Szeretném isgyotam20 írta:
Ez a játék nálam a favorit jelenleg !!!! Eszméletlen szép dolgokat lehet venni és készíteni benne !!! Érdemes ki próbálni !!!

Szeretném isgyotam20 írta:
Ez a játék nálam a favorit jelenleg !!!! Eszméletlen szép dolgokat lehet venni és készíteni benne !!! Érdemes ki próbálni !!!
Esetleg egy telepítőt valaki belinkel?gyotam20 írta: Ez a játék nálam a favorit jelenleg !!!! Eszméletlen szép dolgokat lehet venni és készíteni benne !!! Érdemes ki próbálni !!!
Let's Create! Pottery v1.00fonix232 írta:Esetleg egy telepítőt valaki belinkel?gyotam20 írta: Ez a játék nálam a favorit jelenleg !!!! Eszméletlen szép dolgokat lehet venni és készíteni benne !!! Érdemes ki próbálni !!!
street13 írta:az asphalt 6 valakinél mükszik mert nálam csak az intro jön be és utána kilép :S
most láttam egyik fórumon hogy valami új biztonságvédelmet fejlesztett ki a gameloft :S úgy hogy majd a cracket meg kell várni utána jó lessz "elvileg az okosok szerint"Limahl írta:street13 írta:az asphalt 6 valakinél mükszik mert nálam csak az intro jön be és utána kilép :S
nekem is ugyanezt csinálja
Én is próbáltam, és azért nem semmi, hogy 891 MByte-ot csappant le a kicsike a netről!street13 írta:az asphalt 6 valakinél mükszik mert nálam csak az intro jön be és utána kilép :S