Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: moco »

laci64 írta:Csak egy nagy baj van vele. Nem támogatja sem a box.net, sem pedig a Google Drive oldalt. :(
de fogja. írták.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

kukszi írta:KIES AIR-rel is lehet több képet leszedni egyszerre, csak a legfrissebb JAVA kell hozzá… . moco fel van telepítve a legfrissebb JAVA a gépedre ?
nem teszek fel a gépemre kiest. köszi. már letojásolom. feladtam. de legalább az megnyugtat, hogy gs2-vel sem működik :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Nem:

moco írta:SGS3-mon csak a belekukkantható, de nem szerkeszthető polaris office van.
Most találtam 4-es verziót belőle. Iszonyat jó lett. Teljesen magyar, látványos, mindent kezel, szerkeszthető, nagyon pöpec. Nézzétek meg. Két részből áll.
Feltöltéseknél
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=51705
Feltettem hozzá az én build.prop fájlomat.
https://hotfile.com/dl/163273958/118ee54/build.zip.html
morales lesz olyan kedves és elmondja, hogy mit kell átírni, hogy működjön gs3-mon kívül.
Ugyi? :D
S10+ Dual / SGS4
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Nem: Férfi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

moco írta:
kukszi írta:KIES AIR-rel is lehet több képet leszedni egyszerre, csak a legfrissebb JAVA kell hozzá… . moco fel van telepítve a legfrissebb JAVA a gépedre ?
nem teszek fel a gépemre kiest. köszi. már letojásolom. feladtam. de legalább az megnyugtat, hogy gs2-vel sem működik :D

Kedves moco mindenkinek működik egyedül neked nem. nem a telefonal van a hiba hanem a gépeddel hiányzik a megfelelő JAVA környezet a program futásához. http://www.geotrace.hu/java/
These users thanked the author kukszi for the post:
moco (2012-07-16 hétf. 07:47:24)
Rating: 2.63%
Skyp: kukuc-
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

kukszi írta:
moco írta:

Kedves moco mindenkinek működik egyedül neked nem. nem a telefonal van a hiba hanem a gépeddel hiányzik a megfelelő JAVA környezet a program futásához. http://www.geotrace.hu/java/

tuti gépeden a hiba,,,nálam gs2,,,gs1 simán megy. probáld amit kukszi linkelt.és ne operával,azon nálam sem ok,,,,firefox.ok.
These users thanked the author Limahl for the post:
moco (2012-07-16 hétf. 07:47:37)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
huan
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG Nexus 5 Black 16Gb
Has thanked: 31 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: huan »

Mocónak és mindenki másnak...:)

WiFi File Transfer Pro v1.0.3
Requirements: for Android 2.1 and up
Overview: WiFi File Transfer is a light-weight web server that lets you upload and download files to/from your phone over a wireless connection. Transfer files without a USB cable.
KépKép
FEATURES
• Upload or download multiple files at once
• Delete, rename, copy, zip or unzip files
• Password authentication (optional)
• Shortcuts to photo, video and music directories
• Runs as a background service
• View photos directly in your web browser

NOTE
• In order to use this app, your computer and your phone need to be on the same local area network.
• If you would like to use this app on public WiFi networks, please make sure to set an access password in the app settings.

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=51711
https://play.google.com/store/apps/deta ... ransferpro
LG Nexus 5 (KRT16M-4.4)
Miauut
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Asus Padfone 2
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Miauut »

Kérnék szépen ötletet

Milyen programmal tudok fájlokat ide-oda másolgatni Note, és Pc. között, TotalCmd-vel. A kábel jó lenne, de abban a pillanatban, amint jön egy bejövő hívás, a hangbeállításaim eltűnnek. (Persze a belső memórián van a media mappa)
Próbáltam a multimountot, - valamiért nem müxik. A normál USB tár kapcsolónál, az előbb vázolt probléma lép fel.

Jó lenne Wifis megoldás is, csak ott nem nagyon vagyok képben, illetve nem tudom a Totalcmd.-t rábeszélni a működésre.

Előre is thx
Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Miauut írta:Kérnék szépen ötletet

Milyen programmal tudok fájlokat ide-oda másolgatni Note, és Pc. között, TotalCmd-vel. A kábel jó lenne, de abban a pillanatban, amint jön egy bejövő hívás, a hangbeállításaim eltűnnek. (Persze a belső memórián van a media mappa)
Próbáltam a multimountot, - valamiért nem müxik. A normál USB tár kapcsolónál, az előbb vázolt probléma lép fel.

Jó lenne Wifis megoldás is, csak ott nem nagyon vagyok képben, illetve nem tudom a Totalcmd.-t rábeszélni a működésre.

Előre is thx
Miauut
Erre már volt többször is leírva a megoldás, a system/media könyvtárba kell bemásolni az egyedi hangfájlokat. Root szükséges.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Miauut
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Asus Padfone 2
Has thanked: 14 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Miauut »

Macika írta:
Miauut írta:Kérnék szépen ötletet

Előre is thx
Miauut
Erre már volt többször is leírva a megoldás, a system/media könyvtárba kell bemásolni az egyedi hangfájlokat. Root szükséges.
Köszönöm szépen, de a probléma a fájlmásolás, nem pedig a kísérőjelenség.

Miauut
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

Nekem ezzel Samba Filesharing és ezzel: ES File
Tökéletes volt. Annyit még,hogy érdemes fix IP -t kiosztani a telónak,így a telefon gy fog viselkedni,mint egy hálózati meghajtó és a legjobb,hogy,amint felcsatlakozik a wifire automatikusan indul is,nem kell nyomogatni semmit,sehol. A Pc-n meg ott lesz,mint meghajtó. Az Es File,meg ennek a fordítottja,látod róla a PC-t,nyilván ehhez a Pc-t is be kell állítani.
Válasz küldése

Vissza: “Android”