci64 egyedi témája CSAK GS1-re: JVZ romhoz. Több infó és letöltés:
viewtopic.php?f=141&t=2839&p=316987#p316987
FIGYELEM! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! HA NETÁN VALAMI EL LETT TOLVA, AKKOR CSAK EGY ROMFRISSÍTÉS SEGÍT RAJTA!!
MINDEN ILYESFÉLE MÓDOSÍTÁS FELTÉTELE, HOGY A TELEFON ROOTOLVA LEGYEN.
Elsőnek talán a színes akksikijelzéssel kezdeném:
(CSAK GALAXY S-EN MŰKÖDIK)
NETKAPCSOLAT KELL HOZZÁ!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826870
Innen töltsük le az SGS Bat Icon Mod 2 - v1_1_1.apk fájlt (csak Galaxy S-en működik). Ide is feltöltöttem http://www.sendspace.com/file/rgm8yz
Másoljuk fel a telóra, telepítsük, lépjünk bele és válasszuk ki a verziónak megfelelő és ami nekünk tetszik akksi kijelző típust. (én a HTC Classic-ot választottam) Ha kiválasztottunk, rábökünk az apply-ra és a telefon újraindul.
De van még jópár, másféle felrakási mód is, erről itt lehet olvasgatni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419
Színes akksikijelző csere házilag:
viewtopic.php?p=226991#p226991
Színes akksikijelző csere főzőcskézve (online főzés-leírás) by BlackOps:
viewtopic.php?p=227016#p227016
Színes akksikijelző csere főzőcskézve:
viewtopic.php?p=244701#p244701
BOOTANIMÁCIÓK ÖSSZEGYŰJTVE:
viewtopic.php?p=240653#p240653
Redőny (status bar) modding - Galaxy S
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 45#p233445
Éééés itt van! Drága szutty lefordította nekünk az okosságot.
Font (betütípus) szerkesztés/készítés
Apk Manager 4.8 itt. Ez visszafordítja és szerkeszti a lent csatolt APK-t. Ez sokkal egyszerűbb mint amilyennek hangzik.
FontCreator 30 day trial itt. Ez egy windows progi. az 5-ös verziót kell használni, mert a 6-ossal nem lehet menteni a trial verzióban.
Szignózott Monoglyceride font itt. Valamiért a Mediafire .jpg-nek látja, de ha letöltöd, akkor.ttf lesz.
Monoglyceride APK letölt itt
Monoglyceride font szerkesztése FontCreatorral.
1. Monoglyceride.ttf megnyitása FontCreatorral.
2. nyisd meg a a .ttf-et amit használni akarsz.
3. Jegyzetelj a FontCreator jobb alsó részében, ha megvan a betűtípusod.
4. FontCreatorban kattints a Monoglyceride ablakra -> edit és itt válaszd "all" legfelül
5. Nyomj egy deletet és ez törölni fog mindent a Monoglyceride ablakban.
6. kattints az insertre >Glyphs (betűkép) az ablak tetején.
7. Írd be számmal hogy hány betűkép van a fontodban -> ok. Most egy csomó üres betűképet kell
látnod a Monoglyceride ablakban.
8. most válts vissza a te fontodra és edit->select all
9. katt edit->copy
10. A Monoglyceride ablakban edit-> select all... és utána edit->paste special...
11. Feljön a Past Special ablak. Az Item alatt mindent jelölj be [x] utána válaszd az "Add Mappings"
ot a mapping részen és nyomj egy ok-ot.
12. zárt be a font window-ot a FontCreatorban
13. katt file->save as, nevezd át a Monoglyceride.ttf-ot amire akarod.
Ezzel van egy szignózott fontod.
Betű kicsinyités, ha túl nagy lenne.
Miután a fontedirban megvolt a Paste special, minden betűképnek ki kell lennie jelölve.
Utána tools->glyph transfer. Ha megvan utána "selected"-re nyomsz, az Available Features-nél
"expand the Outlines tree (kiterjeszted az vonalakat). Válaszd a scale-t -> két lehetőség Outlines-Scale
Válassz egy értéket (amit gondolsz) és nyomj egy ok-ot. Mentsd el és kész.
Ha hiányzik egy pár speckó karakter.
1. Font Creatorban nyisd meg a két fontodat.
2. Az új fontban válaszd "select all".
3. katt edit->copy
4. válts át monoglyceride fontra (vagy amit használsz alap fontként a szerkesztéshez) itt is jelölj
ki minden betűképet (glyph)
5. edit->paste special, mind a négy elemet kiválaszt -> "Overrule Same Mappings"
6. nyomj egy ok-ot és mentsd el az új betűidet.
