szerintem nem /de lehet hogy csak én vagyok béna, nekem nem sikerült/musti írta:Sziasztok,
Bocsi ha már volt róla szó de nem találom.
Lehet valahol koordinátákat megadni uticélnak?
iGO My way Android / iGO primo 2.0
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- nagy.balynt
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2.3.4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 37 times
Re: iGO My way Android
CyanoAce 7.1.
- Miauut
- 1. szint
- Készüléktípus: Asus Padfone 2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
A "Motogis" féle skinben lehet.
Miauut
Miauut
- Rating: 2.63%
Nokia 7710 > Htc Universal > Htc Kaiser > Samsung i900 > Htc x7510 > SExperia x10 > Galaxy Note > Asus PF2
-
- Újonc
- Készüléktípus: vodafon845
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hali nekem tudna segíteni valaki vodafon 845-öm van a kép 240*320-as erre kellene nekem ez a progi ha lenne valaki olyan kedves és segíteni
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Mini
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy már több verzióval is próbáltam(240x320,320x240), de mindig egy problémát ír ki amikor indítanám és befejezné a telepítést:
Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/data.gro:No space left on device
A memória kártyán 1,5Gb szabad terület még van, hol lehet a probléma?
Gondolom helyhiány, de hogyhogy nem az SD-kártyára telepíti?
Nekem olyan problémám lenne, hogy már több verzióval is próbáltam(240x320,320x240), de mindig egy problémát ír ki amikor indítanám és befejezné a telepítést:
Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/data.gro:No space left on device
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Magát az igo-t a telora telepiti,csak a többi része van az sd-én.amit felmásolsz ugye.énén írta:Sziasztok!
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Az első oldalon le van írva, hogy kell kinéznie az igonak.énén írta:Sziasztok!
tehát van az igo mappa, azon belül a content és a licence mappa. ezt vagy a belső memóriába kell tenni, vagy a kártyára. nekem még a telepítő fájl is itt van.
kell hozzá vagy 2 gigányi hely szerintem. telepíted az apk fájlt és csókolom. (nem tudom, a mininek mennyi a belső tároló helye, de akkor a kártyára tedd mindet. szerintem kevés neki a 1,5 giga hely. törölj valamit.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N82 Black [FW v31.0.016]
Sziasztok!
Adott egy Samsung Galaxy Mini, rajta iGO. Olyan kérdésem lenne, hogy le akarom tiltani azt, hogy még véletlenül se használja azt,h amikor jelet keres, akkor küld egy adatcsomagot a toronynak, h könnyebben megtalálja a pozíciót. Magyarán semmilyen körülmények között nem szeretném,h használja ilyen formában a mobilnetet. a saját nokiámon tudom,h ezt ki lehet kapcsolni, és megadni,h kizárólag a beépített gps vevőt használja, de nem tudom,h androidnál ez,h lehetséges. Egy tippem van, méghozzá,h belemegyek a Beállítások->Hely és biztonság->Vezeték nélküli hálózatok használatánál nem pipálom ki, csak a GPS műholdak használatát jelölöm be. Ez sztetek jó megoldás? Működik,h így nem szopikázza a mobilnetet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Adott egy Samsung Galaxy Mini, rajta iGO. Olyan kérdésem lenne, hogy le akarom tiltani azt, hogy még véletlenül se használja azt,h amikor jelet keres, akkor küld egy adatcsomagot a toronynak, h könnyebben megtalálja a pozíciót. Magyarán semmilyen körülmények között nem szeretném,h használja ilyen formában a mobilnetet. a saját nokiámon tudom,h ezt ki lehet kapcsolni, és megadni,h kizárólag a beépített gps vevőt használja, de nem tudom,h androidnál ez,h lehetséges. Egy tippem van, méghozzá,h belemegyek a Beállítások->Hely és biztonság->Vezeték nélküli hálózatok használatánál nem pipálom ki, csak a GPS műholdak használatát jelölöm be. Ez sztetek jó megoldás? Működik,h így nem szopikázza a mobilnetet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nokia N82 Black [FW:v31.0.016]
+
..::Sennheiser CX-500::.. and ..::Parrott MK6000 Bluetooth® Hands Free Car Kit with Audio Streaming::..
+
..::Sennheiser CX-500::.. and ..::Parrott MK6000 Bluetooth® Hands Free Car Kit with Audio Streaming::..
- nagy.balynt
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2.3.4
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 37 times
cooldongo írta:honnan szedtek le térképeket konkrétan a legújabb magyar meg horvát térkép kéne előre is kösz
CyanoAce 7.1.
- clyde béka
- Újonc
- Készüléktípus: Nexus S
Sziasztok! Valaki megosztana velem egy működőképes iGO apk-t 800x480-ban.KÖSZÖNÖM!
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
clyde béka írta:Sziasztok! Valaki megosztana velem egy működőképes iGO apk-t 800x480-ban.KÖSZÖNÖM!
ment pü.
Samsung galaxy s7 edge