Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Limahl írta:Köszi de én ezeket nem szoktam használni
és fogalmam sincs hogy kell innen letölteni
én apk-ra gondoltam
van vonalkód olvasód? wifi bekapcs, appbrainen a Q/R mode-ra rákattintasz pc-n a telón megnyitod a vonalkód olvasót és azzal töltöd le.
a marketők nem tudsz letölteni?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
Limahl írta:Köszi de én ezeket nem szoktam használni
és fogalmam sincs hogy kell innen letölteni
én apk-ra gondoltam
van vonalkód olvasód? wifi bekapcs, appbrainen a Q/R mode-ra rákattintasz pc-n a telón megnyitod a vonalkód olvasót és azzal töltöd le.
a marketők nem tudsz letölteni?
De tudok csak nem müxik a wifim vagyis müxik csak a telom nem ismeri fel hogy miért azt csak ö tudja mert az omniám simán felismeri ez meg nem
ugyhogy azért kértem volna apk-át
Sziasztok bármejik szolgáltatónál (vodafone, telenor mind1) le lehet tiltatni az internetet nekem sikerült galaxy s em van és eltünt fölűről a 3gp meg az a h betű és már nem kell vesződni a repülő üzemmóddal.
bebe717 írta:Sziasztok bármejik szolgáltatónál (vodafone, telenor mind1) le lehet tiltatni az internetet nekem sikerült galaxy s em van és eltünt fölűről a 3gp meg az a h betű és már nem kell vesződni a repülő üzemmóddal.
Ezt most nem értem.
Miért kell a szolgáltatónál letiltani, mikor a telefon is tudja ezt.
bebe717 írta:Sziasztok bármejik szolgáltatónál (vodafone, telenor mind1) le lehet tiltatni az internetet nekem sikerült galaxy s em van és eltünt fölűről a 3gp meg az a h betű és már nem kell vesződni a repülő üzemmóddal.
Ezt most nem értem.
Miért kell a szolgáltatónál letiltani, mikor a telefon is tudja ezt.
Azért kell a szolgáltatónál letiltani, mert neki egyszerűbb volt beslattyogni/felhívni a szolgáltatót és letiltatni, mint elolvasni a telefon kezelési leírását...