APK szerkesztése Apk Manager 4.8-al
1 monoglyceride.apk letöltése link megint
2 másold az apk-t a "place-apk-here-for-modding" mappába az Apk_Manager_4.8 könyvtáron belül.
3 script.bat futtatása és a 9-es opció választása
4 megnyitás explorereben Apk_Manager_4.8\out\assets\fonts
5 cseréld ki a monoglyceride.apk fontot a .ttf-el amit FontCreatorban készítettél.
6 Szerkeszd az összes XML, yml and smali fájlt, hogy benne legyen a fontod neve vagy a font.ttf
Csak cseréld ki a monoglyceride-t ezekben a fájlokban és könyvtárakban a saját fontod nevével.
Figyelni kell a kis és nagybetűkre is.
7 Át kell nevezni az utolsó könyvtárt a smali könyvtárfában monoglyceride-ről a saját fontod nevére
8 szerkeszd az icon.png-t a drawable könyvtárban, vagy cseréld ki egy sajátra.
9 Compile apk - option 11 (összerakás)
10 Sign apk option 12
11 Apk_Manager_4.8\place-apk-here-for-modding könyvtárban van az újracsomagolt-szignózott apk
az eredeti monoglyceride apk.-val együtt. Nevezd át az új signed.apk-t
12 apk installálása a telón
(Glyph=betűkép)
És innen lehet betűtípust válogatni: http://www.abstractfonts.com/category/6/Handwriting
Betűtípusok
viewtopic.php?p=210453#p210453
viewtopic.php?f=141&t=2839&p=352972#p352972
Font ikonok készítése online és könnyen.
http://www.yeldnats.com/fonticons/fonticons.php
Samsung Galaxy S II módosított, 3D-s tárcsázó XWJ7 romra
- Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
Re: Android telefonok csinosítása
Egy másik csinosítás TouchWizGTG Launcher:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822523
GALAXY S-EN PRÓBÁLVA, NEM TUDOM, MEGY-E MÁS TÍPUSNÁL IS.
A főképernyőn a 4 ikon helyett 5-öt lehet betenni, átlátszóvá lett téve, a főképernyőt is el lehet fordítani, stb. Jó sok változás van benne.
Elmondom, én hogy csináltam.
Tehát a fenti linkről letöltöttem a TouchWizGTG_New_Dock_Colored_Icons_All_Variations.zip -et, kicsomagoltam, kaptam még 4 zippelt fájlt, nekem a TouchWizGTG_v1.1.1_New_Dock_Colored_Icons_16_Bit_Disabled_Landscape_Disabled.zip kellett. Kicsomagoltam. Kaptam egy TouchWiz30Launcher.apk fájlt.
Rootexplorerrel belementem a system/app-ba, megkerestem a TouchWiz30Launcher.apk fájlt (de előtte fönt ráböktem a Mount r/w-re) és átneveztem TouchWiz30Launcher.apk.bat-ra, utána a TouchWiz30Launcher.odex.apk-nál is ugyan ezt csináltam.
Fogtam a kicsomagolt TouchWiz30Launcher.apk fájlt és bemásoltam ugyan ide (system/app). Amikor megvolt a bemásolás, (ha kell, megint rá kell nyomni a Mount r/w-re) hosszan rányomni a bemásolt fájlra, felugrik az Options. Rányomni a Permissions-ra, ekkor kapunk egy ablakot. A pipákat ki kell venni, kivétel az maradjon, ami a képen van:
Ezzel már majdnem készen is vagyunk.
Nem árt újraindítani a telefont. Amikor újraindítottuk, felugik egy ablak, kényszerbezárás. Figyelmeztet, hogy a com.sec.android.app.twlauncer leáll. Állítsuk le. Menjünk be a beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-futó alkalmazások-ba, válasszuk ki a com.sec.android.app.twlauncer-t, nyomjunk rá a kényszerleállításra, utána az adatok törlésére. Ez sajnos a főképernyőn a beállításainkat, widgeteinket törli, tehát újra kell pakolni mindent, de fontos ezt megcsinálni, mert lehet olyan, hogy eltűnik a névjegyzék, üzenetek, tárcsázó ikon. Ha ezt megcsináljuk, akkor minden a helyén marad.
Ha a főképernyőt összecsippentjük, látjuk a 7 db főképernyőt, de egynél ott a home (házikó is), ezt tegyük a legelejére, mert így lesz az első lap, tényleg az első.
Ami még fontos:
Először a főképernyőnél csak 1 db ikont kapunk középen, az Apps ikont. Mellé tudjuk behúzni a többi négy, általunk kiválasztott alkalmazást. Szerkeszteni, törölni az alkalmazásoknál úgy tudunk, hogy rányomunk az apps-ra, bejutunk ugye az alkalmazásokhoz. Bal gomb, View type-ra nyomunk és kiválasztjuk a Customizable grid-et.
Azt hiszem nem hagytam ki semmit sem, MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGRE HASZNÁLJA, NEM VÁLLALOK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
Itt van, amit én használok:
TouchWiz30Launcher.apk
http://www.sendspace.com/file/f7ftco
Bele tudtok nézni total commanderrel. TouchWiz30Launcher/res/drawable-hdpi
Rá kell kattintani egy png-re és mind kicsomagol és futtat (a nézet pedig legyen miniatűrök) és itt láthatóak a benne lévő ikonok.
Akik segítségemre voltak: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2355.0
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822523
GALAXY S-EN PRÓBÁLVA, NEM TUDOM, MEGY-E MÁS TÍPUSNÁL IS.
A főképernyőn a 4 ikon helyett 5-öt lehet betenni, átlátszóvá lett téve, a főképernyőt is el lehet fordítani, stb. Jó sok változás van benne.
Elmondom, én hogy csináltam.
Tehát a fenti linkről letöltöttem a TouchWizGTG_New_Dock_Colored_Icons_All_Variations.zip -et, kicsomagoltam, kaptam még 4 zippelt fájlt, nekem a TouchWizGTG_v1.1.1_New_Dock_Colored_Icons_16_Bit_Disabled_Landscape_Disabled.zip kellett. Kicsomagoltam. Kaptam egy TouchWiz30Launcher.apk fájlt.
Rootexplorerrel belementem a system/app-ba, megkerestem a TouchWiz30Launcher.apk fájlt (de előtte fönt ráböktem a Mount r/w-re) és átneveztem TouchWiz30Launcher.apk.bat-ra, utána a TouchWiz30Launcher.odex.apk-nál is ugyan ezt csináltam.
Fogtam a kicsomagolt TouchWiz30Launcher.apk fájlt és bemásoltam ugyan ide (system/app). Amikor megvolt a bemásolás, (ha kell, megint rá kell nyomni a Mount r/w-re) hosszan rányomni a bemásolt fájlra, felugrik az Options. Rányomni a Permissions-ra, ekkor kapunk egy ablakot. A pipákat ki kell venni, kivétel az maradjon, ami a képen van:
Ezzel már majdnem készen is vagyunk.
Nem árt újraindítani a telefont. Amikor újraindítottuk, felugik egy ablak, kényszerbezárás. Figyelmeztet, hogy a com.sec.android.app.twlauncer leáll. Állítsuk le. Menjünk be a beállítások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-futó alkalmazások-ba, válasszuk ki a com.sec.android.app.twlauncer-t, nyomjunk rá a kényszerleállításra, utána az adatok törlésére. Ez sajnos a főképernyőn a beállításainkat, widgeteinket törli, tehát újra kell pakolni mindent, de fontos ezt megcsinálni, mert lehet olyan, hogy eltűnik a névjegyzék, üzenetek, tárcsázó ikon. Ha ezt megcsináljuk, akkor minden a helyén marad.
Ha a főképernyőt összecsippentjük, látjuk a 7 db főképernyőt, de egynél ott a home (házikó is), ezt tegyük a legelejére, mert így lesz az első lap, tényleg az első.
Ami még fontos:
Először a főképernyőnél csak 1 db ikont kapunk középen, az Apps ikont. Mellé tudjuk behúzni a többi négy, általunk kiválasztott alkalmazást. Szerkeszteni, törölni az alkalmazásoknál úgy tudunk, hogy rányomunk az apps-ra, bejutunk ugye az alkalmazásokhoz. Bal gomb, View type-ra nyomunk és kiválasztjuk a Customizable grid-et.
Azt hiszem nem hagytam ki semmit sem, MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGRE HASZNÁLJA, NEM VÁLLALOK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
Itt van, amit én használok:
TouchWiz30Launcher.apk
http://www.sendspace.com/file/f7ftco
Bele tudtok nézni total commanderrel. TouchWiz30Launcher/res/drawable-hdpi
Rá kell kattintani egy png-re és mind kicsomagol és futtat (a nézet pedig legyen miniatűrök) és itt láthatóak a benne lévő ikonok.
Akik segítségemre voltak: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2355.0
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
Re: Android telefonok csinosítása/ikonok cseréje
Ezt TouchWizGTG Launcher még tovább tudjuk saját szájízünk szerint csinosítani, a következő képpen. (GALAXY S-EN PRÓBÁLVA!)
Ugye a zip-ben kaptunk egy TouchWiz30Launcher.apk fájlt. Ezt megnyitjuk pc-n, total commanderrel. Itt kiválasztjuk a RES-\drawable-hdpi fájt, belelépünk. Itt cserélhetjük ki azokat az ikonokat, amik nekünk nem tetszik. Figyelni kell arra, hogy a név és a kiterjesztés ugyan olyan legyen, mint ami az eredeti!! Ez fontos!
Tehát fogjuk, belehúzzuk a módosítani kívánt .png fájt és kész. A folyamat ugyan az, mint az alap verziónál, tehát ugyan úgy kell bemásolni, pipákat kivenni, stb, mint ahogy feljebb le lett írva.
Én pl. ezt cseréltem ki (többek között): erre CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Ugye a zip-ben kaptunk egy TouchWiz30Launcher.apk fájlt. Ezt megnyitjuk pc-n, total commanderrel. Itt kiválasztjuk a RES-\drawable-hdpi fájt, belelépünk. Itt cserélhetjük ki azokat az ikonokat, amik nekünk nem tetszik. Figyelni kell arra, hogy a név és a kiterjesztés ugyan olyan legyen, mint ami az eredeti!! Ez fontos!
Tehát fogjuk, belehúzzuk a módosítani kívánt .png fájt és kész. A folyamat ugyan az, mint az alap verziónál, tehát ugyan úgy kell bemásolni, pipákat kivenni, stb, mint ahogy feljebb le lett írva.
Én pl. ezt cseréltem ki (többek között): erre CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Ez az enyém.
Pro launcher, Beautiful widget, Rare black wallpaper, Smooth calendar és apps organizerrel hoztam össze.
Pro launcher, Beautiful widget, Rare black wallpaper, Smooth calendar és apps organizerrel hoztam össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szutty 2010-11-28 vas. 09:25:04-kor.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
- moco
- Fő moderátor
Találtam még egy ilyet is, Custom Transition Animations!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=831485 de hiányos angol tudásom híján inkább nem kezdek bele
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=831485 de hiányos angol tudásom híján inkább nem kezdek bele
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Remélem igy már érthetőbb.moco írta:Találtam még egy ilyet is, Custom Transition Animations!
Nem kell metamorph, hanem az ADB. Ha kicsomagolod a metamorphot hibát fogsz kapni, utána csak
meg kell nyitni a metamorph backupot, utána menj az xml-hez
Code:
adb shell
# mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
#exit
adb pull /system/framework/framework-res.apk
Utána nyisd meg a res.apk-t pl root explorerrel. Cseréld ki a /framework-res.apk/res/anim mappát
az enyémmel.
Inditsd újra recoveriben és
Code:
adb shell
#mount -o rw,remount -t yaffs2 /dev/block/mtdblock3 /system
#exit
adb push yoursdk/tools/framework-res.apk /system/framework/
- Rating: 2.63%
SGS 4 mini: stock
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Nem: Férfi
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824576 Ezt a kiadást vajon fel lehet tenni bujp8-ra, mert nagyon tetszik... Köszi! Ciao!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Moco, gratula, nagyon jó, és szép munka.
Nekem viszont lenne egy kérdésem. Az apps ikon milyen néven található a RES-\drawable-hdpi mappában?
Szerk: Meg van, csak azt lenne jó tudni, hol találhatok ikonok.
Nekem viszont lenne egy kérdésem. Az apps ikon milyen néven található a RES-\drawable-hdpi mappában?
Szerk: Meg van, csak azt lenne jó tudni, hol találhatok ikonok.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Re: Android telefonok csinosítása
ezek csak galaxy s-em működnek? t-mobile pulse-ra fel tudom vhogyan varázsolni?a tv most widgetet honnan tudom leszedni
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- moco
- Fő moderátor
nemnem, ez minden androidra van, csak én ugye a GS-t moddingokat ismerem. aki tud más típusra, persze, hogy írhatja.Macika írta:Bocsánat (ezt majd törölt moco légyszi!), de a címben Android szerepel, máshol pedig sehol, hogy Te kizárólag a Galaxy S-re gondolsz, látszik a JPX-ek használatából. Lehet, hogy javítani kellene a címet GalaxyS-re?
Vagy lehet, hogy a hsz-ekben is elég lenne megjelölni, hogy a módosítás mely típusokkal kompatibilis.
Javítottam a dolgokat, beleírtam, hogy GS-en van próbálva. Igazad van,mert megtévesztő lehet.
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4